Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2bucuk aylik... aslinda aile planlamasini bitirmistik ama Rabbim bitirmem is demekki. Biliyorsun en kücügüm de 3 ay hastanede yattim sonra erken aldilar cok korkuyordum..Ama nasipte varmisciddi misinnnn :) ne kadarlık çok sevindim
2bucuk aylik... aslinda aile planlamasini bitirmistik ama Rabbim bitirmem is demekki. Biliyorsun en kücügüm de 3 ay hastanede yattim sonra erken aldilar cok korkuyordum..Ama nasipte varmis
Insallah canim bu ay tutar insallah ikimizinde :)Ben beklemedeyim:) 29-30 Ağustos adet tarihi. Daha baya var yani. Bu ay evlilik Yıldönümü hediyesi olarak bebek haberi veririm eşime inşallahhh:)
cok sevindim rabbim kucagina saglikla nasip etsin ben bir yil once okumaya basladim burayi kizimi kaybettigimde melegime canim yanarken sonra senn yazdiklarini hatirliyorum kizini kaybettigini ama yine bir kizin olacagini biliyordum cok sevinmistim bendw ayni umutla bekliyorum en kucuk bebegin ne kadarlik simdi ne guzel kocaman kalabalik bir aile olmussunuz masallah size...Melegimle birlikte 5 olacak Allahin izniyle. ..
Ozur dileme canim. Hepumizin acisi ayni evet su an her sey canimi yakiyor. Yazliga getirdiler beni gecen hafta bebegim yasaydi bu hafta alup gelicektikm burda esim her aksam yuruyse cikariyor beni sanki bebek dolu her yer. Sevemiyorumda kimsenin bebegini. Benim oglum her bebekten guzeldi diyorum. Ben yillar once gormusum meger ruyami oglumu kaybettigim gun hepsi hafizami tirmaladi. Hizir orucu vardir bilen varmi bilmem uc gun oruc tutarsin 3.gun su icmeden niyetlenir yatarsin. Evlenecegin insani gorusrsun derler. O ara esimle yeni tanismistikm ben ruyamada mezarlik gormustum teyzemler yanimdaydi enistem agac filan dikiyodu bi mezara ben bi bakiyorum mezar acik dusucek gibi oluyorum. Biri sanki beni itiyor. Sonra bi kadin geliyor yasli koy kadini agliyot ya yavrum bak burasida ali ozutemizin mezari diyor. Sonra ordan cikiyoruz o mezarligin orda cesmede elimi ayaklarimi yikiyorum. Teyzemlerle kocaeliden cikiyoruz. Ben izmitte oturuyorum. Teyzemler bu sene tayin durumlari vardi ilk basta denizli oldu ama kizi kocaeliyi kazandi onlara dedim sikmayin caninizi sizin tayin buraya cikacak biz beraber kocaelinden ciktik ruyamda dedim. Gercektende dilekce verip denuzliye gitmediler.Ali ozutemiz kivircik aliymis ruyadan kalkip interneti actim neden mezar gordum dedim. Tokatliyms ah esimde tokatli demek ondanmus dedim. Ama hamile kalmadan once ruyamda annem biz yeni nesile ali ismini vermedik diyor. Bende ona soz oglum olursa ali koycam adini dedimm uyandim esime anlatim gercekten ikimizin ailesindede ali ismi yoktu yirmi gun sonra ogrendim hamile oldugumu. Cinsiyeti erkek oluncada adini ali koyduk. Hic ruyam aklima gelmedi alimin mezariymis meger teyzemin esi ayarladi mezar yerini oglum o zamanda itti beni mezara dusmedim beni bu hayata geri iti. Ne diyelim rabbim demek kalbimin temizligini biliyodu yillar ince bana bu ruyayi gosterdi. O buyuktur yucedir varligina birligine inaniyorum. Senden gelen her sey basimizin ustune tasiyamayacagimiz dertler verme bizi daha agirvsinavlardan gecirme yarabbimCanim benim ozur dilerim bu kadar yeni oldugunu bilmiyordum. Bende 5 nisanda kaybettim. Zaman gercekten herseyin ilaci. Inan bazen kendini daha kotu hissetsende zaman gectikce hayata tekrar tutunmayi basaracaksin insallah. BEn cogu kez tukendigimi hherseyin anlamsiz