- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Se
Seni enazindan bayiltmislar.benim canli canli oldu.beni cok yipratti bu olay.plasenta ayrilmadi gobek bagini alttan cekiyolar karnimdan bastiriyolar kanama dursun diye bi yandan fitili veriyolar dil altina hapi veriyolar vs vs bunlar kolay atlatilacak swyler segil.bebegim benimlw olsaydi bunlari aorun bile etmezdim ama oglumda yok kucagimda
Yok cnm ben çok korkmuştur stersliydm sancim çok fazlaydı bide suyum evde gelmişti pazar günü olduğu için Dr gele e kadar sancidsn geberdm bAgurdm suyum bitmiş gergnledmis çocukta öyle bilmiyrm hepsi bahane bennce allahım istenseydi yasatrdi riski bitmiş o verdi oda aldı bundan sonrakilere bisey olmasn kurbanım ona bi bildiği vardır her şerrin altında bi hayır vardır mutlaka[/QUOTE]Merhaba cnm basın sağolsun yüce rabbim sabır versin bebekler neden gerginliğe geliyor ki bnm yawrum da kakasini yemiş gerginliğe gelme sebebini açıkladı mi bişey dedi mi cnm çünkü bnm de herşeyim norm gidiyor du bnm iyidim çok şükür bebeğim iyi di doğumuna 1. 5 günüm vardı takdiri ilahi doktorumda çok şaşırmıştı ne ağrım ne kanamam nede acikmam hiçbir şeyim yokdu ama buna şükür yine vardır rabbimin bildigi
Çok geçmiş olsun cnm Allah sabır versin kac aylik normal dogum yaptırdılar
Yok cnm ben çok korkmuştur stersliydm sancim çok fazlaydı bide suyum evde gelmişti pazar günü olduğu için Dr gele e kadar sancidsn geberdm bAgurdm suyum bitmiş gergnledmis çocukta öyle bilmiyrm hepsi bahane bennce allahım istenseydi yasatrdi riski bitmiş o verdi oda aldı bundan sonrakilere bisey olmasn kurbanım ona bi bildiği vardır her şerrin altında bi hayır vardır mutlaka
canım linke tıkladığımda ana sayfaya geri dönüyor kapatılmış olabilir mi
Hayır cnm hassas anne yaz orda google yine cikarcanım linke tıkladığımda ana sayfaya geri dönüyor kapatılmış olabilir mi
Hassas anne ece kule yaziyo google daHayır cnm hassas anne yaz orda google yine cikar
canım buldum okudum halimize çok şükür demekten kendimi alamadım..Benimde ameliyatım olacak ama onunkilerin yanında o kadar basit ki ..umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeli ve yanımızdakilere hayatı zehir etmemeliyiz ne kadar da doğru sözler çok duygulandımHassas anne ece kule yaziyo google da
evet bende okuduktan sonra öyle düşündüm ..her seyin hayırlısı olsun ...inşallahcanım buldum okudum halimize çok şükür demekten kendimi alamadım..Benimde ameliyatım olacak ama onunkilerin yanında o kadar basit ki ..umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeli ve yanımızdakilere hayatı zehir etmemeliyiz ne kadar da doğru sözler çok duygulandım
Insallah canim ya duygularini dusunebiliyorum rabbim gonlune gore versin insallah hepimizinCanlarim iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Inşallah hamile kalırım bu ay. Hepimize çok dua ediyorum. Inşallah hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar imiz olur.
Dün yeni doğum yapmış bir arkadaşım vardı onu ziyarete gittim. Bebeğinin saçları benim kızım gibi siyah kilosu falan aynı sağına doğru yan yatiyordu onu öyle görünce kızım i gördüm san ki öyle deprestim ki. Allah içimi biliyor ya kimseninkinde gözüm yok ben sadece bir tane de benim olsun kendi yavrum severim istiyorum. Inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek.. Is yan etmeden sabırla bekliyoruz ya bizi en güzeli ile mukafatlandiracak. .
