- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
Allah im hayirlisiyla tekrar nasip etsin insallah bizlere yazdıklarını hepsini okudum. Yaşadıklarımı. Hep aynı acılar duygular. Bu arada söylediklerini de yapıcam inşallah :) kalp atışı ni sormussun ya doktora nasıl anladın kız olacağını birde akıntı sarı gelince kız mi olur benim de akıntı vardı sarı beyaz karışık geliyordu.
Bende kizimi gördüm kendime gelince eşim köye götürmede n Morga indik baktım yavrum a çok güzeldi Teyze si cook. Küçücük bedeni o soğukta yatiyordu çok zoruma gitti sinir krizi geçirdim kaç kere.. kucagima almadim neden bilmiyorum. Sadece yuzunu ve elini gordum sapasaglamdi yavrum. Dosa yasardi. 2500 kiloydu 34. Hafta yeni bitmisti.öldüğünü öğrendiğim gece aynı senin anlattığı n gibi oldum gözlerim şiş beynim uyusmus. Hastaneye gelenler tanımadı beni o derece. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. Ama biliyorum Allah im daha güzel şekilde mulafatlandiracak bizi. Sadece biraz sabır.[/QUOT. insallah canim ben kalp atisi erkek bebkler de 140 ve alti oluyor kiz bebkler de 140 ustu oluyor canim sari akintida kiz olacagini gosterir asidik oldugu icin sariysa kiz derler rabbim bizlere sabir versin insallah