Sezeryanımı yapan doktordan izin alamazdım çünkü üni.de dogum yaptım asistanlarda giriyor doguma hangi doktorun dogum yaptırdıgını bile bilmiyorz çünkü orası araştırma hastanesi ama o hastanede çalışan prof.doktorum o muayne ediyo 3 ayda bir gidiyorum o ameliyatımı çok begendigini ver herşeyin çok iyi oldugunu söyledi çok şükürBir kere devlet hastanesine gittim. Sordum dr a ne zaman hamile olabilirim diye onu ben bilemem sadece sezaryenini yapan dr bilir demişti. Belkide hiç olmaman gerekir sadece kendi dr ün bilir dedi. Sizler hep eski sezaryeninizi yapan dr dan mi izin aldınız hamilelik icin
Inşallah ya yeni bir bebegin heyecanı iyi geliyor bana.birde yaş kompleks ı oluştu bende.o kaç yaşında anne oldu bu kaç yaşında anne oldu hesap yapıyorum durmadan.34e olcam bu arada.Orası muhakkak ama işte insan sorgulamadan edemiyor. Biz ıyi dr özel hastane diye her ay 130 km yol gidiyorduk. Dediginiz gibi allah o dr u sectirdi. O doktora o kararı verdirdi. Inşallah ben burdaki tüm kadınlar sag saglim bebeklerini kulaklarına alırlar. Her gün dua ediyorum bunun için. Gördüğüm kadarıyla da bu foruma uye olanlarda şimdiye kadar bebeğini kaybedenlerin hic biri aynı acıyı tekrar yaşamadı. Bu da sevindirici
Anladım canım teşekürler.Enfeksiyon yada pıhtıdan yükselebilen yada düşen bir deger benim yüksek doktor enfeksiyondan şüphelendi prof.dahiliyeye gittim herşeyime baktı dişciye kadar gittim bakıldı ve enfeksiyon bulunmadı haftaya da smear testi yaptırıcam canım
34 günümüzde geç bir yaş degilki. Cevremde hemen hemen herkes 30undan sonra anne oluyor. Zaten 30 evlenme yaşı oldu. Yaşi takma kafanaInşallah ya yeni bir bebegin heyecanı iyi geliyor bana.birde yaş kompleks ı oluştu bende.o kaç yaşında anne oldu bu kaç yaşında anne oldu hesap yapıyorum durmadan.34e olcam bu arada.
Inan moral oldu yazdıkların çok haklisin.35 ten sonra riskli oluyor zaten kaybimdan dolayı riskim var.Allaha emanetiz.34 günümüzde geç bir yaş degilki. Cevremde hemen hemen herkes 30undan sonra anne oluyor. Zaten 30 evlenme yaşı oldu. Yaşi takma kafana
Kesinlikle öyle düşünme bir sürü insan tanıyorum 40indan sonra doğum yapan. Mesela eltim. Ustelik 5. Bebeği idi. Artık her şeyi biliyorum diye hamileliği boyunca iki kere kontrole gitti. Şu an komsum 44 yaşında ve 3. Bebeğine hamile. Dr riskli falan dememiş. Normal ayda bir kontrole gidiyor. Bunun gibi bir sürü örnek varInan moral oldu yazdıkların çok haklisin.35 ten sonra riskli oluyor zaten kaybimdan dolayı riskim var.Allaha emanetiz.
Çok sağ ol arkadaşım inan çok destek oluyorsun. Yaş takıntım hiç yoktu bebeğimi kaybettikten sonra bu konuda da takıntım başladı. Geç kalmış hissettim kendimi bilemiyorum. Çok okuyup araştırmakta iyi değil aslında.Kesinlikle öyle düşünme bir sürü insan tanıyorum 40indan sonra doğum yapan. Mesela eltim. Ustelik 5. Bebeği idi. Artık her şeyi biliyorum diye hamileliği boyunca iki kere kontrole gitti. Şu an komsum 44 yaşında ve 3. Bebeğine hamile. Dr riskli falan dememiş. Normal ayda bir kontrole gidiyor. Bunun gibi bir sürü örnek var
Hadi bakalım inşallah memnun kalırsın dr dan rahatlatır seni. Ankaraya gidip gelmek ne olursa olsun zor olur hele ki hamileyken. Canımm meleğimden sonra bir kızım daha olacak allahın izniyle.Uludağ üni.poliklinige gittim canım 17 nisanda da doç.doktor mehmet aral atalaya var randevum onunla devam edicem gibi görünüyor.
