Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben bugun zor da olsa nelegimin mezarini ziyaret ettim.. allahim butun annelere sabir versin.. melegimin yaninda baska meleklerde varmis bugun gordum 1 haftalik yavruyu. Yalniz degilmis...

Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin

N Nuga1905 amin amin duygularimiza tercuman olmussun
Hamile arkadaslarima sirf hamile diye kuser mi insan siz de yasiyor musunuz bunu?
Küsmek degilde sanki burukluk.. onlarda sevincini paylasicak tabi ama insan yarali olunca dokunuyor haliyle. Bebek gormeye gidemiyorum, dogum gunlerine gidemiyorum birde instagrama bakamiyorum... mutlu olamiyorum bi turlu gercekten cok zor... dunyada yapayalniz kalmissin derdini anlatcak kimse yokmus gibi...

Canım ne güzel anlatmışsın duygularımızı hissettiklerimizi yüreğim yangın yeri dışarı çıkıyorum karşıma hep hamile kadınlar yada bebeği olanlar çıkıyor yüreğimdeki yangın harlanıyor onları gördüğümde gözlerim doluyor. Herkes bayram kutluyor benim bi yanım hep eksik üç meleğimi uçurdum ben cennete biri 8 yaşında olacaktı biri üç yaşında olacaktı biri önümüzdeki hafta doğacaktır. Ben hiç iyi değilim 15 temmuzda sıkışıp kaldım çıkamıyorum o günden. Zamanla hafifler acın dediler hiç hafiflemedi ilk günkü gibi. Gülemiyorum yemek yiyemiyorum kimseyi görmek istemiyorum Dr sütüm kesilsin diye verdiği ilacı bile içmek istemiyorum hala keşkelerle kendimi suçluyorum. Allaha sığınıyorum yarabbi Nasıl ki hazreti İsmaili hazreti imrahime bağışladın nolur bizlerle annelerine ve tüm çocuk isteyenlere bu mübarek günün hürmetine yüzümüzü güldürecek acımızı hafifletecek evlatlar nasip et.

Canım ne güzel anlatmışsın duygularımızı hissettiklerimizi yüreğim yangın yeri dışarı çıkıyorum karşıma hep hamile kadınlar yada bebeği olanlar çıkıyor yüreğimdeki yangın harlanıyor onları gördüğümde gözlerim doluyor. Herkes bayram kutluyor benim bi yanım hep eksik üç meleğimi uçurdum ben cennete biri 8 yaşında olacaktı biri üç yaşında olacaktı biri önümüzdeki hafta doğacaktır. Ben hiç iyi değilim 15 temmuzda sıkışıp kaldım çıkamıyorum o günden. Zamanla hafifler acın dediler hiç hafiflemedi ilk günkü gibi. Gülemiyorum yemek yiyemiyorum kimseyi görmek istemiyorum Dr sütüm kesilsin diye verdiği ilacı bile içmek istemiyorum hala keşkelerle kendimi suçluyorum. Allaha sığınıyorum yarabbi Nasıl ki hazreti İsmaili hazreti imrahime bağışladın nolur bizlerle annelerine ve tüm çocuk isteyenlere bu mübarek günün hürmetine yüzümüzü güldürecek acımızı hafifletecek evlatlar nasip et.

Herkese Slm
Beni hatırlayan var mı bilemiyorum
Bu forum beni biraz üzüyor oyüzden girmiyorum
Mart 2016 melek annesiyim
40 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum
Mayıs 2017 Rabbim kızıma kavuşturdu
Çok şükür
Evlat çok farklı bişeymiş gerçekten
Bütün gün okadar yoruyor başımı yastığa koyunca burnuma kokusu geliyor
Onu düşünerek uyuyup uyanıyorsun filan
Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin ...