Amin amin insallah canımmm. .Insallah canim ya duygularini dusunebiliyorum rabbim gonlune gore versin insallah hepimizin
Suan yazdiklarini ouyunca gozyaslarima engel olamadim. Sanki yasadiklarimi anlatan bir yazi okumusum gibi oldu. Bende bebegimi gordugumde Allahim bu bebek benim mi dedim. Kuvezdeydi gayet iyiydi hergun sut sagarken kucavima gelecegi gunu hayal ettim. Kosarak yanina gidiyordum ama kalbim yerinden cikarcasina da korkuyordum. Hatta kaybetmeden birgun once gittigimde yuzustu yatirmislardi. Elleri kollari nasil hareketli anlatamam hemsirelerde yaramaz olacak galiba diyorlardi. Olsun iyi olsunda yaramazligi onemli degil diyordum. Birgun sonra gormeye gittik nedense o gun terlemis skntili gibiydi eve gidene kadar agladim evdede uyuyana kadar agladim sonra gece telim caldi elim ayagim bosaldi bizi cagiriyorlardi nasil gittik o yolu bilmiyorum hickira hickira agliyordum artik. Yogun bakim kapisina gelince esim iceri girdi. Benim ayaklarim tutmadi kalakaldim. O kapi tekrar acilinca bagirmaya basladim esim aglayarak yasiyor dedi. Iceri girdigimde hemsireler dr lar benimle agliyordu affet beni ben sana bakamadim 9 ay karnimda tasiyamayacak kadar beceriksizim affet beni nolur diye agliyordum. Dr durumh agur dedi kalbi durmus suan yogun bakimdaki en agir bebek o dedi. Sabaha kadar kapidaydim. O kapi her acildiginda herkesin yuzune bakiyordum iyi desinler diye ama demediler. Gece beni eve gonderdiler zorla. Gecede kalbi durmus 2 kere geri dondurememisler. Gunlerce agladim halada agliyorum. Bu aci cok acayip ya sanki zaman gectikce hersey daha da zor geliyor alisacagima unutmak istemiyorum ki zaten. Allah yardimcin olsun. Dayanma gucu sabir versin. Insaallah hepimiz tez vakitte saglikli sihhatli tam zamaninda aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Rabbim bebeklerimizin yerini doldursun. Sen gecen sene kaybettin sanirim. Seni uzmeyecekse yeniden hamile kalmayi denemedin mi? Buarada burda en iyi sen biz anlariz. Hepimizin acisi ayni goruntusu farkli.[/QUOTE][QUO.TE="zelal41, post: 42052495, member5147r "]25 agustos dunyamin degistigi o muhtesem gun ilk defa anne oldum.39. Haftamda 3.5 kilo saglikli bir oglum oldu Bebegimi gorur gormez cok korktum icime bi aci saplandi sanki benden calacaklardi o kadar guzeldi ki... nazara gelir diye korktum. Uc saat yanimdaydi oglum sonra test yapildi ufak bi enfekziyonu oldugu soylendi. Yenidogan yovunbakima alindi sadece antibiyotik tedavisi olucakti. Her gun sutumu goturdum degerleri iyiye gidiyordu 5 . Gunu almadilar hic bi anne babayi icerixe bir bebege mudahale var dediler bilvixe vermediler. Benim yavrum iyi saglikli ama allahim kimin yavruzuyza sen koru diye kapida agladim dua ettim. Cok kotu durumda kablolara takilk hava yollari acilmis bebekler vardi. Megef benim canim can cekisiyormus . 3 saat doktorlar hemsireler kosturdu gidin beklemeyi dediler bu gun gorus yok dediler ama ayagim gitmedidoktor cikti gozledi kan canagi malesef dedi bebegin durumu iyiye giderken bu gu bi anda fenalasti dedi uc saatlik mudahale sonucu kaybettik deyince butu. Kanimi cekildigini hissettim. Oylece dondum sok gecirdim. Saatler so ra aglamaya basladim. Allahim sen verdi sen aldin. Icim a iyor doyamadim cok bayal kurdum yavrum icin sen kimsenin kucagini bos koyma rabbim. Kimssyi evlatlariyla sinama bizim yuregimiz yandi baska anneledi yureklerini yakma biliyorum geci ek hayirlisini vericeksen bize vericeksen yeniden evlat sahi i olmayi bize nasip et allahim. Meleklerimiz sana emanet vakti geldimi bizlere onlari tekrar koklamayi nasip et. Oglum seni cok ozluyorum cok seviyorum yerin bende hep farkli kalicak ilk gozagrim melegim
