- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Canim ben de senin gibi EMR nedeniyle 31 haftalik dogum yapmistim.suyum geldigimde uc gun hic kalkmadan yattim o kadar cok cabaladim ki nefes bile almak istemiyordum suyum bitecek diye ama ne yazikki ucuncu gun tamamen suyum bitti aynen dedigin gibi tam sebep belli degil ama buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir dedi doktorum.O yuzden iki kez enfeksiyon icin vajinal krem kullandim ve haftada bir kez olmak uzere dokuz defa igne yapindim kasilma onleyici.Enfeksiyon icin ayrica bol bol su icmek gerekiyor.Sonuc olarak kirkinci haftada dogumum oldu. bir kez boyle oldu yine olur diye dusunme.Benim korkularim coktu yine ayni seyleri yasarim diye cok korktum ama doktorum cok inandi son haftalari gorecegimize ve dedigi gibi de oldu.Umarim iyi bir doktor bulursunArkadaslar cok safolun destekleriniz icin..dktor erken membean rupturu diyor...sularin erken gelmesi ....enfeksiyon beslenme vs olabiliyormus tam kesin bisey yok...ama en cok enfeksiyona dikkat ediceksin dedi...sizin yazdikariniza benzer seyler soyledi birdaga olma riski uzerine..tedbirleri alicaz gerisi Allaha kalicak..daha hamile kalmadan bile korku sariyor icimi..ama cokta istiyorum saglikli ayinla gununle dogan bebegim olsun..insaalah nasibimizde varda gorucez...bursadan yardimci olacak biri varsa cok aevinirim doktor onerisi...yalcin kimya diye bir prof varmis ama karar veremedim nette kotu yorumlar okudum..kafam.cok karisik...Bbeklerini kucaklarina alan arkadaslarim adina cok sevindim Allah saglikli uzun omur versin...
Başınsaolsun canım bende 34 haftalık bebeğimi kaybettim 2015 Kasım ayında dediğin gibi insan yaşamadan bilmiyor canım bol bol dua et rabbimden sabır dile zamanla bu acıyla yasamaya unutmayacaksın ama alışacaksın şu anda sana herşey boş gelir kendini bırakma gerekirse destek al, ben kızımı tekrar kucağıma aldım cok şükür ama hala bi tarafım eksik gözlerim hala yaşlı16 şubatta kordon dolanması nedeniyle 38 haftalık bebeğimi kaybettim . Ne zormuş , yaşamadan bilmiyormuş insan .
başın sağolsun rabbim sayanma gücü versin inşallah. Daha acın yaran çok taze. Ne hissettiğini emin olmak burdakiler dışında ennyakının dahi anlamayacak. acın hiç ama hiç bitmeyecek ama dinecek. Ben hem annemi hem abimi hemde 1 çok 1. Derece yakınımı kaybettim alışacağımı bildğim halde geçmeyecek dedim evlat acım ilkgün gibi kalacak dedim ama olmadı tabiki alıştım her gün yüreğim bi sızlar kızım şimdi doğalı 7,5 aylık olacaktı. Yaşanmamışlıklar insakın canını acıtan. Ama tevekkül etmekten başka yapılacak hiçbir şey yok tek dua rabbim öteki dünyada kavuştursun fani dünyada kokusunu alamadık doya doya öteki dünyada tadabilmek umudu. Ben psikolojik destekl almadım aslında gittim ama psikoloğu sevmedim başkada aramadım. Keşke gitseydim diyorum şimdi içim paramparça. Kordon dolanmasınkesin sebep mi canım. Kendini iyi hissettiğinde bi doktor ile görüş belki sanada testleri tahllileri yaptırır bu süreçte hem psikolojik desteğini alırsın hemde tetkiklerini yaptırırsın.ne zaman konuşmak istersen biz burdayız. Ben burası sayesinde kendimi topladım diyebillirim.16 şubatta kordon dolanması nedeniyle 38 haftalık bebeğimi kaybettim . Ne zormuş , yaşamadan bilmiyormuş insan .
