aysem geçmiş olsun canım. ufaklıkların yokken dinlen iyice.
sagol canim bugün iyim cok sükür...sen nasilsin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysem geçmiş olsun canım. ufaklıkların yokken dinlen iyice.
sagol canim bugün iyim cok sükür...sen nasilsin canim
iyiyim canım saol. kızım bugünlerde sezaryenle doğacaktı ya, o aklıma geldikçe kötü oluyorum. gözyaşım böyle gözümün ucunda duruyor, biri bir şey dese hemen akacak sanki![]()
tebeguk canem nerelerdesin:) 2 dkkalığına girdim çıkmam lazım kocam fişini çekçem artık dio öpüyorum cnm ii geceler
canım 27. haftada kaybetmiştim. bilgisayarı kocan işe mi götürüyor. yarın gündüz gel görüşürüz canım. öpüyorum![]()
yok cnm işe götürmüyo biz karı koca bilgisayarcıyıs bu arada paylaşamıyos :) ahada geldim .. ""Bu arada hayırlı cumalar melek anneleriiim......""
yok cnm işe götürmüyo biz karı koca bilgisayarcıyıs bu arada paylaşamıyos :) ahada geldim .. ""Bu arada hayırlı cumalar melek anneleriiim......""
sana da hayırlı cumalar canım. gelmişsin de geldiğinle gittiğin bir olmuş galiba. in_ay bile buradayken seni yakalayamadığına göre seni tutabilene aşk olsun canım:)
iyiyim canım saol. kızım bugünlerde sezaryenle doğacaktı ya, o aklıma geldikçe kötü oluyorum. gözyaşım böyle gözümün ucunda duruyor, biri bir şey dese hemen akacak sanki![]()
Nerdesin kız sen :)
canım 2 gündür kayınvalidemlerde kalıyorduk. sabah da kocamı gönderdikten sonra tekrar uyudum, geç kalktım,kahvaltı vs derken bu saat oldu. az önce de başka topicdeydim. birazdan bankada işim var, borçları yatırmaya gidicem.
sen neler yapıyorsun canım?
canim düsünme diyecegim demese kolay biliyorum...rabbim bol bol sabir versin, bende dogmasi gereken tarihinde cok aglamistim... zaman herseye care canim...rabbimden bütün melekannelerine bu hayirli cuma gününde hayirli saglikli bebekler diliyorum...
iyi nolsun bu ara ruh halim dengesiz ya bugün bi tuhafım yine
amin canım. zaman gerçekten ilaç. senin minnoş sağlıcakla gelişirken bizimkiler de göbüşlerimize konsun inşallah.
bu arada baş ağrın nasıl oldu aysemcim?
amin. sagol canim basagrim gecti allaha sükür.. simdide dudagim ucukladi ama bunada sükür diger hamileler duyunca ben cok iyim.
kızlar ben kaçıyorum. akşama gelirim yine. öpüyorum ikinizi de![]()