Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Selam kızlar... İki bebeğini de yedi ay arayla hamile kalmış bi anne olarak diyorm ki lütfen gereken tüm tahlil otopsi tarama ne varsa yaptırın. Kesinlikle duygusal yaklaşmayın. İlk kizima kiyamadim pulminer hipertansiyon sebebiyle kaybettim ardından oğlumu... Âma hayat öyle bi yontuyor ki insanı oğlumu otopsiye gönderdim içm yaniyo ama ne fayda...kan örnekleri aldılar oğlmdan gen taramasına gondericem.. İnşallah bi sonuç çıkar hayirlisiyla. Bundan sonra tek şansım gen ayikklamasiyla tüp bebek. Meleklerim benim onlara kavusucagim günü iple cekiyorum
Allah tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun kucaklarımızı. Inşallah herhangi bir problem çıkmaz normal yollarla alırsın bebeklerini kucağına.

Canım ya geçmiş olsun hatirlatmak istemem ama pulmoner hipertansiyon ddgin hamileyken sürekli yukselmisti mi yani ne demek ki sen kaç aylık kaybettin başka çocuğun varmiki

Ne zor günler yaşıyoruz dimi gülerken için kan ağlıyor bide hergün iyimisin die soranlar nekadar sinir bozucu sanki ben Bebeğimi kaybetmedi m sanki hersey iyimiş bise olmamış gibi ah ya mutlu güzel günler gelsin Rabbim yardımcımız olsun kızlar ya burdan acaba her hafta birbirimize yasin falnmi okusakkk

masallah canim rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla saglikli bi sekilde insallah rabbim nazarlardan korusun ne mutlu kizin olacak biseyler yaptinmi peki kiz olmasi icin yumurtlamadan oncemi hamile,kaldin nasil,oldu bende kizim olmasini istiyorum o yuzden soruyorum kusura bakmazsan
Yok canm kiz olmasi icin bisey yapmadm cinsiyeti erkek belirliyo zaten rabbim ne isterse o olur. Yumurtlama zamanini kacirmayn adetiniz basladktan 12 gun sonra gun asiri iliski sadece bu.ama ben gebelikten once 16641 defa ya latif cekmistm baska esmaul husna da cektm. Folik aside baslayn smdiden en az bir ay kullanin gebelikten once biz yeni dogum yaptgmz icin kullanmamis sart bebekte kromozom bozukluklarina neden oluyo folik eksikligi.idrar tahlili yaptirin enfeksiyon falan varsa gebelik oncesi tedavisini olun derim.

Canım senin

Canım senin kaç ay olmuştu benim 20 Nisan normalde 6 ay Ekim'de dolacak ama ben Eylül'de korunmayı bırakmayı düşünüyorum 4.5- 5 ay geçmiş olacak bi sorun olmaz dimi
Temmuz 27 de tam beş ay oldu bugunde adetim başladı Rabbim bebeğimiz i göndersin hayirlisilaa

Sezeryan dan yana bi sıkıntı olmaz sanmıyorum dier başka şeler olmasın artık bebek kucağıimza gelsinn inş amin senin ilk bebeginmiydii
Yok cnm benim ilk bebek değil 3 yaşında kızım var ilk sezeryanım ondan korkuyorum diğer sorunlar 6 yıl bekleyenlerinde başına gelmiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sihatli uzun ömürlü çocukları bizim için hayırlı kılsın tez vakitte

Ne zor günler yaşıyoruz dimi gülerken için kan ağlıyor bide hergün iyimisin die soranlar nekadar sinir bozucu sanki ben Bebeğimi kaybetmedi m sanki hersey iyimiş bise olmamış gibi ah ya mutlu güzel günler gelsin Rabbim yardımcımız olsun kızlar ya burdan acaba her hafta birbirimize yasin falnmi okusakkk
bende oyle düşünüyorum aslinda isimleri liste yapip duamda herkesi katmayi düşünüyorum rabbim kabul edecektir bizim dualarimiz kabul olur cunku bizler dua ederken bile icimiz yanarak dua edicez

Yok canm kiz olmasi icin bisey yapmadm cinsiyeti erkek belirliyo zaten rabbim ne isterse o olur. Yumurtlama zamanini kacirmayn adetiniz basladktan 12 gun sonra gun asiri iliski sadece bu.ama ben gebelikten once 16641 defa ya latif cekmistm baska esmaul husna da cektm. Folik aside baslayn smdiden en az bir ay kullanin gebelikten once biz yeni dogum yaptgmz icin kullanmamis sart bebekte kromozom bozukluklarina neden oluyo folik eksikligi.idrar tahlili yaptirin enfeksiyon falan varsa gebelik oncesi tedavisini olun derim.
insallah adetin ilk gununu sayarak mi 12,gun oluyor
Kızlar artık güzel şeyler olsunn hayatimizda inşallah saglicakla hepimiz bebeğimizin kucagimiza alalım. Amin
amin insallah canim

Back
X