Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

i
Son haftalarda sırt ustu yatmak sakıncalı canım aklında bulunsun Hatta mümkünse hp sol tarafımıza yatmamız gerekıyor Bende son haftalar sıkıntılı gectıgı ıcın karısık yatıyordum.Benımde hamılelığımde hep kalbım hızlı atıyordu hızlı nefes alıyordum bıraz hareket etsem nefes nefese kalıyordum.Ben sımdı 3 gundur 100 lük bebe aspırını kullanmaya basladım bırde folıkasıt
iste aynen bende oyle oluyordum nefes nefese kaliyodum ve kalp ritmim yerinden cikacakmis gibi atiyordu senin doktorunmu soyledi peki bebe aspirini kullaniyorsun bende folikasit kullaniyorum

Evet canım doktor dedı. Bende tansıyon vardı ama senın neden erken dogum olmustu
benim sancilarim vardi canim 34.haftada kasilmalar basladi dr daha onceden sezeryanli oldugum icin almamiz gerekiyor dedi aldilar benim aklimda hep keskeler kaldi o yuzden

Burası gercekten banada cok ıyı geldı.Ilk adetı olmak bıle ınsanın psıkolojısını duzeltıyor . ben daha 3 adetımı olamadım 8 gun gecıktı
8 gun gecikmeyle acaba gec dollenme olmus olabilir mi 8 gun baya bi zaman demek ama tabii dr lar daha iyi bilir

benim sancilarim vardi canim 34.haftada kasilmalar basladi dr daha onceden sezeryanli oldugum icin almamiz gerekiyor dedi aldilar benim aklimda hep keskeler kaldi o yuzden

Açılma varmıydı pekı kasılma bende de vardı karnım taş gıbı oluyordu sonra gevşıyordu. Keskeler hepımızde var 34 haftada kasılma var dıye nıye sezeryana aldılar tehlıkesı neymıs

Açılma varmıydı pekı kasılma bende de vardı karnım taş gıbı oluyordu sonra gevşıyordu. Keskeler hepımızde var 34 haftada kasılma var dıye nıye sezeryana aldılar tehlıkesı neymıs
acilma falan yoktu canim hersey normaldi sanci cikiyordu nst de dikislerimden dolayı tehlikeli dedi sanci cekmen dedi dikislerde incelme var dedi iste ne bilim bizde onlara inaniyoruz

Banada öyle gelıyor ama gerı çekılme ıle korunuyorum rıskı var bılıyorum.Bayramda cok stres yaptım cok agladım belkı ondan gecıktı
bence stresle alakasi yok gecikmenin kanda baktirmismiydin canim gebelik varmi diye bende merak ettim simdi eger hamile kalirsan geri cekilmeyle kesin kizin olur hayirlsii olsun

Evet Coraspin e adet olunca başladım içmeye devam ediyorum ne zaman kesecegini söylemedi doktor heralde gebelik boyunca devam edicem.
Sana da çok geçmiş. Olsun üzme kendini kimsenin de uz me sine izin verme. Rabbim sabır mızı çoğaltsin tesellisi mızı tez vakitte göndersin inşallah.
Yok canım ben kimsenin beni üzmeşine izin verme m zaten de suan canım okadar yani oki her kelime sanki bana batıyor resmen beynimë işliyor artık gücümde bitio Rabbim yardim etsin hepimize kucağimza almayi nasip ettiği sapasağlam en guzel lerini ömürlü su nu nasip etsin aminn çok ihtiyacım varr

arkadaşlar bebğini kaybettikten sonra tekrar hamile kalıp doğum yapanlar lütfenyazarmısınz biizim için umut olursunz lütfen ben onları okuyunca piskolojik olarak çok rahatlıyorum lütfen forumu böyle bırakmayın yarıda ...b,zleri düşünün acımızı ..

bende bazen dusunuyorum acaba kullansammi diye dr gittigim zaman danisicam ben hamile iken sirtustu duz bi sekilde yattigimda kalbim cok hizli atmaya basliyordu hemen kalkiyordum korkudan acaba coraspirin icmem mi gerwkiyodu diye düşünüyorum acaba yaniliyomuyum
ben prof gidiyodum o her ihtimale karşı kullan dedi bana bi zararı yokmuş zaten ..ama sen yine sor bizede burdan söyle cnm ..

ben prof gidiyodum o her ihtimale karşı kullan dedi bana bi zararı yokmuş zaten ..ama sen yine sor bizede burdan söyle cnm ..
tmm canim suan tatildeyim donuste gidicem kontrole hemde hamile kalabilirmiyom diye sorucam kafamda deli sorular bazi tahlilleri sorucam hayirlsi insallah

Back
X