Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar canim sıkkın ;( esimin asker oldugunu daha onceden soylemistim tayinimiz cikti. doguda riskli gebelik doktoru olmayan bir yere;( ankarada doktorumla konustum 9 ay perinatolog takibinde olmam gerek dedi. Siz ne yapiyorsunuz?? Kayip yasayanlar normal kadin dogumcuya mi gidiyorsunuz? Anne olmak icin cabalarken daha da batiyorum sanki....

Canım hamile kaldıktan sonra doğuma kadar ailenin yanında kalsan esin gidip gelse olmaz mi

Arkadaşlar merhaba. Aranizda İzmir de iyi bir perinatolog tavsiyesi olanlar var mı acaba??

Kizlar kan pihtilasmasi icin kan vermistim. Protein s:60
protein c:134
cikmis. Doktora gidemedim bir fikri olan var mi??

Aynı testleri bende yaptırdım canım protein c nin 70-140 arasi protein s nın 60-130 arasi olması gerekiyor sonuçlara göre en iyisini dr yorumlar ama senin de sınırlar ıçinde bir sıkıntı olmaz inşallah içini ferah tut

Tesekkur ederim.

Merhaba kızlar. Bende erken doğumla ikizlerimi kaybetmiştim 4 ay önce. Tekrar bebek istiyoruz. Birçok doktora gittim. Hepside 1 yıl bekle diyor. Herşeyin normal ama risk var niye acele ediyorsun yaşın genç diyorlar. Korkuyorum bende Birkaç test yapıldı. Mthfr1298c homozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor. İnternette hiç iyi şeyler yazmıyor doktor önemli bişey değil dedi ama benim içime bir kurt düştü. Sonucu böyle çıkan var mı.

Canım kan pıhtılaşması var sende de bendr bende de var kan pıhtılaşmam var diye gece kalmadn önce doktorum coraspirin verdi içiyorum kanım sulansın diye pıhtılaşmadan bebek kayıpları çok var başka doktora da git mutlaka gebelktede kan sulandırıcı kullanmamz gerekiyo doktor kontrolü altnda önmli yani pıhtılaşma

Bende anlamadım kan sulandırıcı kullanmam mı gerekiyor dedim. Folbiol kullanman yeterli dedi. Erken doğum sebebi tek yumurta ikizi olması denmişti. Kan pıhtılaşması olunca düşük olmuyor muydu

Bende anlamadım kan sulandırıcı kullanmam mı gerekiyor dedim. Folbiol kullanman yeterli dedi. Erken doğum sebebi tek yumurta ikizi olması denmişti. Kan pıhtılaşması olunca düşük olmuyor muydu
Farklı doktorlardan görüş alman faydalı olacaktır bence canım. Kan pihtilaşmalari sadece düşüğe sebep olmuyor. Her önlemi almakta fayda var

Bende şuan folbiol bemiks c coraspirin ve prednol kullanıyorum her pıhtılaşması olaanın bebegini kaybedicek diye bişy yok kan pıhtılaşması olup saglıklı bebek dogurup 2.bebegini kaybeden de var pıhtılaşma her bebege vurmuyo bebek plesentadan beslendigi için annede de pıhtılaşma olunca bebege gidin kanda pıtı olunca bebek beslenmiyo düşük oluyo yada kan akımında sorun olunca bebegin bazı yerleri gelişmiyo benm bebegim diyafram henrisiydi dogdu 1 hafta yaşadı ondan öncede 1 düşügüm varfı banada test yaptılar pıhtılaşma ve bi kaç bozuk degerlrm vardı ama doktor kesin olarak pıhtılaşmadan oldu diyemem sebepsiz bir hastalık bu dedi ama pıhtılaşmayı göz ardı edemyz bundan sonra ki gebelklerin önlemini almamz lazım dedi ve 7 aydır ilaç içiyorum hala korunuyorz aralıgın ilk haftası kan vericem degerim düzelince korunmayı bırakıcz allahın izniyle kızıma kardeş yapmak istiyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin hepimizede sabır versin inşallah

Anladım canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yüreği yanan tüm annelerin hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah

Sinir değerlere çok yakın canım. Bir de pihtilasmanin tek sebebi protein s e c değil. Benim bu degerlerim çok düzgün çıkmıştı, tam sınırların ortasında çıkmıştı ama genetik testteki değerlerim de mutasyon çıkmıştı. 6 lı trombofili panali testini yaptırmış mıydın canım? Onun sonucu nasıl çıktı?

Mthfr mutasyonu çok sık görülen bir mutasyon canım. Homozigot bir de değerin, kesinlikle bir perinatologa göster sonucunu. Dr.larin çoğu önemsemiyor bu mutasyonlari ama aslında çok önemli.
Kan pıhtılaşması erken doğumlara da sebep olabiliyor. Sadece düşük ya da bebeklerin anne karnında kaybedilmesine sebep olmuyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…