oldugunu dusundum zaman gecmez bu aci hep boyle kalacak kac ay disari çıkamadı m insanlardan kactim ama buraya yazdikca rahatladım burdaki arkadaslardan cok sey öğrendim. Annelik cok zormus bunu anladim ama bir o kadrda guzel bunun icin tekrar denemeye karar verdim bu da beni hayata bagladi. Bende oglumun beni korudugunu dusunuyorum gebelik zehirlenmesi yasadim 2 saat daha gec gelseydiniz ice kanamam olduğu icin anneyi de kaybederdik demis doktor. Lohusayken bir ruya gordum daha bir hafta olmamisti. Ruyamda bir erkek sesi "planli teslimiyet haftada bir gun alilesini görebilir " diyordu ve ben bu cumleyi sayiklayarak uyandım cok agladim peki ben görecek miyim diye soru y ordum. Simdi sanki cuma günleri o gunmus diye hissediyorum ve en buyuk tesellim ebedi hayatta zaten ogluma insallah kavusacagim bu dunya gecici bizim sinavimiz. Ben oglumu yok saymiyorum benim 2 oglum var sadece biri suanlik yanimda degil.Allah bugunlerimizi aratacak baska dert vermesin. Sana tavsiyem bol bol dua et sifani Allahta ara ondan yardım dayanma gucu iste inan huzur bulacaksin. Birgun acimdan dayanamayacak hale gelmistim inan bebegimi kaybettigim zaman bile oyle olmamaistim cok agladim cok kotuydum ruhuma sifa ver Allahim diye yalvardim cok sukur sabah ilk defa huzurla uyandim. Yine cok kotu oldugum zzamanlar oluyor ama o gun ki gibi değil
3 oglum var. 11, 9 ve en kücügüm 3yasinda. Umudunu hic yitirme hayat sana daha neler getircek bilemezsin.. unutulmuyor aci ama hafifliyor bir sekilde hayat devam ediyorcok sevindim rabbim kucagina saglikla nasip etsin ben bir yil once okumaya basladim burayi kizimi kaybettigimde melegime canim yanarken sonra senn yazdiklarini hatirliyorum kizini kaybettigini ama yine bir kizin olacagini biliyordum cok sevinmistim bendw ayni umutla bekliyorum en kucuk bebegin ne kadarlik simdi ne guzel kocaman kalabalik bir aile olmussunuz masallah size...
Amin canim insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bu serde de onun bi hayri vardir. Bizler gercekten secilmis insanlariz. Umarim ebedi hayatta yavrularimiza kavusuruz. O surede allah bizleri sasirtmasin. Affedikmeyecek gunahlarimiz olmasin ki yavrularimiza kavusup onlarla ebediyen mutlu olalim. Biz ne ilkiz ne son olucagiz ama yinede dilegim rabbim kimsenin kucagini bos hirakmasin. Baskalarina yasatmasin kimseyi evlatlariyla sinamasin. Evet bu sayfa beni rahatlatiyor acimi ancak siz anlarsiniz. Kiyafetlerini ozenle aldik yikadik utuledik. Her gun sevdim onlari beaigi nevresimleri ustelik ilk yanimiza geldiginde bile giydiremedim. Hastane kendi kiyafetlerini giydircekmis. Nasip olmadi hic bi seyim sutumu sagdim goturdum. Insallah sutum nasip olmustur ali me guzel yavruma sutum hakkim gecmistir insallah. Gecmisse helal hos olsun yavruma ;(Canım benim yaaahepimiz aynı durumdayız. Çok zor zamanlar geçirdik. Hala da çok zor ama zamanla bu duruma alışıyorsun.
Ilk 5-6 ayın zor geçecek. Sakın tutma kendini. Ağlamak geliyorsa içinden Ağla. Kendini suçlama ben çok yaptım bunu ama herşey daha da köyü oluyor.
Bizim tek tesellimiz Allah'a sığınmak. Bol bol sabır dile. Inşallah zamanla açın bitmeyecek ama onunla yaşamayı öğreneceksin. Güzel Allahım nasip eder cümlemize inşallah kucaklarımız evimiz dolar.
Ve gerçekten de sıkıldığında buraya yaz. Bana buraya yazmak çok iyi geldi. Çünkü aynı şeyleri yaşadık. Birbirimizi daha iyi anlarız.
Allahım yüreğine ferahlık versin.
