• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm benim çıkmam lazım inş yarın girerim iyi haberlerini duuyorum ama içimden bi ses hiç biişiyin yok gönlün gibi maşallahın var dio çok öptüm cnm hayırlı geceler

cnm benim çıkmam lazım inş yarın girerim iyi haberlerini duuyorum ama içimden bi ses hiç biişiyin yok gönlün gibi maşallahın var dio çok öptüm cnm hayırlı geceler

inşallah canım. sen de hep iyi ol. ben de çoook öpüyorum. iyi geceler...:16::16:

tobegukum hayırlı haberlerini bekliyorum...

kızlar sgk dan eşimi çağırmışlar hastaneyle ve bebekle ilgili bi dünya soru sormuşlar...ben kontrole başka hastaneye gidiyordum doktorum ordan ayrılmıştı yeni doktor ararken suyum gelince çok iyi denilen bi hastaneye ilk kez gittik doğum orda oldu..onu bile sormuşlar doruğa gidiyormuşsunuz neden jimerde oldu bilmemne...bebeğe ne müdahale yapıldı size verdilermi yapılan müdahalelerle ilgili kağıt yok hastaneye kaçta girdiniz kaçta çıktınız...otopsi istememiştik niye yaptırmadınız yapılması gerekiyodu demişler vsvsvs....eşiminde sinirleri bozulmuş tabi tekrar aynı şeyleri hatırlamak......niye kurcalamışlar anlamadım yaaaa.......hastane bebeğin yoğun bakım masraflarını sgk dan alacak sanırım o yüzden yani benim tahminim öyle ama bilmiyorum...şimdi hastaneyi inceleyeceklermiş üffffffff...........

günaydın kızlar
tobeguk hayırlı haberlerle gel canım
in ay cım
beni de defalarca aradılar toplum sağlığından aile sağlığından aile hekimimden sağlık müd. lüğü hamilelikteki tüm ultrasonlarımı, tahlillerimi 2li 3lü taramalarımı vs. vs... her şeyi her yere götürdüm çok zor bunları tekrar tekrar oralarda anlatmak. ama yapılması gerekiyor işte, bir ihmal var mı? fark edilmeyen bi sorun mu vardı die, zaten sağlık bakanlığı istiyormuş bunları.

günaydın kızlar
in ay cım
beni de defalarca aradılar toplum sağlığından aile sağlığından aile hekimimden sağlık müd. lüğü hamilelikteki tüm ultrasonlarımı, tahlillerimi 2li 3lü taramalarımı vs. vs... her şeyi her yere götürdüm çok zor bunları tekrar tekrar oralarda anlatmak. ama yapılması gerekiyor işte, bir ihmal var mı? fark edilmeyen bi sorun mu vardı die, zaten sağlık bakanlığı istiyormuş bunları.

biz önce burdaki doğumevine gittik orda dediler bebek yaşamaz alcaz e kalbi atıyo aldırmadık çıktık imza karşılığı....dün sormuşlar madem durum acildi doğumevi sizi neden ambulansla göndermedi esimde kızmış onu gidin doğumevine sorun diyee

ozay37baris başın sağolsun...Denecek hiçbirşey yok sadece normal süreçlerden geçiyorsun istediğinde ağla yasını tut içine atma yas sürecini yaşaman gerek bu arada gülmeler vs hepsi normal suçlama kendini

tobeguk allah kolaylıklar versin artık doktor görmek bile istemiyorum ama allah ne onlara muhtaç etsin ne de onlarsız etsin işte...

in_ay o yasal prosedürler maalesef insanın sinirini çok bozuyo benim aile hekimliğindeki hemşire ilk zamanlar defalarca aradı dosyayı kapatmak için birsürü sorular sorup duruyodu açmıyodum telimi ben orda canımla uğraşıyorum kadın dosya kapatma derdinde onun için bi dosyadan ibaret zaten özellikle sağlıkla ilgili insanların biraz daha duyarlı olması gerek bence.Ben oğlum öldüğünde hastaneden çağırdılar gittik işte doktorla konuştuk vs bi kez görmek istedim oğlumu son kez.Doktor tamam dedi girdik içeri ordaki hemşire öyle bi afra tafrayla açtı ki bebeğimi sarmışlar.2.kez iş çıktı ya hanfendiye...Yani hastanenin böyle bi olay yaşamış anne babaya psikolojik destek vs sağlaması gerekirken bi de böyle acılı zamanda afra tafra çekiyoruz yaa:(((((insanların bi olayı anlayabilmeleri bu kadar zor mu yanii ya bi de kadın bunlar off neyse sinir oldum işte.