Kızz bebişim cinsiyeti ne bu arada sormayı unuttum
Kimsenin başına gelmesin ama bizim yaşadıklarımızı yaşamayanlar anlamıyor anlayamaz zaten durumumuzu.Zaten bu daha çok çocuğun olur diyenlere kızıyorum. Sanki araba kazası yaptık yeniden alirsin demek gibi geliyor. Belki başka çocuklarımız ever ama kaybettiğimiz bebek gitti sonuçta. Kimi yine aynu yere gelecek ama bunu yaşamayan anlamaz. Insanlara düşük yapmak gibi geliyor. Düşük de acıdır tabii ama ayını gününü tamamlamış bebek çok farkli
Ay çok mutlu oldum allahım o minik prensesi kucagına almayı nasip etsin bi fıstık gelicek yani..olur canım haber veririmHadi bakalım inşallah memnun kalırsın dr dan rahatlatır seni. Ankaraya gidip gelmek ne olursa olsun zor olur hele ki hamileyken. Canımm meleğimden sonra bir kızım daha olacak allahın izniyle.Dr dan çıkışlarda haber ver olur mu canım merak ediyorum seni
merhabaPıhtılaşmam da var doktor igne vermem diyo onuda kafaya takıyorum
Evet bende hatırlıyorum seni..çok zor zamnlar yaşadık hala da geçmedi kızımın kokusu elleri yüzü hep aklımda çok güzel bir kızım melegim vardı nasip olmadı allahın takdiri buydu boynumuz kıldan ince şükrekmekten tevekkül etmekten başka yapacak birşeyimz yok çok araştırdım çok doktora gittim birsürü testler yapıldı vee korunmayı bıraktık artık üni.hastanesine gidiyorum çok ilgililer ama igneye gerek yok diyince içim rahat etmedi başka doktorada randevu aldım bana igne verecek bir doktor bulana kadar doktor doktor gezicem heralde 2017 mart anneleri hiç unutmadım senide hiç unutmadım hala sessiz bir şekilde orayı takip ediyorum bebeklerinin yürüyüşlerini diş çıkarmalarını herşeyi okuyorum orada ki herkez adına çok seviniyorum hepiniz çok iyidinz kardeşim gibiydiniz çok özledim o zamanları kızım karnımda hareket ederken ben orayı takip ediyodum..rabbim evladını sana bagışlasın saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah iyi ki yazımı gördün yazdın iyi geldi sana yazmak benim bir yarım eksik nefeaim gülüşüm yarım kızımı kaybettikten sonra bebek çocuk sevemedm kızım görür bni dedi yeni yeni sevmeye başladım 1 yılı geçti nasıl geçti bilmiyorum hala dün gibi içim çok dolu dualarından eksik etme beni canım benim bebişin nasıl iyidir inşallah nasıl gidiyor hayatınız çok dolmuşum yazdıgını görünce döktürdüm uzun oldu kusura bakma yazdıgını beni hatırladıgı görünce çok sevindimmerhaba
ben seni taniyorum.
unutmadim seni benimle ayni aciyi da biliyorum.
2017 mart anneleri ikimiz biz çok şey paylaşmiştik..
1 haftalik kızını kaybedince ben oturup ağladim kucagimdaki bebekle.
bende 2015 ağustos 32 haftalık oğlumu karnimda kaybettim.
pıhtılaşmam bendede vardi orta derecede çikmşti..
ikincisine hamile kalir kalmaz hemen önlem aldim.
hergün igne vuruldım. değerlerimi hep ölçtüm bunu 2017 mart anneleri de paylaşmişim..
doktor vermem diyosa başka doktora git. egitim araştirma hastanesine git yada jinelolojiye git. araştir derim lütfen
ayni aciyi yaşamani istemiyorum bende korkuyorum bak bebegimin doğuma kadar kaybetme korkusuyla yaşadim kafayi sıyrıcak gibiydim. hareket etmedi mi dktora koştum daha neler...
hamile olanlara dua ediyorum inşallah kucaklarina almaya nasip etsin diye.
Canim blackandblack bu konuda daha uzman ama doktor banada 3lu yeter dedi. Ikincide de bebegimi kaybettim. Simdi bir profa gidiyorum protein v protein c bisey ifade etmez dedi. 6li yapilmasi sart dedi. Diger testler anlik pihtilasmayi gosteriyormus. Gebeyken degisebilir sonuclar dedi. Genetikte bakilmasi gerek dedi. Bir suru zaman kaybettim bende. Simdi sonuclari bekliyorum...B BlackandBlack Maşallah 17 aylık olmuş bile bebeğin. Şansı Bahtı hep açık olsun inşallah Metehan ın ömürlü olsun yavrun.Hala girip buraya da yazıyorsun ya Allah razi olsun senden de.benim bi sorum olacak izninle
Anti trombin 3 antijeni
Protein c
Protein s activity
Trombifili de factor 2 ve factor 5 arastirildi sonuç normal
Aptt (bunu kadın doğumcu istedi)
Pıhtılaşma için genetik dr u bu testleri baktı arkadaşım.senin daha önceki yazdığın testleri direkt dr a okudum.6 li ya gerek 3 lü yeter dedi. Hepsi normal çıktı bu testler yeterli mi arkadaşım ya? Ben de büyük olasılık pihtilasma yoktu ama bişey atlamak istemiyorum.