Allah yardimcin olsun cnm. Hepimiz ayni seyleri yasadik o kadar iyi anliyorum ki seni ben kizimin giydigi kanli tulumuyla 6 ay uyudum. 4yil gecmesine ragmen zaman zaman esyalarini alip bakiyorum icim ciz ediyor.. ALLAH acisi yla birlikte Sabrini veriyor. ALLAH IM hepinizin kucagini doldursun . AminAmin canim insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bu serde de onun bi hayri vardir. Bizler gercekten secilmis insanlariz. Umarim ebedi hayatta yavrularimiza kavusuruz. O surede allah bizleri sasirtmasin. Affedikmeyecek gunahlarimiz olmasin ki yavrularimiza kavusup onlarla ebediyen mutlu olalim. Biz ne ilkiz ne son olucagiz ama yinede dilegim rabbim kimsenin kucagini bos hirakmasin. Baskalarina yasatmasin kimseyi evlatlariyla sinamasin. Evet bu sayfa beni rahatlatiyor acimi ancak siz anlarsiniz. Kiyafetlerini ozenle aldik yikadik utuledik. Her gun sevdim onlari beaigi nevresimleri ustelik ilk yanimiza geldiginde bile giydiremedim. Hastane kendi kiyafetlerini giydircekmis. Nasip olmadi hic bi seyim sutumu sagdim goturdum. Insallah sutum nasip olmustur ali me guzel yavruma sutum hakkim gecmistir insallah. Gecmisse helal hos olsun yavruma ;(
Aminn canim. Ne tuhaf hepimizin yuregi yangin yeri ama yinede isyansiz yaradana siginiyoruz. Bu yuzdenki rabbim bizleri secti bizler guclu kadinlariz. Hastaneye gelen ciceklerim vardi her sey esime kalmisti cicekleri mezarina gotursek yapay cicek annem birileri kirar dagitir daha canin yanar dedi bi cicekciye goturun parasi olmayana hayrina versin dedi. Esim artik cok zorlaniyodu onula gittim ben soylerim dedim aglaya ahlaya anlattim adama insallah parayla satmazda oglumun hayrina baska anneler sevinir. Adam soz verdi yerine ulasicak bunlar metak etmeyin dedi dusunuyorumda ne zor zamanlar ama kuvettini veriyor yuce mevlamAllah yardimcin olsun cnm. Hepimiz ayni seyleri yasadik o kadar iyi anliyorum ki seni ben kizimin giydigi kanli tulumuyla 6 ay uyudum. 4yil gecmesine ragmen zaman zaman esyalarini alip bakiyorum icim ciz ediyor.. ALLAH acisi yla birlikte Sabrini veriyor. ALLAH IM hepinizin kucagini doldursun . Amin
Ozur dileme canim. Hepumizin acisi ayni evet su an her sey canimi yakiyor. Yazliga getirdiler beni gecen hafta bebegim yasaydi bu hafta alup gelicektikm burda esim her aksam yuruyse cikariyor beni sanki bebek dolu her yer. Sevemiyorumda kimsenin bebegini. Benim oglum her bebekten guzeldi diyorum. Ben yillar once gormusum meger ruyami oglumu kaybettigim gun hepsi hafizami tirmaladi. Hizir orucu vardir bilen varmi bilmem uc gun oruc tutarsin 3.gun su icmeden niyetlenir yatarsin. Evlenecegin insani gorusrsun derler. O ara esimle yeni tanismistikm ben ruyamada mezarlik gormustum teyzemler yanimdaydi enistem agac filan dikiyodu bi mezara ben bi bakiyorum mezar acik dusucek gibi oluyorum. Biri sanki beni itiyor. Sonra bi kadin geliyor yasli koy kadini agliyot ya yavrum bak burasida ali ozutemizin mezari diyor. Sonra ordan cikiyoruz o mezarligin orda cesmede elimi ayaklarimi yikiyorum. Teyzemlerle kocaeliden cikiyoruz. Ben izmitte oturuyorum. Teyzemler bu sene tayin durumlari vardi ilk basta denizli oldu ama kizi kocaeliyi kazandi onlara dedim sikmayin caninizi sizin tayin buraya cikacak biz beraber kocaelinden ciktik ruyamda dedim. Gercektende dilekce verip denuzliye gitmediler.Ali ozutemiz kivircik aliymis ruyadan kalkip interneti actim neden mezar gordum dedim. Tokatliyms ah esimde tokatli demek ondanmus