günaydın arkadaşlarrr
melekyavrum bencede hepsi nazarrrrrr bizde geçen sene hamile kaldıktan sonra ev almıştık oğlum uğurlu geldi demiştik çok mutluyduk hep diyorum ya meğer hiç derdimiz yokmuş neysee bugünümüzede çok şükürr.. bu arada maniyede bayıldım nasılda denk gelmişşş keşke sonuda manideki gibi olsaydı keşke
rojda canım çok üzüldüm nasıl bir canilikmiş o insanların yaptığı hem bebeğini vermemişler hemde sezeryandan sonra 2 gün seni eşine göstermemek ne demek ya Allah Allahh yanlış anlamadım demii?? neyse çok şükür oğlun var çok şükür tekrar hamilesin çok geçmiş olsun
cerencim canım arkadaşım benim güzel dileklerin için çok teşekkürlerrr
meliscim inşallah haftamız güzel geçerr herşey gönlümüze göre olur inşLllahhhhhhh
mehtapibrahim canım insana birdaha hamile kalamayacakmışsın gibi geliyor tekrar aynı şeyleri yaşayacakmışsın gibi geliyor ama zamanı gelince allah izin verince oluyor arkadaşım hayırlısı olsunn
bosver ya bazi insanlar cok kotu oluyo.
ben burada dogum yaptiktan sonra cok ustume geldiler.
orada dogum yapti rahminimi aldilarda sizin gelin hamile kalmiyo.
yok orda onu kisir mi ettiler kayinvalidem, bizimkiler cildiriyodu dedikodulardan
artik oyle olmustu ki gelip utanmadan bana bile soruyolardi
bebegin neden olmuyo sana ne yaptilar orada. halbuki ben korunuyodum
sezaryan olduktan sonra 2 yil hamile kalmadim
2 yil bittikten sonra hamile kaldim onuda dusursum allaha sukur simdi hamileyim
her hamile kaldigimda kizzzzzz sen yinemi hamile kaldin bence bu seferki ikiz diyolardi
bence bunlarin hepsi seninki de dahil
NAAAAAAAAZAAAAAAAAAAARRRRRRRRR
evet yanlis anlamadin ben esimi en son sezayan olmadan 6 saat once gormustum. saat 10da gelmisti ogittikten 2 saat sonra sancim tuttu
kanama icine girdim. gece 3tede ameliyata aldilar
Kız o gün sen gitmişsin ben gelmişim... Benim de ablamın arkadaşı zorla kahve falı baktı bana. Sonra da: "ay kız, bu hamile oğlu olacak" dedi. deeee. Bebek olması için bir şeyler olması gerektiğini bilmiyor galibaaaselam kızlar gece sohbetlerinizi kıskanırdım fırsat buldum koştum geldim ama ama nerdesinizzzzzzzzz
bugün kahve falımda bebek çıktı bakalım hayırlısı
hepinizi özledim
hamilelerimize
Çok üzüldüm özaycığımmerhabalar arkadaşlar özledim siziiiiiii
geçmişe çok bakmadım inşallahh herkes iyidir. biz 7 hafta 2 günlük olduk teyzelerii. dün hafiften kalp atışı var dedi doktorumuz dahada netleşecek inşallahh. biliyormusunuz azda olsa düşük riskim var önce söylemek istemedim size üzülmeyin hevesiniz kırılmasın diye. cuma gecesi yatırdı doktor halada yatıyor gözüküyorum izinli çıkıp eve geldim. bundan sonrası içinde heyet raporu vereyim dedi sinopdaki doktorumuz. bu haftada iyice dinlenip bir aksilik olmazsa cumartesi samsuna gidecez oda aynısını sölerse raporlu geçecek hamilelik. inşallah iyiyizdirde çalışırımm. hamilelik için sabırsızlandığınızı çok iyi biliyorum ama lütfen acele etmeyinn. az da olsa bu riski düşünmek bile çok yıpratıyor insanı gerçi herkes aynı olacak diye bişey yok ama ben sadece söylemek istedimm sizlere. 2012 çok kötü geçiyor benim için sadece 1 yıl ama sanki 10 yılımı aldı götürdü benden hemen bitsin istiyorum 2013 güzel geçer inşallah. paylaşmak konuşmak dualarınızda olmak istedim üzdümse özür dilerim. sizleri çok seviyorum 2012 getirdiği en iyi şey sizin arkadaşlığınız oldu beni yalnız bırakmayınnn
Hoş geldin canım. Meslektaşız galibabende varım beni de aranıza alın.uzun zaman oldu siteye girmeyeli...
“Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler; onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.
Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur.
Öyle garip bir Dünya…
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın.” (Hz. Mevlana)
belki hepiniz biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedimmmmm
bu söz beni çok korkutuyor Özaycım ,şu anda bebeğimi sevmeye korkuyorum ,ona bağlanmaktan korkuyorumAllah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler; onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.
Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur.
Öyle garip bir Dünya
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın. (Hz. Mevlana)
belki hepiniz biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedimmmmm
. biliodum ama yeniden okumak güzel. çok güzel bi paylaşım olmuş. ama bizim için sırada güzellikler var özay:)
bu söz beni çok korkutuyor Özaycım ,şu anda bebeğimi sevmeye korkuyorum ,ona bağlanmaktan korkuyorum
inşallah ceren inşallahhhhhh
bende korkuyorum doğa ama cerenin dediği gibi bizim için sırada güzellikler var inşallahh
Allahıma yalvarıyorum tekrar evlat acısı yaşatma azınıda çoğunuda yaşatma diye
yatarken kalkarken dönerken yürürken eğilirken korkuyorum acaba zarar verirmiyim diye
tvde koşan zıplayan görünce hemen aklıma geliyor ayyy bebişş diyorum sanki herkes hamileymiş gibi
hareketini hissdeceğimiz zamanlar geliyor aklıma ya ara verir hareket etmezse diyorum nasıl endişelenmeyeceksin
inşallah güzel geçecek
bilmiyorum bağlanmışmıyım şimdiden ama bende gerçekten korkuyorum ve biliyorumki aradan 5yıl geçmiş olsada hamile kalsaydım yine korkardımmm
slm kızlaar, bugün kötü bir günü daha ardımda bıraktım. işyerimde bikaç arkadaş telefondan bebeklerinin resmini gösterip "aaaa bak ne kadar tatlı değil mi"yapıp durdular. sanki ben bilmiom bebeklerin ne kadar tatlı olduğunualınmamaya çalışıorm. umarım bilerek yapmıolardır.tecrübeli arkadaşlara sormak istiorum ben bebğimi kaybedeli 3,5 ay oldu. hala bu hassasiyet fazla değil mi? bebek lafını yanımda ederlerse sinir oluorum. bu algıda secicilik durumu geçici mi kızlar????????
bir de benim göğüslerim sızlamaya başladı. süt gelmio ama fazlaca sızlıo sanki???yine prolaktin mi acaba??????
slm kızlaar, bugün kötü bir günü daha ardımda bıraktım. işyerimde bikaç arkadaş telefondan bebeklerinin resmini gösterip "aaaa bak ne kadar tatlı değil mi"yapıp durdular. sanki ben bilmiom bebeklerin ne kadar tatlı olduğunualınmamaya çalışıorm. umarım bilerek yapmıolardır.tecrübeli arkadaşlara sormak istiorum ben bebğimi kaybedeli 3,5 ay oldu. hala bu hassasiyet fazla değil mi? bebek lafını yanımda ederlerse sinir oluorum. bu algıda secicilik durumu geçici mi kızlar????????
bir de benim göğüslerim sızlamaya başladı. süt gelmio ama fazlaca sızlıo sanki???yine prolaktin mi acaba??????
düşüncesiz insan çok cerencim bende hala hassasım ama bizden başka kimse anlamıyor bunu çok iyi anladım.7 Aylıkken tepine tepine oynayan arkadaş kendi başına gelse böyle dermiydi sizce...Ben hamileliklerimi hepsıkıntılı geçirdim düşükler kanamalar birde ölü bebek şimdi birçok insan hakkımda doğru çocuk doğuramıyor diyen çoktur biliyorum yavrumun öldüğünemi yanayım yoksa arkamdan kötü konuşulduğunamı üzüleyim...bence geçici değil yani 7 ay geçsede hamile olsanda geçmiyor diyebilirim ama arkadaşların farkında olmayabilir bizdede çok oluyor öylee
hatta bana benim düşük riskimi ögrenince şu çocukları bir tutamıyorsun ben 7 aylıkken tepine tepine oynadım yine doğurdum diyen bile oldu
böylelerine ne denir bilmiyorum onlar umursamayabilir ama benim günlerdir bu laf aklımdan çıkmıyor
[video=youtube_share;CuL1A_QJITY]http://youtu.be/CuL1A_QJITY[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?