Hayırlısı ile sonuçların çıksın inşallah.Canim blackandblack bu konuda daha uzman ama doktor banada 3lu yeter dedi. Ikincide de bebegimi kaybettim. Simdi bir profa gidiyorum protein v protein c bisey ifade etmez dedi. 6li yapilmasi sart dedi. Diger testler anlik pihtilasmayi gosteriyormus. Gebeyken degisebilir sonuclar dedi. Genetikte bakilmasi gerek dedi. Bir suru zaman kaybettim bende. Simdi sonuclari bekliyorum...
Allah bu yavruna hayırlı uzun ömür versin. Rabbim bu acıları bidaha yaşatmasın. Bende 26 haftalık ikiz meleklerimi kaybettim tek yumurta ikizi olmalarından dolayıdolayı doğum yaptım. Yine de her ihtimale karşı bu dediğiniz testler yapıldı. 1298 mthr homozigot mutasyon çıktı. 3 4 doktora sormama rağmen sadece folik asit kullacaksın dediler. Ama içim hiç rahat değil. Tekrar bebek düşünüyorz ama çok korkuyorum. Sizin bu değerle ilgili bilginiz var mıMerhaba Melek Anneleri...
Beni tanıyan arkadaşlar bilir, 8 Eylül 2015'te kaybettim can öznüm, Mustafamı. 36 haftalık hamileyken kalbi durmuştu yavrumun. Bir sürü araştırmalar, testler sonucunda kan pıhtılaşması çıkmıştı. PAI homozigot, MTHFR heterozigot. Bir sürü dr gezdim. Bir sürü araştırma yaptım, yabancı kaynakları bile okudum... Bir çoğunda PAI homozigot değerin pıhtılaşmayı tetiklediği yazıyordu. Gezdiğim Dr.ların çoğu pıhtılaşma olsa bu haftaya gelemezdi dedi, YALAN. 40.haftada bile bu sebeple bebek kaybedilebiliyor maalesefEn sonunda güvenebileceğim, her şeyi bana sebepleri ile birlikte tek tek anlatan, kullanacağım ilaçların ne işe yarayacağına kadar işinde uzman bir Dr buldum. Bu değerlerle bana iğne vermeyi düşünmeyen doktorların aksine O "AĞIR DÜZEYDE PIHTILAŞMA OLDUĞUNU" söyledi. 2.gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım. Çok şükür meleğimin kardeşi Kartal Metehan'ımı kucağıma aldım... 17 aylık oldu bile sıpam :)
Siz melek annelerine diyeceğim o ki pıhtılaşma testlerinizi (en önemlisi 6 lı trombofili panali) kesinlikle yaptırın ve eğer değerlerinizde heterozigot ya da homozigot değer varsa size iğne verecek bir Dr. bulana kadar Dr dr gezin... Pıhtılaşma öyle bir illet ki erken doğuma, preaklampsiye, dekolmana, bebeğin kalbinin durmasına vs sebep olabiliyor. Bizlerde demek ki bir sorun vardı ki bebeklerimizi kaybettik... Çok nadirdir sebepsiz bebek kaybı... Lütfen ama lütfen söylediklerimi dikkate alın. Eminim ki hiç bir melek annesi aynı acıyla sınanmak istemez. Bu sebeple elimizden geleni yapmalıyız...
Rabbim gebe olan melek annelerinin bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Gebe kalmak isteyen melek annelerine en hayırlı ve kısa zamanda hayırlısıyla gebe kalmayı nasip etsin Yaradan... Dualarım sizlerle kaderdaşlarım...
Canım başka homzgot falan gibi bişeyler yazmıyorsa. Herkeste çoğunluk olan bi gen bu. Önemsiz yani. Bu sonuçla dr un birşey kullandırmaz bence.Kizlar simdi 6li trombofilinin sonuclarini aldim mthfr a1298c heterozigot tasiyici yaziyor. Doktora gosteremedim henuz bilen varsa yardimci olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?