haklısın canım iyi düşünmeliyim ki iyi olsun!!
bu arada iyiki varsınız kızlar. gözlerim hala dolu ama en azından ağlamayı kestim..
aferin söz dinle :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım iyi düşünmeliyim ki iyi olsun!!
bu arada iyiki varsınız kızlar. gözlerim hala dolu ama en azından ağlamayı kestim..
bu ara previalıların sayfasını okuyorum. acaba tekrar aynı şeyleri sonraki gebeliğinde de yaşayan var mı diye. yaşayan da var yaşamayan da ama hepsi 24-26cı haftaya kadar bunalım takılıyorlar. ayrıntılı ultrasonda görünce rahatlıyorlar. hayırlısı artık..
canim bende ona benzerini suan yasiyorumya...plazenta pre. tam demedi cünkü bu haftalarda bu tehsisi koymuyorlarmis... büyüme yapinca yukari dogru düzeliyormus... yoksa plazenta praevia .. 4. hamileligim hicbirinde yasamadim... basimiza ne gelecegini biz bilemeyiz... cok düsünme allaha tevekkül et... suan ben ne yapayim aglasam neyi degistirebilirim... eger dogacaksa dogar yoksa ne yaparsam yapayim olmaz...
canim bende ona benzerini suan yasiyorumya...plazenta pre. tam demedi cünkü bu haftalarda bu tehsisi koymuyorlarmis... büyüme yapinca yukari dogru düzeliyormus... yoksa plazenta praevia .. 4. hamileligim hicbirinde yasamadim... basimiza ne gelecegini biz bilemeyiz... cok düsünme allaha tevekkül et... suan ben ne yapayim aglasam neyi degistirebilirim... eger dogacaksa dogar yoksa ne yaparsam yapayim olmaz...
canım senin gebelik daha çok erken allahın izniyle 28. haftaya kadar yukarı çıkar.
haklısın yaşayacaksa taş altına koysak gene yaşar, ölecekse pamuklara sarsak gene ölür. allah hakkımızda hayırlısını versin.
yine söylüyorum, iyiki varsınız...
aysem çok iyi düşünüyorsun inşallah bi sorun çıkmaz. Neyse kızlar ben kaçıyorum yemek yapcam kocişime karnıyarık yapıcam bugün :> biraz meşakatli bi yemek bildiğniz gibi :> ne olur bana dua edinde pıhtılaşma çıkmasın yarın ya![]()
Aklıma gelmedi değil ama söylemek istemedim sana gerçi benim 7. aydan sonra kanamalarım olmuştu ve doktor anlamamıştı kısmetmiş kızım doğdu son kanamada kan yutmuştu mesela acil sezeryana girmiştim Doğduktan sonra anlaşıldı benimki o kadar kontrolde anlaşılmadı...Allah yazdıysa olur hayırlısını versin...
inşallah problem çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz yaz bize doktordan gelince
aysem çok iyi düşünüyorsun inşallah bi sorun çıkmaz. Neyse kızlar ben kaçıyorum yemek yapcam kocişime karnıyarık yapıcam bugün :> biraz meşakatli bi yemek bildiğniz gibi :> ne olur bana dua edinde pıhtılaşma çıkmasın yarın ya![]()
günaydın
dün oğlumu kaybedeli bir ay oldu, bir ömür geçmiş gibi yalnız hissediyorum kendimi ama aynı zamnda acım dün gibi.
canım başın sağolsun yaa.... çoookkk üzüldümmmm.... tarif edilemez bir acı... nasıl kaybettin bebeğiniz sezeryanla ne alakası var ki?
canım allah sabır versin ve acını dindirsin inşallah. yanında olamasak da buradayız.
geçmiş olsun canımnaber kızlar grip oluyorum galiba akşam hamile bi arkadaşla konuştum ikizin olsun inşallah dedi :)) dedim hamilelerin duası kabul olur bak canım ister tabi ikiz ama bakması çok zor ofofffff hayırlısı...saçmalama günümdeyimm.....
günaydın
dün oğlumu kaybedeli bir ay oldu, bir ömür geçmiş gibi yalnız hissediyorum kendimi ama aynı zamnda acım dün gibi.