Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar insallah bir kac ay icinde hepinizin hayirli haberini bilelim, hepimizin katildigi " Mutlu Melek Anneleri" adii yeni bir topic acariz.

kızlar emin olmadan haber vermek istemedim Aynurdan sonra ben de müjdeyi vereyim hamileyim valla .inanamadık 4 kere hcg yaptırdık bi kere de şehir dışında bi doktora gittik keseyi gördük ama asıl doktoruma perşembe gidicez daha bebişi göremiycez ama. kızlar ben sevinçten uçacağımı sanıyordum ama korkularım bütün sevincimi gölgeliyor şimdi bile hiç bir belirtim yok acaba bi terslik mi var diye düşünüyorum ,sürekli kabus görüyorum .niye midem bulanmıyor diye gittik doktora o kadar yani. kızlar nasıl geçecek mutlu olmak istiyorum, heyecanlanmak istiyorum ama tedirginliğim herşeyin önüne geçiyor :18::18::18:

Canım bizim umudumuzda sizlersiniz sen ve Aynurum.Bizim için dua ettiğinizi biliyoruz.
Eminim ki en içten dilekler ve dualar sizlerin ki.Allahımda size sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.
Doya doya sevip onlarla yaşlanmayı nasip etsin.
Amin.

Canımmm çok sevindim ya birer birer hamileleik süprizleri yaşıyoruz.
Şimdi sakinleş sen hamilesin ve korkuları yüreğinden at Allahım büyük.
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım benim .
Endişelerin çok normal..
Hemen belirti vermeyebilir benim mide bulanılarım 2. ayımda başlamıştı.Paniğe kapılmana gerek yok.Ki her hamilelik aynı olmuyor.
Keseyide görmüşsün daha ne :))))
İnşallah kalbinin sesini dinleyincede iyice rahatlayacaksın.
Keyfini çıkar bebeğinede kendinede stres yaşatma.
Ayy çok sevindim ya 3. cü umudumuz hayırlı olsun.Maşallah

Kuzum bir de buradan kutlayayım dedim.. Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.. Korkularımız kucağımıza alana kadar hep olacak. Ama korkuların yanı sıra bu sefer her şey iyi olacak çünküüüü unutma biz sıramızı SAVDIIIIKKK!!!!!!!!

Allah tamamına erdirsin canım. Ömür boyu bebeğinin seninle kalması dileğiyle....

doğacım ya cok sevindim,ay kız daha az yukarda duamda senin adın geçmemiş mi ya bak işte:))))) cok sevindim canım,korkuların elbette olucak ama hersey beynimizde unutma,korkularını silmeye calıs, her hamilelik aynı olacak değil, benim de mide bulantılarım hep 8.hafta gibi baslardı,korkma daha cok erken,miden bulanıp hamile olma işi sadece tv deki uyduruk dizilerde Allahım seni ve yavrunu korusun, aynur da sende bayram sekeri oldunuz valla

agzından bal damlamıs ya:))) e bize de amin demek düşmüş:))

vallaha içime doğuyordu yaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnn
allahım güzel bir gebelik geçirmeyi ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşımm
aramızda kalsın kızlar benimde bat geçti adet olmadım dahaaaaa hadiii banada dua edinn bende katılayım aranızaaaa

vallahi burda hamile haberlerini duydukca çok seviniyorum tebrik ederim allahım sağlıklı kucağınıza nasip etsin korku tabiki olur ben hamile değilim ama şimdiden korkuyorum....insan yaşadıkları kötü şeylerin sanki hep tekrar yaşayacağını sanıyor tabiki öyle olmayacak unutmayalım ki her karanlığın ardından güneş yeniden doğacaktır. bak senin aynurun ve uğurböceğinin güneşi doğmuş bile...darısı bizlere....

inanki meleklerimiz bizden çok daha rahatlar bunu düşünüp biraz olsun teselli bulalım.bende ne yesem bebeğim aklımda nereye gitsem kuzum gözümün önüne geliyor kuzum olsaydı şimdi şöyle yapardık böyle olurdu demekten kendimi alamıyorum

Kizlar inanin cok sevindim... rabbim tamamina erdirsin... hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz insallah....

kızlar eşim hastanede çalışıyor 2 gün önce nöbetten geldiğinde elinde telefon bir bebek resmi gösterdi bu kimin bebeği dedim dün gece bu bebek öldü dedi çok üzülmüş.2 aylık kız bebek ikizmiş annesi karnını doyurmuş uyumuş uyurken kusmuş kusmuğunu yutmuş annesi farketmemiş bebek çok rahatsız olunca hastaneye getirmişler geldiğinde sararmış nefes zor alıyor inliyormuş ciğerleri kusmuğundan kapanmış nefes alamamış ve vefat etmiş.eşim kucağında filme götürmüş sonra morga koymuşlar çok etkilenmiş bebeği öptüm durdum diyor.duyunca bende çok üzüldüm şimdi annesi ne kadar perişan olmuştur ikizini gördükce daha kötü oluyordur Allah yardımcısı olsun Allahım kimseye evlat acısı göstermesin

2 gün önce bir annenin yüregi de karard desene, Allah sabır versin o anneye babaya, Allah bizlere de sağlıkle evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah

Canlarım nasılsınız ?
Benim çok şükür adetim kesildi ya 15 gün sürdü resmen.Doktor 10 gün kullan dedi hapı ama kesildi bıraksam mı acaba ..
Verdiği ilacın adı primolut.

ne güzel bir sabahhhhhhhhh

canım gözün aydın Allahım sana yavrunla sağlıklı mutlu uzunn bir ömür versin inşallahhh

bak işte gördünmü vakti gelince oluyormuş inşallah tüm sıkıntıların geçmişte kalır tedirginlikleri bırak her hamilelik birbirinin aynısı olmaz ay heyecanlandım habire yanlış yazıp düzeltiyorum :))) İnşallah sağlıcakla gelsin yavrun mutlu huzurlu sağlıkla büyüt canım benim :)))

Tüm hamilelerimizi Rabbim nazarlardan korusun

Canlarım nasılsınız ?
Benim çok şükür adetim kesildi ya 15 gün sürdü resmen.Doktor 10 gün kullan dedi hapı ama kesildi bıraksam mı acaba ..
Verdiği ilacın adı primolut.

ben iyiyim sen nasılsın?? bebişleri öğrendim daha ii oldum :))
canım bence bitene kadar kullan ilacını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…