dedim. Ama hamile kalmadan once ruyamda annem biz yeni nesile ali ismini vermedik diyor. Bende ona soz oglum olursa ali koycam adini dedimm uyandim esime anlatim gercekten ikimizin ailesindede ali ismi yoktu yirmi gun sonra ogrendim hamile oldugumu. Cinsiyeti erkek oluncada adini ali koyduk. Hic ruyam aklima gelmedi alimin mezariymis meger teyzemin esi ayarladi mezar yerini oglum o zamanda itti beni mezara dusmedim beni bu hayata geri iti. Ne diyelim rabbim demek kalbimin temizligini biliyodu yillar ince bana bu ruyayi gosterdi. O buyuktur yucedir varligina birligine inaniyorum. Senden gelen her sey basimizin ustune tasiyamayacagimiz dertler verme bizi daha agirvsinavlardan gecirme yarabbim
canm benm vardir rabbimin bi bildigi bundada var demek bir hayir allahm sag salim kucaginda gostersin insallah en kisa zamanda benim melegimde gelir allah gonlunden geceni kucagina nasip etsin...3 oglum var. 11, 9 ve en kücügüm 3yasinda. Umudunu hic yitirme hayat sana daha neler getircek bilemezsin.. unutulmuyor aci ama hafifliyor bir sekilde hayat devam ediyor
rabbim dayanma gucu versin canm hepimize...Aminn canim. Ne tuhaf hepimizin yuregi yangin yeri ama yinede isyansiz yaradana siginiyoruz. Bu yuzdenki rabbim bizleri secti bizler guclu kadinlariz. Hastaneye gelen ciceklerim vardi her sey esime kalmisti cicekleri mezarina gotursek yapay cicek annem birileri kirar dagitir daha canin yanar dedi bi cicekciye goturun parasi olmayana hayrina versin dedi. Esim artik cok zorlaniyodu onula gittim ben soylerim dedim aglaya ahlaya anlattim adama insallah parayla satmazda oglumun hayrina baska anneler sevinir. Adam soz verdi yerine ulasicak bunlar metak etmeyin dedi dusunuyorumda ne zor zamanlar ama kuvettini veriyor yuce mevlam
Canim benim ozur dilerim bu kadar yeni oldugunu bilmiyordum. Bende 5 nisanda kaybettim. Zaman gercekten herseyin ilaci. Inan bazen kendini daha kotu hissetsende zaman gectikce hayata tekrar tutunmayi basaracaksin insallah. BEn cogu kez tukendigimi hherseyin anlamsiz oldugunu dusundum zaman gecmez bu aci hep boyle kalacak kac ay disari çıkamadı m insanlardan kactim ama buraya yazdikca rahatladım burdaki arkadaslardan cok sey öğrendim. Annelik cok zormus bunu anladim ama bir o kadrda guzel bunun icin tekrar denemeye karar verdim bu da beni hayata bagladi. Bende oglumun beni korudugunu dusunuyorum gebelik zehirlenmesi yasadim 2 saat daha gec gelseydiniz ice kanamam olduğu icin anneyi de kaybederdik demis unuttuğum ohusayken bir ruya gordum daha bir hafta olmamisti. Ruyamda bir erkek sesi "planli teslimiyet haftada bir gun alilesini görebilir " diyordu ve ben bu cumleyi sayiklayarak uyandım cok agladim peki ben görecek miyim diye soru y ordum. Simdi sanki cuma günleri o gunmus diye hissediyorum ve en buyuk tesellim ebedi hayatta zaten ogluma insallah kavusacagim bu dunya gecici bizim sinavimiz. Ben oglumu yok saymiyorum benim 2 oglum var sadece biri suanlik yanimda degil.Allah bugunlerimizi aratacak baska dert vermesin. Sana tavsiyem bol bol dua et sifani Allahta ara ondan yardım dayanma gucu iste inan huzur bulacaksin. Birgun acimdan dayanamayacak hale gelmistim inan bebegimi kaybettigim zaman bile oyle olmamaistim cok agladim cok kotuydum ruhuma sifa ver Allahim diye yalvardim cok sukur sabah ilk defa huzurla uyandim. Yine cok kotu oldugum zzamanlar oluyor ama o gun ki gibi değil