kızlar sgk dan eşimi çağırmışlar hastaneyle ve bebekle ilgili bi dünya soru sormuşlar...ben kontrole başka hastaneye gidiyordum doktorum ordan ayrılmıştı yeni doktor ararken suyum gelince çok iyi denilen bi hastaneye ilk kez gittik doğum orda oldu..onu bile sormuşlar doruğa gidiyormuşsunuz neden jimerde oldu bilmemne...bebeğe ne müdahale yapıldı size verdilermi yapılan müdahalelerle ilgili kağıt yok hastaneye kaçta girdiniz kaçta çıktınız...otopsi istememiştik niye yaptırmadınız yapılması gerekiyodu demişler vsvsvs....eşiminde sinirleri bozulmuş tabi tekrar aynı şeyleri hatırlamak......niye kurcalamışlar anlamadım yaaaa.......hastane bebeğin yoğun bakım masraflarını sgk dan alacak sanırım o yüzden yani benim tahminim öyle ama bilmiyorum...şimdi hastaneyi inceleyeceklermiş üffffffff...........
çok can sıkıcı bir durum cidden bu kadar acının üstüne bi de böyle bi büroktatik işlemler kendileri halletsinler kardeşim

tamam kuzum haber ederim mutlaka. biyopsi falan alınması gerekiyormuş. hayırlısı bakalım.
sen nasılsın canımcım??:16::16:
tatlım çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmayacak benim içime öyle doğuyor sadece vücudunda oluşan bir iltihap ordan patlak vermiş :)

kızlar ya siz böyle mezarlığa gidiyorsunuz ya bizim kızın niye yok? çok aklıma takılmaya başladı doktor o anda otopsi ister misiniz diye sorduğunda ben niye istemeyelim ki tabi ki dedim o da kimisi istemiyor defnetmek istiyorlar demişti. acaba ondan mı? eşim sormuş otopsi yapılan labaratuara napıyorsunuz diye onlar yıkayıp gömüyoruz demişler .offf bi de buna kafayı taktım şimdi
nerde ki bu mezarlık

kızlar ya siz böyle mezarlığa gidiyorsunuz ya bizim kızın niye yok? çok aklıma takılmaya başladı doktor o anda otopsi ister misiniz diye sorduğunda ben niye istemeyelim ki tabi ki dedim o da kimisi istemiyor defnetmek istiyorlar demişti. acaba ondan mı? eşim sormuş otopsi yapılan labaratuara napıyorsunuz diye onlar yıkayıp gömüyoruz demişler .offf bi de buna kafayı taktım şimdi
nerde ki bu mezarlık

tatlım nereye defnettikleri bellidir öğrenemiyormusunuz sordunuzmu hiç tobeguk ta öğrendi mesela gitti kızına...bi kayıtları vardır bi araştır bakalım....

nerde ki bu mezarlık

canım bize hastanede sormuşlardı alıp kendiniz mi defnedersiniz biz mi edelim diye biz almak istedik ve ankarada karşıyaka mezarlığına defnedildi hatta cenaze namazı da kılındı size sormadı mı hastane böyle birşey?Sormadıysa da mutlaka nereye defnettiklerini söylerler herhalde sorarsanız.

Bugün işyerinde bi iş arkadaşımla hafif gerginleştik sonradan baya ağladım alınganlaştım bu ara yine çok kötü hissettim kendimi ilaçları da azaltmaya başladım ondan mı acaba diyorum ama ne zamana kadar kulancam ben bu ilaçları yaa:((Sizlerden var mı depresyon için ilaç kullanan aranızda arkadaşlar.

canım bize hastanede sormuşlardı alıp kendiniz mi defnedersiniz biz mi edelim diye biz almak istedik ve ankarada karşıyaka mezarlığına defnedildi hatta cenaze namazı da kılındı size sormadı mı hastane böyle birşey?Sormadıysa da mutlaka nereye defnettiklerini söylerler herhalde sorarsanız.

