Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu hafta hayırlı haberler alırsınız inşallah siz içinizi refah tutun.Guzel günler yakındır

Geçen gün bir tv programında birisi neden öldüğünü bileyim tutunacak dalım olsun diyordu.o kadar doğru ki.bende bebegimin tam ölüm nedenini bilmiyorum.dogum yaptım herseyi normaldi Oysaki. Hamileliğim de bütün testlerimi kontrollerini yaptım.hic pişman olmayın bilinmeyince bilinmiyor kapalı kutu.

Aynen oyle ama keske bilebilseydim nedenini onu bile bilmemek buyuk bir caresizlik yaratiyor insanda sizde yasamissiniz anlarsiniz beni...
Rabbim hayirlisi neyse her kuluna onu nasip etsin insallah...

Aynen oyle ama keske bilebilseydim nedenini onu bile bilmemek buyuk bir caresizlik yaratiyor insanda sizde yasamissiniz anlarsiniz beni...
Rabbim hayirlisi neyse her kuluna onu nasip etsin insallah...
Ablacım naptın gittinmi doktora bebeğin nasılmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yüreğinin ateşini azda olsa söndürsün bu yavruyla inşallah

Ablacım naptın gittinmi doktora bebeğin nasılmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yüreğinin ateşini azda olsa söndürsün bu yavruyla inşallah
Sagol canim cok tesekkur ederim allah razı olsun dr daydim bebegim dusmus maalesef

S
Geçmiş olsun. Kaç haftalikti. Allah tekrar hamile kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagolun
Sekiz haftalik cikti bugun netlesti
Maalesef kaybettim evladimi abisinin öldügü bu ayda abisi gibi o da birakip gitti beni...
Her seyde vardir bir hayir benim sabir hirkam ustumde beklerim susarim sabrederim yine...

Sagol canim cok tesekkur ederim allah razı olsun dr daydim bebegim dusmus maalesef
Ablacım çok çok üzüldüm namazlarda hep dua ediyordum canım ablam üzme kendini Rabbim sabrının mükafatını verecek inşallah rabbim senin ve tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah sen çok güzel bi insansın. Allah sevdiği kulunun duasını çabuk kabul etmezmiş çünkü onun dua edişi allahın hoşuna gidermiş kulum az daha dua etsin öyle kabul ederim dermiş senin dua edişinide seviyor. Ben inanıyorumki en güzel şekilde mükafatlandıracak seni inşallah

S

Sagolun
Maalesef kaybettim evladimi abisinin öldügü bu ayda abisi gibi o da birakip gitti beni...
Her seyde vardir bir hayir benim sabir hirkam ustumde beklerim susarim sabrederim yine...

Geçmiş olsun. Rabbim büyük, bize imtihanı en zoruymuş. Layıkıyla altından kalkmayı nasip etsin. Dayanma gücü versin

Cok sagol canim benim allah bin kez razı olsun..
Her sey su hayatta bizim icin...
Hamdü sena ediyorum ki rabbime dokuz aylik yavrum karnimda ölmüştü ya bu bebegimde bes alti aylikken bir sorundan kaybetseydim hic dayanamazdim...
Dediklerine katiliyorum canim benim rabbim dilimizden duasini gonlumuzden onun sevgisini mahrum etmesin insallah...
Rabbim neylerse guzel eyler canim benim tabi hepsi de evlat ama ben daha kotusunu yasadim , uzuldum ama daha yolun baslangicindaydik her hamilelik saglikli sonuclanacak diye bir kural da maalesef yok drlar da dusen bebeklere uzulmeyin aksine sevinin bir kusurlarindan dolayi doga yasamalarina izin vermiyor gibi dusunun diyorlar... insan sevinemiyor elbet...
Ancak rabbimin her isinde bin hayir vardir canim benim seglicakla kal allaha emanet ol insallah guzel gunler de gelir hepimiz icin... sabir en guzel meziyettir canim benim ; basa gelene sabir etmek..
Rabbine sıgınmak ve her ne gelirse basina rabbine teslim olmak ...

S

Sagolun
Gerçekten çok üzüldüm canım vardır Rabbimin bildiği bizler bilemiyoruz hayiri ve şeri. Tevekkül etmekten başka Yapabilcegimiz bişey yok.cok güçlüsün belli arkadaşım bu yaşadıklarımızın hepsinin var bir mükafatı. Hayırlı bi zamanda Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah size ve isteyen tüm arkadaşlara

Amin cnn allah senden razï olsun rabbim neylerse guzel eyler ben ne istersem rabbimden isteyip diliyorum oyle bir zaman da oyle bir evlat verecekki bana o gun hamzam geri donmus kadar olacagim cunku ben bir kulu olarak rabbimden isteyip diliyorum...
Allah gonlune gore versin kardesim insallah kucagin dolsun seninde...

Geçmiş olsun. Allah bu dünyada da ahirette de hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Cok gecmis olsun canim. Insallah allahim hayirli zamanda yine verir saglikla kucagina alirsin.

Ablam sana ve sabrına hayran kaldım ne güzel allah ismi düşmüyor dilinden Rabbim bunları görüyor senin dua edişini sabredişini şükredişini seviyor inşallah en güzel şekilde mükafatlandıracak seni Hamzan gibi cennet kokulu bi yavru nasip eder inşallah ben bütün kalbimle inanıyorum ablacım senin için ve bebek isteyen herkez için dua ediyorum Rabbim duası kabul olanlardan etsin inşallah rabbim bütün bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin inşallah

Arkadaşlar aranızda 3 kez sezaryen olan yada olacak olan var mı. Ben ikinci çocuğumu 9 aylikken kaybettim sezaryenle. 3. Kez olmak için çok daha fazla zaman mi beklemek gerekir

S

Sagolun
Sabretmekten başka bir şey gelmez elimizden. Allah bu acılarımızın mükafatını hem ahirette hem bu dünyada verir inşallah. Çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…