Gitmedim canım doktora gitmekten ürküyorum yarın gidelim dedik ..suyun az olması haftasına göre mi dedi acaba çünkü gelişim geriliğiyle uyumluydu suyum ..
LÜTFEN HAVUÇ SUYU İÇ SIVINI ARTTIRIR , 1 limonu ikiye kes sabah akşam iç , aynı sorunu bende yaşadım benim bebeğimi sezeryan ile almışlardı 3 gün yaşadı , şimdi olsa buna izin vermezdim , mutlaka profesörlere görün ,

canım ALLAH güç versin seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım , ama meleklerimiz cennete en güzel yerde , gözünün bu dünyada görebildiği en güzel yerden kat be kat daha güzel bir yerde , yediğin en güzel yemeklerden kat be kat iyisini sunuyorlar onlara , en güzel giysilerin içindeler , bizim payımıza hasretleri düştü içimizi yakar yakarda kavurur ama RABBİM onunda mükafatını verir inşallah , herkesin imtihanı farklı bize düşen şükretmek , onlar emanetti bizlere sahibi yanına aldı , ama ne büyük mükafattı ki biz onları bu dünyada canımızda taşıdık , eğer yaşasalardı bu dünya için iyi bir iş iyi bir eş iyi bir yaşam dileyecektik onlar için öteki dünyada da cenneti isteyecektik dualarımızda evlatlarımız için , ALLAH bizim ikinci duamızı kabul etti lütfen umutlarını yitirme

Rabbim mutlulukla saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah.cok mutlu oldum senin adina.bebegini kaybetme sebebin neydi canim ve sonraki gebeligini nasil gecirdin çok korkuyorum insan ayni seyleri yasarmiyim diye korkuyo iste.tedavin falan varmiydi anlatirsan bize umut olursun.

Aynı korkuları bende yaşadım
Bi düşük bi ölü doğum geçmişim var
Düşük 7 hafta ilk kese bozulması ile bebeğimi kaybettim
İkinci kaybım da 29. Haftada bebek kilo olarak geri kalmaya başladı
Eş yaşlanması varmış ben bunu 37. Haftada öğrendim
Takip eden doktorum minyon bi bebek olucak deyip konuyu kapatmıştı
Doktor değiştirdim eş yaşlanması suyu sınırda vs. Problemler . Kilo 2500 ü geçerse küvöze gerek kalmaz . Yavaşta olsa gelişim devam ediyor dedi
Bizde kabul ettik daha doğrusu etmek zorunda kaldık
Devlet hastanesi kabul etmedi
İki gün sonrası sezeryan olucaktı . 40+o ölü doğum oldu
Bu topictekilerden Allah razı olsun. Meğerse kan pıhtılaşması varmış bende yönlendirmeleri ile bölge eğitim araştırmada testlerimi yaptırdım
Normaldoğum olduğu için yeni gebelik için üç ay diyen de oldu 6 ay diyen de.
5. Adet sonrası denemeler başladı derken mutlu son:))
Coraspin ve clexsan kullandım pıhtılaşma için
Zor oldu ama çok şükür oldu
Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah

İgneyi nasıl kullandn kaçıncı kaftada başldn biraz vilgi verirmsin sana zahmet

merhaba iğneyi ilk hamile olduğunu anlayınca başlıyosun , rapor ile alabilirsin iğneyi, doğuma kadar her gün bir tane vurunuyorsun , ayrıca corasprin hap alıyorsun , doktorlar daha iyi bilir tabi

Canm gebeligini öğrenir ögrenme igneye baslaman lazm.doguma 1 gün kalaya kadar devam ediliyor.göbekten vurunuyorsn seker igneleri gibi ucu az zaten zamanla alışyrsn ve fazla acımıyor.ins kısa sürede Rabbim gebeligi nasip eder.genelde gene kalmafam bikac ay öncesinde adet gecikmesi olabiliyormuş.

1. Benimde 38. haftada ölu doğum oldu sezeryanla 7 ay korunduk sonrasında kimyasal gebelik oldu ve bir senedir de olmuyor

08.09.2017

Koskoca bir yıl daha geçti oğlum sensiz, koskoca bir yıl daha… Kim bilir kaç yıl daha sensiz gelip geçecek, ta ki annen sonsuz uykuya dalana kadar.

Bir kardeşin oldu oğlum bu son bir yılda. Hem de kocaman oldu. Bugün tam 10 ay 1 günlük… Acımı haffifletti kardeşin. Doya doya evlat kokusunu çekiyorum içime, doya doya öpüp kokluyorum onu. Bazen diyorum ki “Acaba Mustafam da böyle mi kokacaktı? Acaba Mustafam da bana böyle mi bakacaktı?” Kardeşin her yeni bir huy çıkardığın da acaba Mustafam da mı böyle yapacaktı diyorum.