25 agustos dunyamin degistigi o muhtesem gun ilk defa anne oldum.39. Haftamda 3.5 kilo saglikli bir oglum oldu Bebegimi gorur gormez cok korktum icime bi aci saplandi sanki benden calacaklardi o kadar guzeldi ki... nazara gelir diye korktum. Uc saat yanimdaydi oglum sonra test yapildi ufak bi enfekziyonu oldugu soylendi. Yenidogan yovunbakima alindi sadece antibiyotik tedavisi olucakti. Her gun sutumu goturdum degerleri iyiye gidiyordu 5 . Gunu almadilar hic bi anne babayi icerixe bir bebege mudahale var dediler bilvixe vermediler. Benim yavrum iyi saglikli ama allahim kimin yavruzuyza sen koru diye kapida agladim dua ettim. Cok kotu durumda kablolara takilk hava yollari acilmis bebekler vardi. Megef benim canim can cekisiyormus . 3 saat doktorlar hemsireler kosturdu gidin beklemeyi dediler bu gun gorus yok dediler ama ayagim gitmedidoktor cikti gozledi kan canagi malesef dedi bebegin durumu iyiye giderken bu gu bi anda fenalasti dedi uc saatlik mudahale sonucu kaybettik deyince butu. Kanimi cekildigini hissettim. Oylece dondum sok gecirdim. Saatler so ra aglamaya basladim. Allahim sen verdi sen aldin. Icim a iyor doyamadim cok bayal kurdum yavrum icin sen kimsenin kucagini bos koyma rabbim. Kimssyi evlatlariyla sinama bizim yuregimiz yandi baska anneledi yureklerini yakma biliyorum geci ek hayirlisini vericeksen bize vericeksen yeniden evlat sahi i olmayi bize nasip et allahim. Meleklerimiz sana emanet vakti geldimi bizlere onlari tekrar koklamayi nasip et. Oglum seni cok ozluyorum cok seviyorum yerin bende hep farkli kalicak ilk gozagrim melegim
Bu aciyi yasarken bi tek benim basima gelmis gibi hisederdim meger ne cok ananin yuregi yanmis rabbim hepimize sabir versin kucagi bos donmek cok zor. Bu gun evime ciktim aglaya aglaya perisan oldum annemfeyim bu aralar onun icin hazirladiklarimi toplamis kaldirmislar evime bile goturemedim yavrumu aldiklarimi giydirmek nasip olmadi besigi bos kaldi. Allah kimseye yasatmasin cennette bi melegim var deyip kendimi avutuyorum ama aklimdan cikmiyorAllah sabır versin. Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Inan söylecek bir Sürü şey de var hiçbir şey de yok. Kelimelerin tıkandığı, boğazların düğümlendiği nokta bu. Birbirimize verebileceğimiz tek teselli Allah tekrarından sakınsın.
canım 25 ağustos demişsin o yüzden geçen sene zannettik 25 temmuzda mı olduEbican acim cok taze bir hafta oldu bebegimi kaybedeli surekli bi seyler okuyorum neden arastiriyorum. Bu sayfsya denk geldim. Senin bebegim erkem mi dogdu benim ki vaktinde saglikliydi bazen cilditacak gibi oluyorum. Benden mi enfeksiyon kapmis diye kendimi sucladim. Ailem doktora goturdu idrar kulturu kan tahlilk hatta rahim kulturu aldirdim bu gun sonuvlar cikti doktor herseyin temiz diyor. Adli tiptam cikacak sonucu bekliyoruz cigerleri kalbi her seyi normaldi. Allahin takdiri diyorum artik. Umarim hastanenin ihmali yoktur varsa ellerim yakalarinda olucak. Ani bebek olumu diye bi durum varmis nedensiz olum