Küsmek degilde sanki burukluk.. onlarda sevincini paylasicak tabi ama insan yarali olunca dokunuyor haliyle. Bebek gormeye gidemiyorum, dogum gunlerine gidemiyorum birde instagrama bakamiyorum... mutlu olamiyorum bi turlu gercekten cok zor... dunyada yapayalniz kalmissin derdini anlatcak kimse yokmus gibi...
Canım ne güzel anlatmışsın duygularımızı hissettiklerimizi yüreğim yangın yeri dışarı çıkıyorum karşıma hep hamile kadınlar yada bebeği olanlar çıkıyor yüreğimdeki yangın harlanıyor onları gördüğümde gözlerim doluyor. Herkes bayram kutluyor benim bi yanım hep eksik üç meleğimi uçurdum ben cennete biri 8 yaşında olacaktı biri üç yaşında olacaktı biri önümüzdeki hafta doğacaktır. Ben hiç iyi değilim 15 temmuzda sıkışıp kaldım çıkamıyorum o günden. Zamanla hafifler acın dediler hiç hafiflemedi ilk günkü gibi. Gülemiyorum yemek yiyemiyorum kimseyi görmek istemiyorum Dr sütüm kesilsin diye verdiği ilacı bile içmek istemiyorum hala keşkelerle kendimi suçluyorum. Allaha sığınıyorum yarabbi Nasıl ki hazreti İsmaili hazreti imrahime bağışladın nolur bizlerle annelerine ve tüm çocuk isteyenlere bu mübarek günün hürmetine yüzümüzü güldürecek acımızı hafifletecek evlatlar nasip et.Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
Canım ne güzel anlatmışsın duygularımızı hissettiklerimizi yüreğim yangın yeri dışarı çıkıyorum karşıma hep hamile kadınlar yada bebeği olanlar çıkıyor yüreğimdeki yangın harlanıyor onları gördüğümde gözlerim doluyor. Herkes bayram kutluyor benim bi yanım hep eksik üç meleğimi uçurdum ben cennete biri 8 yaşında olacaktı biri üç yaşında olacaktı biri önümüzdeki hafta doğacaktır. Ben hiç iyi değilim 15 temmuzda sıkışıp kaldım çıkamıyorum o günden. Zamanla hafifler acın dediler hiç hafiflemedi ilk günkü gibi. Gülemiyorum yemek yiyemiyorum kimseyi görmek istemiyorum Dr sütüm kesilsin diye verdiği ilacı bile içmek istemiyorum hala keşkelerle kendimi suçluyorum. Allaha sığınıyorum yarabbi Nasıl ki hazreti İsmaili hazreti imrahime bağışladın nolur bizlerle annelerine ve tüm çocuk isteyenlere bu mübarek günün hürmetine yüzümüzü güldürecek acımızı hafifletecek evlatlar nasip et.Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
LÜTFEN HAVUÇ SUYU İÇ SIVINI ARTTIRIR , 1 limonu ikiye kes sabah akşam iç , aynı sorunu bende yaşadım benim bebeğimi sezeryan ile almışlardı 3 gün yaşadı , şimdi olsa buna izin vermezdim , mutlaka profesörlere görün ,Gitmedim canım doktora gitmekten ürküyorum yarın gidelim dedik ..suyun az olması haftasına göre mi dedi acaba çünkü gelişim geriliğiyle uyumluydu suyum ..
canım ALLAH güç versin seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım , ama meleklerimiz cennete en güzel yerde , gözünün bu dünyada görebildiği en güzel yerden kat be kat daha güzel bir yerde , yediğin en güzel yemeklerden kat be kat iyisini sunuyorlar onlara , en güzel giysilerin içindeler , bizim payımıza hasretleri düştü içimizi yakar yakarda kavurur ama RABBİM onunda mükafatını verir inşallah , herkesin imtihanı farklı bize düşen şükretmek , onlar emanetti bizlere sahibi yanına aldı , ama ne büyük mükafattı ki biz onları bu dünyada canımızda taşıdık , eğer yaşasalardı bu dünya için iyi bir iş iyi bir eş iyi bir yaşam dileyecektik onlar için öteki dünyada da cenneti isteyecektik dualarımızda evlatlarımız için , ALLAH bizim ikinci duamızı kabul etti lütfen umutlarını yitirmeEvlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
Rabbim mutlulukla saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah.cok mutlu oldum senin adina.bebegini kaybetme sebebin neydi canim ve sonraki gebeligini nasil gecirdin çok korkuyorum insan ayni seyleri yasarmiyim diye korkuyo iste.tedavin falan varmiydi anlatirsan bize umut olursun.Herkese Slm
Beni hatırlayan var mı bilemiyorum
Bu forum beni biraz üzüyor oyüzden girmiyorum
Mart 2016 melek annesiyim
40 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum
Mayıs 2017 Rabbim kızıma kavuşturdu
Çok şükür
Evlat çok farklı bişeymiş gerçekten
Bütün gün okadar yoruyor başımı yastığa koyunca burnuma kokusu geliyor
Onu düşünerek uyuyup uyanıyorsun filan
Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin ...
Aynı korkuları bende yaşadımRabbim mutlulukla saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah.cok mutlu oldum senin adina.bebegini kaybetme sebebin neydi canim ve sonraki gebeligini nasil gecirdin çok korkuyorum insan ayni seyleri yasarmiyim diye korkuyo iste.tedavin falan varmiydi anlatirsan bize umut olursun.
Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
merhaba iğneyi ilk hamile olduğunu anlayınca başlıyosun , rapor ile alabilirsin iğneyi, doğuma kadar her gün bir tane vurunuyorsun , ayrıca corasprin hap alıyorsun , doktorlar daha iyi bilir tabiİgneyi nasıl kullandn kaçıncı kaftada başldn biraz vilgi verirmsin sana zahmet
Canm gebeligini öğrenir ögrenme igneye baslaman lazm.doguma 1 gün kalaya kadar devam ediliyor.göbekten vurunuyorsn seker igneleri gibi ucu az zaten zamanla alışyrsn ve fazla acımıyor.ins kısa sürede Rabbim gebeligi nasip eder.genelde gene kalmafam bikac ay öncesinde adet gecikmesi olabiliyormuş.İgneyi nasıl kullandn kaçıncı kaftada başldn biraz vilgi verirmsin sana zahmet
Maalesef benim hikayem 20 haftada ayrın tılı ultrasonda başladı.. doktor damarlarda çentiklenme gördü ve ilerde tansiyonun çıkabilir dedi.. benim kendi doktorum maalesef önemsemedi. Uzun süre normal doğum yapacağım dıye yurudum yoruldum çok fazla.. normalde tansıyonum yuksekmıs benım haberım bıle yokmuş. 26 temmuz sabahı uyandığımda deli gibi sırt ağrısıyla uyandım karnımda hafıf sancılarda olunca yakındakı tıp merkezıne gıttım. Tansıyonum 18 10 beebgımın gelısımı 2 hafta oncesıyle aynıydı.. korkuyla kendı doktoruma gıttım benı kabul etmedi. Odem ve ıdrarda proteın cok yüksek mıktardaydı. Eğitim araştırmaya gıttım hemen yatırdılar tansıyonumu duzelttıler 4 gun boyunca kaldım 29 temmuz Cumartesı aksamı tansıyonum çıkmaya başladı tekrarkaracıger ve bobreklerım ıflasın esıgıne gelmıs açıl amelıyat gereklıydı yenıdogan bakımında bos olmadığı ıcın tum gece bana hastane bulmak ıcın uğraştılar. Nasıl uyuyup uyandığımı hatırlamıyorum cunku defalarca baygın gıbı hem uykulu hem uyanık kaldım. Gelıp oldum mu dıye kontrol ettıler kadının soyledıgı sözler sımdı bıle aklımda yanımda telde konuşurken ‘ bu ıkısı olurse basıma kalacaklar acılen amelıyat lazım ‘ sabah bır sekılde hstane bulup benı gonderdıler orda sezeryanla 30 haftalık oğlum dogdu. Sesını duydum hala aklımda hala duyuyorum..cok mutluydum saglıgım normale donuyordu bebegımde 1 ay kadar orda kalacaktı.. 2 gun sonra taburcu oldum arada bebegımı görmeye gıdıyordum aslında goremıyordum preeklampsı yüzünden gozlerım gıtmıstı..azda olsa secebılıyordum.. 3 agustos sabahı esımı aradılar bebegımın agır olduğunu soylemısler. Gıttıgımde kalbını calıstırmaya calısıyorlardı. O günkü doktorun yuzu aklımdan gıtmıyor. Sankı hayatım yavaşlamıştı o kadar yavaştı kı saat donmuyordu. En sonunda acı haberı verdıler. Keşke hıc duymasaydım dedıgım keşke onun yerıne benı alsaydın dedıgım andı. İçim o kadar yandıki o anı unutamam hayatım boyunca.. halada keşke ben olseydım dıyorum… sonrası malumunuz kucağıma almayı beklerken kapkara toprağa verdım oğlumu.. o lanet toprak benımbebeımın o kucucuk bedenını nasıl kabul ettı neden aldı.. sonrasında tansıyonum tekrar cıktı bır hafta kadar lanet olası hastanede yattım.. bugun ılk defa gıdebıldım evladımın mezarına.. canım oglumo kadar sanslı kı bırısı o kucucuk mezarına 1 2 gul dıkmıs herhalde tek kalmasın dıye.. onu görünce bır yandan güldüm bır yandan ıcın daha cok yandı sordum kendıme ben ne yapıyorum burda dıye.. Nasıl dayanılır bu acıya.. ne yaparım.. yaşamak haram oldu resmen. Canım o kadar yandı ki..
Ne olur evlatlarınızın kıymetını bılın.. ne hayallerım vardı ne umutlarım vardı..hepsi birer acı verıcı anıya donuştu. İçimi yakan lanet anılar. Allah kımsenın cıgerparesını almasın elınden. Burada hep onunla ılgılı seyler paylaşmıştım.o yüzden bundan sonra gelemem. Kendinize iyi bakın.
Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
- Benimde 38. haftada ölu doğum oldu sezeryanla 7 ay korunduk sonrasında kimyasal gebelik oldu ve bir senedir de olmuyor
Canım başın sağolsun sebebi neydi bebeğini kaybetmenin. Tekrar hamile kalabilmen için kafanın rahat olması lazım zor ama ne zamanki stres yapmadın kafaya takmadın gebe kalırsın inşallah
- Benimde 38. haftada ölu doğum oldu sezeryanla 7 ay korunduk sonrasında kimyasal gebelik oldu ve bir senedir de olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?