Unutmadım oğlum seni, unutamam. Unutmak da istemiyorum zaten. Sen benimle birlikte yaşa, hep aklımın bir köşesinde ol istiyorum. Sen benim ilkimsin, ilk göz ağrımsın. Melek yavrum, cennet kokulum. Keşke diyorum şimdi, keşke seni daha çok öpüp koklasaydım. Ellerine, ayaklarına dokunabilseydim ak kuzumun diyorum.

Kardeşin ilk doğduğunda babana sorduğum ilk sorulardan birisi “Abisine Benziyor mu?” oldu. Sana hiç benzemiyor ak kuzum. Sen benim ak kuzumsun, o kara kuzum. Kardeşin babana benziyor daha çok, benden de bir şeyler almış tabii ama daha çok babanı andırıyor yüzü. Sen ise bana benziyordun oğlum. Hep derdim zaten sana hamileyken “Benim oğlum, benim oğlum” diye. Tam da anasının oğluydun J Kardeşine de hamileyken babana da “Bu senin oğlun” derdim, o da tam babasının oğlu oldu meleğim.

1 hafta önce Kurban Bayramıydı oğlum. İzmir’e gittik, anneannenlere. Orada kuzenimin oğlunu gördüm, Ömer’i. Aranızda sadece 2 ay olacaktı. Kocaman olmuş, ortalıkta anne anne diye dolanıyor. Benim Mustafam da şimdi bu kadar olacaktı, etrafımda koşup oynayacaktı dedim içimden…

Herkes bana kızıyor, “Yeter artık yüzün gülsün, biz seni böyle görmeye alışık değiliz.” Diyor. Diyorlar da annem benim nasıl yüzüm gülsün kalbimin bir yanı yanımda yokken. Çok şükür Rabbime bana kardeşini verdi. Onun için her gün şükrediyorum Yaradan’a. Ama ben eski ben olamıyorum annem. O kadar yaşadığım şeyden sonra ben nasıl eski ben olayım? Ben nasıl eskisi gibi cıvıl cıvıl, hayat dolu olayım? Bir yarım yanımda yokken nasıl eskisi gibi olayım?

Ama çok şükür zaman geçtikçe daha iyi oluyorum annem. Mesela artık ağlamıyorum sık sık. Ağlama krizlerim geçti. Kardeşin beni iyileştiriyor yavaş yavaş. Daha da iyi olacağım inşallah oğlum merak etme…

Sen benim kıymetlim, sen benim kavuşamadığım cennet kokulumsun. Rabbim bizi Ahirette kavuştursun inşallah meleğim. En kıymetlim, en sevdiğim, seni çok seviyor ve özlüyor annen…

Canım başın sağ olsun, Rabbim tekrarından korusun. Çok zor acısı buradaki bütün anneler bu acıyı yaşadı maalesef ama inan zaman en iyi ilaç. Bir de sabret ne olur. Rabbimin verdiği acıyı kabullen ve tekrar anne olabileceğin için şükret.

Meleklerimizle inşallah ebedi hayatta kavuşacağız. Orada doya doya öpüp koklayacağız onları. Hem onlar olabilecekleri en iyi yerdeler. Kendini böyle teselli etmeye çalış.

Ve ne olur sen de kan pıhtılaşması testlerini yaptır. Benim hikayem biraz daha farklı ama ben de preaklempsiden kaybettim 36 haftalık bebeğimi. Sonuç: ileri düzeyde kan pıhtılaşması çıktı. 2.gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandım ve çok şükür 2.bebeğimi kucağıma alabildim. 10 aylık oldu bile...

Rabbim dayanma gücü versin canım. En iyi ilaç yeni bir bebek. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

O kadar güzel yazmışsın ki, duygularımıza tercüman olmuşsun. Anlattığın her şeyi bir bir yaşadım ben de. Rabbim en hayırlı ve yakın zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bebeklerle doldursun kucağını canım...

1. Benimde 38. haftada ölu doğum oldu sezeryanla 7 ay korunduk sonrasında kimyasal gebelik oldu ve bir senedir de olmuyor

Lütfen eğitim ve araştırma hastanesine gidip kan pıhtılaşması testleri olan aşağıdaki testleri yaptır canım.

6 lı trombofili panali, protein s, protein c, homosistein.

Canım başın sağolsun sebebi neydi bebeğini kaybetmenin. Tekrar hamile kalabilmen için kafanın rahat olması lazım zor ama ne zamanki stres yapmadın kafaya takmadın gebe kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…