Bugün işyerinde bi iş arkadaşımla hafif gerginleştik sonradan baya ağladım alınganlaştım bu ara yine çok kötü hissettim kendimi ilaçları da azaltmaya başladım ondan mı acaba diyorum ama ne zamana kadar kulancam ben bu ilaçları yaa:((Sizlerden var mı depresyon için ilaç kullanan aranızda arkadaşlar.
hastane bizim isteğimizle otopsiye gönderdi .ben o sıralar bunları düşünemedim 3 ay sonra düşünüyorum çok ilginç . labaratuarla falan hep eşim konuştu ben de ona soramıyorum o da çok hassas ,çok üzülüyor . neyse napalım ruhu bizimle olsun kızımın.
ben psikoloğuma kesinlikle ilaç kullanmak istemediğimi söyledim çünkü hamile kalmamı geciktirir diye korktum o da bana tamamen bitkisel sarı kantaron hapı önerdi .netten araştırdım rahmi de toparlayan bir bitkiymiş .nitekim doktorum 3 hafta sonra kontrole gittiğimde rahmin hiç doğum yapmamış gibi olmuş dedi. ayrıca beni bir nebze sakinleştirdi sanki. bi de gittiğim bir doktor B vitamini yazmıştı onu da kullandım. B vitamini eksikliği vücutta mutluluk hormonlarının azalmasına neden oluyormuş .sanırım o da iyi geldi .bi araştır istersen

ozay37baris başın sağolsun...Denecek hiçbirşey yok sadece normal süreçlerden geçiyorsun istediğinde ağla yasını tut içine atma yas sürecini yaşaman gerek bu arada gülmeler vs hepsi normal suçlama kendini

tobeguk allah kolaylıklar versin artık doktor görmek bile istemiyorum ama allah ne onlara muhtaç etsin ne de onlarsız etsin işte...

in_ay o yasal prosedürler maalesef insanın sinirini çok bozuyo benim aile hekimliğindeki hemşire ilk zamanlar defalarca aradı dosyayı kapatmak için birsürü sorular sorup duruyodu açmıyodum telimi ben orda canımla uğraşıyorum kadın dosya kapatma derdinde onun için bi dosyadan ibaret zaten özellikle sağlıkla ilgili insanların biraz daha duyarlı olması gerek bence.Ben oğlum öldüğünde hastaneden çağırdılar gittik işte doktorla konuştuk vs bi kez görmek istedim oğlumu son kez.Doktor tamam dedi girdik içeri ordaki hemşire öyle bi afra tafrayla açtı ki bebeğimi sarmışlar.2.kez iş çıktı ya hanfendiye...Yani hastanenin böyle bi olay yaşamış anne babaya psikolojik destek vs sağlaması gerekirken bi de böyle acılı zamanda afra tafra çekiyoruz yaa:(((((insanların bi olayı anlayabilmeleri bu kadar zor mu yanii ya bi de kadın bunlar off neyse sinir oldum işte.

bizim hastanemiz o kadar ii davrandı ki anlatamam. sabaha karşı gittik, bir odaya aldılar bizi direk, ordaki memur çok babacan bi abiydi babamla konuştular, imza aldılar benle eşimden, bize güvenlikçiye kadar eşlik etti, güvenlikçi morg u açtı, zaten özel hastane olduğu için de küçük bi odaydı çekmeceyi açtı oğlum bi kenarday duruyordu kucağıma verdi başınız sağolsun dedi onun da morali bozuldu bize minicik ceset torbasını verirken.

nerde ki bu mezarlık

ben bilmiyordum böyle bir olayı ilk kez duydum. çok şaşırdım.bebeğinin mezarlığının yerini bilmek bence en büyük hakkıdır bir annenin.

