Yok ne olcak ki ben 4 aylıkken gittim hiç bişey olmadı zaten sonrası hamile kaldımKızlar dogum yapalı 8.ay olucak sezeryanla dogum yapmştm kaplıcaya gitsem bi sıkıntı olur mu sizce arada sırada hala agrılarım oluyo gideniniz varmı yada duydunuz mu
Ben bu acıdan sonra deli gibi tekrar bebek istedimbir yanm aynı seyleri yasamaktan korksa da tekrar istedim..cok şükür Rabbim nasip etti simdi bebegimin kardesi kucağımda 18 gün önce dogum yaptm.Hiç yaşamadı mi yavrum benim akrsnmislar cennette beraberdirler simfi. Peki tekrar istiyor musun
Oooo maşallah bende istiyorum ama bugün Dr gittim polikistik over varmis hormon tahlili yaptırdım oda yarın cikacak sonuc. Şimdide vermeyip mi sinayacak Rabbim bilmiyorumBen bu acıdan sonra deli gibi tekrar bebek istedimbir yanm aynı seyleri yasamaktan korksa da tekrar istedim..cok şükür Rabbim nasip etti simdi bebegimin kardesi kucağımda 18 gün önce dogum yaptm.
Allah uzun ömürler versin yavrunuza. Bizim de tekrar bebegimize olur sağlıkla alırız kulağımıza.tekrardan gülmeye çok ihtiyacim var.Ben bu acıdan sonra deli gibi tekrar bebek istedimbir yanm aynı seyleri yasamaktan korksa da tekrar istedim..cok şükür Rabbim nasip etti simdi bebegimin kardesi kucağımda 18 gün önce dogum yaptm.
Amin inşallah canım benimde tekrar hamile olup bu sefer yavrumu kucağıma alıp emzirmeye. En büyük dua Rabbim beni sevdiklerimin gerisinde birakmasinAllah uzun ömürler versin yavrunuza. Bizim de tekrar bebegimize olur sağlıkla alırız kulağımıza.tekrardan gülmeye çok ihtiyacim var.
Aklımda ikinci hamileliğim kaldı. Sanki daha önce sağlıklı bir bebek doğurup kucağıma almamış gibi her hamileye yada doğum yapana imreniyorum.Amin inşallah canım benimde tekrar hamile olup bu sefer yavrumu kucağıma alıp emzirmeye. En büyük dua Rabbim beni sevdiklerimin gerisinde birakmasin
Değil mi sanki hiç daha önce yaşamamış gibi içimde öyle kalmiski gördüğüm hamileler hamilelik çok uzak geliyorAklımda ikinci hamileliğim kaldı. Sanki daha önce sağlıklı bir bebek doğurup kucağıma almamış gibi her hamileye yada doğum yapana imreniyorum.
Inşallah çok beklemeden meleklerimizin kardeşleri gelir bize. Inşallah mutluluk çok uzak değildir. Meleklerimize de cennette kavusuruz insallahDeğil mi sanki hiç daha önce yaşamamış gibi içimde öyle kalmiski gördüğüm hamileler hamilelik çok uzak geliyor
Diğer ikisine tedavisiz kaldiysan yine kalirsin allah'ın izniyle. Pko lu olup kendiliğinden hamile olan çok kişi tanıyorum. Başımıza böyle bir felaket geldiği için bundan sonra her şey olumsuz olacak gibi geliyor bize.Arkadaşlar ben bekarkende pko luydum kızımı ve katbettigim oğlumu da hiç tedavisiz hamile kaldım o dönemler yoktu da kistler yok olmuştu şimdi tekrar varmış küçük kucuk. Öyle bir özlem varlı içimde korkuyorum olmaz mı acaba bebeğim.
Evet öyle o kadar umutluydum ki oğlum yoğun bakımda ve en ağır bebekti ben yine de kötüye gitmediği gün nasıl mutlu umutluydum. Diğer annelere teselli veriyirdum ama benim bebeğim öldü. Geçen gün bunlar hep aklıma geldi yolda. Diyorum ki herkezden çok umutlu teslim herşeyi Allah'a bırakmış bı insandim o yüzden mi sinaniyirum Rabbim hala umut edeceğimi ona teslim olacagimi bilmem için mi beni sınavdan geçiriyor. İnşallah sinavimiz başka acılarla olmazDiğer ikisine tedavisiz kaldiysan yine kalirsin allah'ın izniyle. Pko lu olup kendiliğinden hamile olan çok kişi tanıyorum. Başımıza böyle bir felaket geldiği için bundan sonra her şey olumsuz olacak gibi geliyor bize.
Ne desek boş. Allah en büyük acıyla sinadi. Sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Bazen dayanacak gücü kalmıyor insanın. Bazen kendi kendine teselli veriyorsun. Öyle böyle geçiyor günler.Evet öyle o kadar umutluydum ki oğlum yoğun bakımda ve en ağır bebekti ben yine de kötüye gitmediği gün nasıl mutlu umutluydum. Diğer annelere teselli veriyirdum ama benim bebeğim öldü. Geçen gün bunlar hep aklıma geldi yolda. Diyorum ki herkezden çok umutlu teslim herşeyi Allah'a bırakmış bı insandim o yüzden mi sinaniyirum Rabbim hala umut edeceğimi ona teslim olacagimi bilmem için mi beni sınavdan geçiriyor. İnşallah sinavimiz başka acılarla olmaz
Canım dikişler her soğuk aldığında yada üşüttüğünde ağrır çorapsız gezme sıcak tut kendiniKızlar şubatta dogum yapmıştım havalar sogudu dikişlerim çekiliyo agrıyo sizde de öyle bir sıkıntı var mı
Canım ben anlamıyorum hiç o testleri daha test yaptırmadım inşallah kötü değildir sonuçların.Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım 27. Haftada bebeğimi kaybettim ve bu süreçte bazı testler yapıldı bugün sonucları aldım fakat dr a henüz gösteremedim. Faktör XIII V34L homozigot mutasyon saptanmış. Bir çoğunuz bu testleri yaptirmişsinizdir. Ne anlama geldıgi konusunda fikri olan var mi??
Benimde ne hayallerim vardı ama ne yazık ki olmadı. Rabbim meleklerimizin kardeşlerini gönderir inşallah. Bu arada geçmiş olsun canım üzme kendini daha önce hamile kalmışsın yine olur inşallah.Evet öyle o kadar umutluydum ki oğlum yoğun bakımda ve en ağır bebekti ben yine de kötüye gitmediği gün nasıl mutlu umutluydum. Diğer annelere teselli veriyirdum ama benim bebeğim öldü. Geçen gün bunlar hep aklıma geldi yolda. Diyorum ki herkezden çok umutlu teslim herşeyi Allah'a bırakmış bı insandim o yüzden mi sinaniyirum Rabbim hala umut edeceğimi ona teslim olacagimi bilmem için mi beni sınavdan geçiriyor. İnşallah sinavimiz başka acılarla olmaz
Bazı mutantlarda taşıyıcılık var bakalım ama dr ne diyecek. En azından sebebi belli olunca önlemini alabileceğiz..Canım ben anlamıyorum hiç o testleri daha test yaptırmadım inşallah kötü değildir sonuçların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?