Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet yanlis anlamadin ben esimi en son sezayan olmadan 6 saat once gormustum. saat 10da gelmisti ogittikten 2 saat sonra sancim tuttu
kanama icine girdim. gece 3tede ameliyata aldilar

Canım Allah rahmet eylesin sabır versin.Çok zor yaşadıklarımız birde insanların o anlayışsız davranışları iyice kötü yapıyor bizleri.
Bu kadarda olmaz ama size ne ya.
Allahım bu evladını inşallah sana bağışlar.
İnşallah bizlerede nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız.

evet yanlis anlamadin ben esimi en son sezayan olmadan 6 saat once gormustum. saat 10da gelmisti ogittikten 2 saat sonra sancim tuttu
kanama icine girdim. gece 3tede ameliyata aldilar

nasıl ya zaten ne kadar zor bir olay doğum ki bizler bunu cok daha acı yasıyoruz
yoksa doğumda ne var
biz bosu bosuna yasadık o acıları offf offfff

selam kızlar gece sohbetlerinizi kıskanırdım fırsat buldum koştum geldim ama ama nerdesinizzzzzzzzz
bugün kahve falımda bebek çıktı bakalım hayırlısı
hepinizi özledim
hamilelerimize
Kız o gün sen gitmişsin ben gelmişim... Benim de ablamın arkadaşı zorla kahve falı baktı bana. Sonra da: "ay kız, bu hamile oğlu olacak" dedi. deeee. Bebek olması için bir şeyler olması gerektiğini bilmiyor galibaaa
Çok üzüldüm özaycığım ne oldu kanaman falan mı oldu ki??? ama bir de şunu düşün canım: bir önceki gebeliklerimiz çok sağlıklıydı da ne oldu????? Esimin arkadaşınınkarısı da aylarca hastanede yattı hem de previalıydı!!! Ne oldu??? Bebek şu an 7 aylık oldu!!!!! O yüzden hiç moralini bozma, napalım yatmamız gerekirse yatarız.
2012 benim için de çoooook iğrenç geçti. Keşke bitse şu yıl yaaaaa
bende varım beni de aranıza alın.uzun zaman oldu siteye girmeyeli...
Hoş geldin canım. Meslektaşız galiba

Rojda
Başın sağolsun canım. Ama çok pozitifsin sen maşallah... Bu pozitifliğin doğumuna kadar bırakmasın yakanı inşallah. Allah'a emanet olun...

İzmirliiii nerdeysin kız????

“Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım.

Ve ekler; onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.

Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,

canından saydığın yar bile bir gün el olur.

Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur.

Öyle garip bir Dünya…

Olmaz dediğin ne varsa olur.

Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın.”
(Hz. Mevlana)

belki hepiniz biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedimmmmm

Son düzenleme:
. biliodum ama yeniden okumak güzel. çok güzel bi paylaşım olmuş. ama bizim için sırada güzellikler var özay:)

ya çok güzel sözler...Ben ne zaman bişeyi çook istesem olmadı Allah'ın verdine razı olmak gerekiyor...

Hamileykn ben bu yazıyı sürekli Faceden denk gelince okudum
2 bebek kaybım oldugundan Allahım kızımı senden daha az seviyorum cok sevmiyorum onu diyordum içimden
Onsuzda yasarım derdim içimden tabi inanmadan sadece dilden kalpten degil
E ne oldu onsuzda yasarmisim gercekten yasamak dersek buna tabi

bu söz beni çok korkutuyor Özaycım ,şu anda bebeğimi sevmeye korkuyorum ,ona bağlanmaktan korkuyorum

. biliodum ama yeniden okumak güzel. çok güzel bi paylaşım olmuş. ama bizim için sırada güzellikler var özay:)

inşallah ceren inşallahhhhhh

bu söz beni çok korkutuyor Özaycım ,şu anda bebeğimi sevmeye korkuyorum ,ona bağlanmaktan korkuyorum

bende korkuyorum doğa ama cerenin dediği gibi bizim için sırada güzellikler var inşallahh
Allahıma yalvarıyorum tekrar evlat acısı yaşatma azınıda çoğunuda yaşatma diye
yatarken kalkarken dönerken yürürken eğilirken korkuyorum acaba zarar verirmiyim diye
tvde koşan zıplayan görünce hemen aklıma geliyor ayyy bebişş diyorum sanki herkes hamileymiş gibi
hareketini hissdeceğimiz zamanlar geliyor aklıma ya ara verir hareket etmezse diyorum nasıl endişelenmeyeceksin
inşallah güzel geçecek
bilmiyorum bağlanmışmıyım şimdiden ama bende gerçekten korkuyorum ve biliyorumki aradan 5yıl geçmiş olsada hamile kalsaydım yine korkardımmm

annelik duygusu bu...Bağlanmamak eldemi...