ben de önce psikiyatriste gittim direk reçete aldı eline, ilaçlık durumum yok dedim, o zaman psikologa yönlendiriyorum seni dedi, şimdi onunla devam ediyorum rahatlatıyor beni

aaa şaşırdım cnm hiç duymamıştım snein kasım başıydı benimde 24ü genel bişimi bu acaba bizide ararlar belki yada jimerin yaptığı bi araştırmadır

kızlar merhaba.
pek hayırlı haberlerle gelmedim malesef.:50: hamilelikte artan hormonlar yüzünden yeni meme hücreleri oluşuyo ya hani, hatta gögüsler büyüyor falan. benim o hücreler hızını alamamış çoğalmaya devam etmiş!! kontrolsüz hücre bölünmesi dedi dr. en kısa sürede ameliyat olmam gerekiyormuş.:50: çok basit bir ameliyatmış. oradaki doku ve süt kanallarım alınacak. ameliyat olmazsam kansere çevirme olasılığı yüksekmiş. o yüzden kabul ettim ameliyatı. pazartesi kan değerlerine ve kandan kanser değeri mi neymiş ona bakılacak. çarş. ya da cuma renkli doplerle tam yerleri tespit edilip ameliyat günü alınacak.
çooooooook duaya ihtiyacım var kızlar:50::50:

Canım çok geçmiş olsun. Hayatta kim bilir daha neler bekliyor bizi. Yazını okuyunca bunu düşünmeden edemedim. Peki bu ameliyatın sonrasında ve hayırlısıyla tekrar bebek sahibi olduğunda emzirmene etki edecek bi durum yok di mi bunu sordun mu doktora?

Son düzenleme:
canımm, biz unutmaya, geride bırakmaya çalışsak da unutturmuyorlar değil mi? bu son olur inşallah canım..
günaydın kızlar
in ay cım
benim aile hekimliğindekiler de aramıştı. niye gelmiyosun dediler? niye geleyim bebek öldü diye ağlamaya başlayınca özür dileye dileye bir hal olmuşlardı da çok uğraşmamıştım neyseki...

canım ben zaten hastayım diye ağlamıyorum inan. yine hastaneye gidicem, yine yatıcam diye ağlıyorum:(((
canım sen de ztb de mi doğum yapmıştın? yüzünü de örtmüşler miydi? ben de görmek istedim. "görmesen daha iyi. biz yüzünü de sardık. derisindeki -vernix midir nedir- beze yapışır derisi kalkar. o halde hiç görme daha iyi" demişlerdi. yoksa beni mi kandırdılar:53::53::53::53:
kızlar ya siz böyle mezarlığa gidiyorsunuz ya bizim kızın niye yok? çok aklıma takılmaya başladı doktor o anda otopsi ister misiniz diye sorduğunda ben niye istemeyelim ki tabi ki dedim o da kimisi istemiyor defnetmek istiyorlar demişti. acaba ondan mı? eşim sormuş otopsi yapılan labaratuara napıyorsunuz diye onlar yıkayıp gömüyoruz demişler .offf bi de buna kafayı taktım şimdi nerde ki bu mezarlık
canım otopsiye verdiğin morga ya da patolojiye gidiyorsun. bebeğin hangi tarihte nereye gömüldüğünü öğreniyorsun. sonra oradaki mezarlık binasına gidip defterden bebeğin mezarlığa götürüldüğü tarihin kayıtlarından soyadınla bebeğini aratıyorsun. onlar da sana yerini söylüyor. uzun, karışık ve zor gibi görünebilir ama inan çoook kolay ve az zamanını alıyor. öyle prosedür falan yok yani..

kızlar merhaba.
pek hayırlı haberlerle gelmedim malesef.:50: hamilelikte artan hormonlar yüzünden yeni meme hücreleri oluşuyo ya hani, hatta gögüsler büyüyor falan. benim o hücreler hızını alamamış çoğalmaya devam etmiş!! kontrolsüz hücre bölünmesi dedi dr. en kısa sürede ameliyat olmam gerekiyormuş.:50: çok basit bir ameliyatmış. oradaki doku ve süt kanallarım alınacak. ameliyat olmazsam kansere çevirme olasılığı yüksekmiş. o yüzden kabul ettim ameliyatı. pazartesi kan değerlerine ve kandan kanser değeri mi neymiş ona bakılacak. çarş. ya da cuma renkli doplerle tam yerleri tespit edilip ameliyat günü alınacak.
çooooooook duaya ihtiyacım var kızlar:50::50:

canımmm dualarımız seninle inşallah hiç bi sorun olmadan kolaylıkla ferahlıkla atlatacaksın bugünleri. çoğumuz genel bi muayeneye gitmedik sanırım.
kimbilir gitsek neler çıkacak. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Back
X