Ah canım başın saolsun.hergün yeni biri geliyor içim acıyor.allah sabır versin.şimdi acın çok yeni.yere göğe sığamıyorsundur16 şubatta kordon dolanması nedeniyle 38 haftalık bebeğimi kaybettim . Ne zormuş , yaşamadan bilmiyormuş insan .
sınaBaşınsaolsun canım bende 34 haftalık bebeğimi kaybettim 2015 Kasım ayında dediğin gibi insan yaşamadan bilmiyor canım bol bol dua et rabbimden sabır dile zamanla bu acıyla yasamaya unutmayacaksın ama alışacaksın şu anda sana herşey boş gelir kendini bırakma gerekirse destek al, ben kızımı tekrar kucağıma aldım cok şükür ama hala bi tarafım eksik gözlerim hala yaşlı
Bebeğin olma
sına[/QUOTE
Of off..Başın sağolsun arkadasım. Benimde 7 ay oldu. Allah sabır versin16 şubatta kordon dolanması nedeniyle 38 haftalık bebeğimi kaybettim . Ne zormuş , yaşamadan bilmiyormuş insan .
Âmin canım inşallah Rabbim seninde tüm isteyenlerinde kucaklarını doldursun inşallahBebeğin olmasına çok sevindim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Basin sagolsun canimm Allah sabir ve dayanma gucu versin sana.Ben sekiz ay sonra hamile kaldim ve hic bir sıkıntı yasamadim.Sezaryen ile doğum yapan arkadaşlar yeniden gebe kalmak için ne kadar bekledi acaba, sonrasında sıkıntı yaşayan oldu mu .
Canm bizim de öyleydi.besigini bile kurmustuk.herseyi hazırdı dogum cantamiz arabadaydi.39.haftaya kadar karnımdaydı kızım.36 dan sonra artk bundan sonra sorun çıksa müdahele edilir dogsa kendini kurtardı diyorduk.hersey yolundaydı.bi de ben ögretmenim 2.dönem başladığı hafta tam 32.haftalktm kızım dogacak hazirana kadar iznimi kullanacktm.sonra yaz tatili girecek eylül de okul açılınca tam 5.6 aylk olacaktı.ama bütün hesaplar bosunaymis.esim doğum yaptgm gün arabayı park ederken sancm başladı o geldiginde garibim beni ameliyata giderken gördü.o da sevinmis artk bebegimiz doguyo diye.kosup arabadan bebegin çantasni kiyafetlerini getirmiş elinde cantayla ameliyathane kapısında bebeginizi kaybettiniz haberini almış.ben bu sahneleri sadece filmlerde olur sanmıştım.ama biz gercegini yasadk.Rabbim burdaki herkese dayanma gücü versin ve tesellimiz olan evlatları kucagimiza almayıBende senin rüyanı okuyunca çok duygulandım canımbende kızımı öyle çok özlüyorum ki.. cennet kelimesi geçince içim sızlıyor. İlk göz ağrımız herşeyi istediğimiz gibi hazırdı ve içimize sinmişti ismi, elbiseleri, cinsiyeti, doğacağı vakti.. hiç aklıma gelir miydi melek olup gideceği. 40 hafta taşıyıp, bir kere dokunmadan kızımdan ayrılacağımı nerden bilecektim.. ahh yavrum
Canim ben de senin gibi EMR nedeniyle 31 haftalik dogum yapmistim.suyum geldigimde uc gun hic kalkmadan yattim o kadar cok cabaladim ki nefes bile almak istemiyordum suyum bitecek diye ama ne yazikki ucuncu gun tamamen suyum bitti aynen dedigin gibi tam sebep belli degil ama buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir dedi doktorum.O yuzden iki kez enfeksiyon icin vajinal krem kullandim ve haftada bir kez olmak uzere dokuz defa igne yapindim kasilma onleyici.Enfeksiyon icin ayrica bol bol su icmek gerekiyor.Sonuc olarak kirkinci haftada dogumum oldu. bir kez boyle oldu yine olur diye dusunme.Benim korkularim coktu yine ayni seyleri yasarim diye cok korktum ama doktorum cok inandi son haftalari gorecegimize ve dedigi gibi de oldu.Umarim iyi bir doktor bulursun
Ah canm Allah sabır versin cok zor ama dayanacaksin iste bundan sonra nefes alamam yasayamam bu acıyla diyorsun.ama yaşıyorsun hepimiz bu acıyı biliyoruz.acı dinmiyor ama acına alışyrsn zaman herseyin ilacı..sonradan tekrar gebelik düşünüp yeni bebek istiyorsun.xok cok dua et canm.Allahtan sabrını iste dayanma gücü ve tesellisi olacak baska bebegi iste.Hz yunus tek bir duayla denizin oryasndami baligin karndan karanliklardan kurtulmus.biz de duayla bu karanlktan kurtulacaz.Allah hepimizn gönlüne ferahlık versin.bize bi hediye olarak vermisti tekrar geri aldı dilerse tekrar verir bu defa almaz.ben gecen yıl bu zamanlar 38 haftalk falandm.bir kez göremedim bebegimi.simdi tekrar hamileyim cok şükür.on iki ay önce böyle bisey olacağı hayatta aklıma gelmezdi.ins sen de toparlanrsn ve yeniden baska bebek baska umut baska hayallerin olur.Rabbim hepimize dayanma gücü versin .16 şubatta kordon dolanması nedeniyle 38 haftalık bebeğimi kaybettim . Ne zormuş , yaşamadan bilmiyormuş insan .
