inşallah canım. benim de içime ameliyattan sonra allahın izniyle bir şey kalmayacakmış gibi geliyor ama interneti okudukça içim kararıyo. okumamak lazım galiba:44::44:Merhaba canım,yazdıklarını okudum da insallah hersey yoluna girecek. Olumlu düsün olumlu olsun![]()
canım seninle bir kaç sayfa öncede konuştuk ama tanışıp tanışmadığımızı hatırlamıyorum. sen neler yapıyorsun? bebeğin var mı? neler yapıyorsun? bizi zaten buradan biliyorsundur biraz..
kızlar hamileliğini hatırlayan var mı ben hatırlamıyorum da sanki seneler geçmiş gibi ( tuhaf çook tuhaf:) bişeyler sorcam size ? ? ? normalde ben 25 günde bir oluyorum regl .25 ve 26. günde sanki regl olcakmışım gibi karnım ağrıdı ama regl olmadım bugün de 28. günü böyle bi akıntı geliyo bi de .nedir sizce ? sizde o karın ağrısı olmuş muydu ?
iyi olmuş gidip geldiğin tatlım, değişiklik olmuştur. biz de çok niyetlendik eşimle birlikte eskişehiri gezmeyi ama nasip olmadı bir türlü..
doğacım doğum yapalı kaç ay olmuştu? 3 ay düzensiz olması normal. ben de karın ağrısı olduğunu hatırlamıyorum. bence reglin sökülemiyordur...
bir de ben çok iyi hatırlıyorum hamileliğimi, hatta bazen kızım karnımda kıpırdayıverecekmiş gibi geliyo