slm kızlaar, bugün kötü bir günü daha ardımda bıraktım. işyerimde bikaç arkadaş telefondan bebeklerinin resmini gösterip "aaaa bak ne kadar tatlı değil mi"yapıp durdular. sanki ben bilmiom bebeklerin ne kadar tatlı olduğunu alınmamaya çalışıorm. umarım bilerek yapmıolardır.tecrübeli arkadaşlara sormak istiorum ben bebğimi kaybedeli 3,5 ay oldu. hala bu hassasiyet fazla değil mi? bebek lafını yanımda ederlerse sinir oluorum. bu algıda secicilik durumu geçici mi kızlar????????

bir de benim göğüslerim sızlamaya başladı. süt gelmio ama fazlaca sızlıo sanki???yine prolaktin mi acaba??????

bence geçici değil yani 7 ay geçsede hamile olsanda geçmiyor diyebilirim ama arkadaşların farkında olmayabilir bizdede çok oluyor öylee
hatta bana benim düşük riskimi ögrenince şu çocukları bir tutamıyorsun ben 7 aylıkken tepine tepine oynadım yine doğurdum diyen bile oldu
böylelerine ne denir bilmiyorum onlar umursamayabilir ama benim günlerdir bu laf aklımdan çıkmıyor

düşüncesiz insan çok cerencim bende hala hassasım ama bizden başka kimse anlamıyor bunu çok iyi anladım.7 Aylıkken tepine tepine oynayan arkadaş kendi başına gelse böyle dermiydi sizce...Ben hamileliklerimi hepsıkıntılı geçirdim düşükler kanamalar birde ölü bebek şimdi birçok insan hakkımda doğru çocuk doğuramıyor diyen çoktur biliyorum yavrumun öldüğünemi yanayım yoksa arkamdan kötü konuşulduğunamı üzüleyim...

Son düzenleme:

gecici degil malesef yine 7-8 ay bitene kadar devam ediyo bazilarinin hamile kalana kadar benimde dusukten sonra hamile bi tanidigim ayni hareketleri yapti bana ay bebegim oynuyo ay bebegim boyle soyle bosver takma gecer uzulme

kesinlikle konusmayı keserim ne demek bebekleri tutamıyorsun

keyfimizden tutmuyoruz dimi bende 2 düşük 1ölüdoğum yaptım ah ben ne beceriksizim

bana bir arkadasım bebeğin esylarını alabilirz herseyi kabul ederiz dedi ve muhatap olmuyorum artık

aptal aptal arayı duruyordu,acmadım telini tabi nedenini bilmiyor o kadar düşüncesiz ki

umrumda da değil ben etrafımda böyle asalaklar istemiyorum

ağır oldu ama kızlar sinirlendim

[video=youtube_share;CuL1A_QJITY]http://youtu.be/CuL1A_QJITY[/video]

bebegimin cantasini hazirlayib evden cikmisdim, ve o eve onunla girmeyi hayal etmisdim, tam 10 gun sonra geri dondum. Ve sarkida da soyledigi gibi ellerim bombos, yureyimde bir sizi. O gunu hic ama hic unutamiyorum. O kadar mutsuz, ve umudsuzdumki. Esimle ikimiz elimizde ayni canta ama icinde onun icin hazirladiklrimin bazilari eksik, el ele tutmus kirik bir kalple geri gelmisdik, ne umudlarla cikidgimiz o evden. Neyse sukurler olsun rabbime, cok fazla surmedi, bizi tekrar sevindirdi. Allah butun kalbi kirik, elleri bombos kalmis melek annelerini sevindirsin. Amin...

Günaydın canlarım.
Nasılsınız?
Dün çok problemli bir gündü benim için.
Okadar çok ağladım ki.Dün kendimi çok yanlız hissettim.
Kızıma seslendim bak kızım annen yanlız.Sen yanımda ol hep dedim.
Meleğimi çok özledim yavrum yok yanımda hayatım darmadağan oldu.
Kendimi toparlamaya çalıştıkça bir yerden kopukluk veriyor.
İşle ilgili, arkadaşlarımla ilgili çok hayal kırıklığı yaşadım yaşıyorum.
Bazı şeylere boşvermeyi o kadar çok istiyorum ki.
Bu arada güzel olan tek şey lekelenmem geçti çok şükür.
Allahım hepimize sabır ,sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Bundan sonra herşey bizim için çok iyi olsun.

Canim benim bence bilerek yapmiyorlar. Lutfen uzerine alinma. Uzulecegine allaha dua et, birgun banada bebegimin resmini gostermeyi nasib et de icinden. Inan bana bir gun sende mutlu olucaksin, bebeginle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…