Rica ederim. Jale gürlüler benim doktorum umi plazada oda. Jimere gideceksen cenk aşkalli çok çok iyi bir doktor ben eski doktoruma devam etme kararı almasaydım yaşadığım duruödam ötürü ona gitmeyi düşünüyordum. Allah yardımcın olsun arkadaşım.Annecikk-16 berdigin bilgiler icin cok sagol bugun jimere deniz hanima gittim ailemde kan pohyilasmasi yasayan var bi testi yaptiriyim mi dedim gerek yok onunla alakali bisey degil kesinlikle dedi...verdigin bilgiler cok cok degerli gercekten tesekkur ederim bugun girkan uncuya bende gidecektim randevu bulamadik...insaalah en yakin zamanda gidicem....jale dedigin doktorun soyadi nedir acaba...insallah herseyin hayirlisi olur hakkimizda bebeklerimizi saglikla kicagimiza aliriz...
Rica ederim. Jale gürlüler benim doktorum umi plazada oda. Jimere gideceksen cenk aşkalli çok çok iyi bir doktor ben eski doktoruma devam etme kararı almasaydım yaşadığım duruödam ötürü ona gitmeyi düşünüyordum. Allah yardımcın olsun arkadaşım.Annecikk-16 berdigin bilgiler icin cok sagol bugun jimere deniz hanima gittim ailemde kan pohyilasmasi yasayan var bi testi yaptiriyim mi dedim gerek yok onunla alakali bisey degil kesinlikle dedi...verdigin bilgiler cok cok degerli gercekten tesekkur ederim bugun girkan uncuya bende gidecektim randevu bulamadik...insaalah en yakin zamanda gidicem....jale dedigin doktorun soyadi nedir acaba...insallah herseyin hayirlisi olur hakkimizda bebeklerimizi saglikla kicagimiza aliriz...
6 ay korundum. Bıraktım korunmayı. Bakalım bekliyorumSezaryen ile doğum yapan arkadaşlar yeniden gebe kalmak için ne kadar bekledi acaba, sonrasında sıkıntı yaşayan oldu mu .
Canm bizim de öyleydi.besigini bile kurmustuk.herseyi hazırdı dogum cantamiz arabadaydi.39.haftaya kadar karnımdaydı kızım.36 dan sonra artk bundan sonra sorun çıksa müdahele edilir dogsa kendini kurtardı diyorduk.hersey yolundaydı.bi de ben ögretmenim 2.dönem başladığı hafta tam 32.haftalktm kızım dogacak hazirana kadar iznimi kullanacktm.sonra yaz tatili girecek eylül de okul açılınca tam 5.6 aylk olacaktı.ama bütün hesaplar bosunaymis.esim doğum yaptgm gün arabayı park ederken sancm başladı o geldiginde garibim beni ameliyata giderken gördü.o da sevinmis artk bebegimiz doguyo diye.kosup arabadan bebegin çantasni kiyafetlerini getirmiş elinde cantayla ameliyathane kapısında bebeginizi kaybettiniz haberini almış.ben bu sahneleri sadece filmlerde olur sanmıştım.ama biz gercegini yasadk.Rabbim burdaki herkese dayanma gücü versin ve tesellimiz olan evlatları kucagimiza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?