Allah sabir versin canim sanirim bir hafta arayla kaybetmisiz yavrularimizi benim 39.haftamda 25 temuza gun verildi bi gun once aksamfan suyum sizinti seklinde gelmeye basladi hastaneye gule oynaya gittim bizimki bi gun bekleyemedi dedim ebe kontrol etti kalp atislari normaldi sancimda yoktu. Sabah doktoru beklediler o ara hep ntsye baglandim her set normal olunca sabah sezaryan saati beklendi. Doktor normal yapamazsin demisti cati dar bebek iri dedi zaten sabaha kadarda acilmam olmadi. Sabah saglucakla aldim kucagima cok guzeldi yavrum odaya getirdiler emzirmeye calistim sutum gelmedi mama yedirin dediler mama yedi sonlara dogru tikanir gibi oldu panikledi annemler doktora goturduler enfeksiyon var dediler. O nedenle yorulurmus emwrken bebek basit bi enfeksiyon antibiyotik tedavisi icin kuveze aldilar degerleri dusmus bize teslim ediceklermis cuma gunu persembe gunu fenalasmis yavrum nedeni belli degil doktor sokta hic bi seyi yoktu demis ;( kendi savci cagirmis hata benimse cezami cekerim demis. Adli tip sonucunu bekliyorum insalah bi sey cikmaz. Kalitsal bi sorun olmaz insallah olaylar farklu ama acilarimiz hep ayni rabbim evlat acisi kimseye vermisin bizim gibi acili annelerede sabir versin. Meleklerimiz allaha emanet insallah kavusacagiz vakti gelinceMerhaba arkadaşlar Allah hepimize bas da sağlık sonra sabır sonra sağlıklı bebekler nasip etsin. Ben bu sayfayı her okuduğumda birgün bende doğum hikaye mi yazabilirmiyim diye dusunuyor dum ama hep olumlu şeyler düşünmüştüm hiç sonunun böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti ama veren de Allah alan da Allah toprak dan geldik toprağa gideceğiz. Tam 40. haftamda bayramın 3. Uncu günü bebegimin hareketlerini hissedemedim çikolata yiyorum yiyorum yawrum kıpırdamıyor oysa yawrum sağ olsaydı çikolata yediğim an kıpır kıpır olurdu yawrum cennet kusum ebedi güzelliğe sonsuzluğa uçmuş biz bunu hastaneye gidince ogrendik herşey okadar hızlı yasandi ki hastaneye yatisim bebegimin alınışı ve bitmeyen geceler ama hep şükür ettim hiçbir zaman isyan etmedim bebegimi unuttummu asla herzaman onun yeri ayrı kalacak ama alismakdan başka çarem yokdu çünkü bi sekilde hayat devam ediyor ve manevi yönden içim çok rahat Yüce rabbim herkese nasip etmez cunki biz melek anneleriyiz arkadaşlar Allah in izniyle saglikli bi sekilde bebegimi kucağıma alacağım günü bekliyorum....
Amin canim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.rabbim dayanma gucu versin canm hepimize...
Burda yazmak bana iyi geliyor yankiz degilim burda yeniden saglikla cocugunu kucagina alip hamile kalanlarin hikayeleri umut olucak bize. Bende degistim guclendim mi gucum mu tukendi bilmiyorum. Bazen kendimi cok guclu hisedereken bazende cok aciz oldugumu dusunuyorum ;( kimse acimasin istiyorum bana kimse uzuntuyle bakmasin sizde olmayan bi evlat var bende benim melegim var demek istiyorum. Bu herkese nasip olmaz demek istiyorum. Bazende oyle gucsuzlesiyorum ki isyan etmiyorum ama biraz daha yanimda kalsaydi diyorum o kuveze 5 gun hic almasaydilar benimle kalsaydi yavrum anne sutu antibiyotik derler bebegi korurmus benim sutum ilac olurdu zaten diyorum. Rabbim biliyorum zaman her seyin ilaci ilk gunki gibi degiliz hic birimiz bende inaniyorum zamanla daha iyi olucagimiza kaldiramayacagimiz yukler vermez bize mevlam.Okurken cok kotu oldum cok etkilendim. O orucu bilmiyorum ama nasilda malum olmus. Canim kendini hayatin akisina birak inan daha iyi olacaksin inşallah. Bende melegimi kaybettikten sonra cok degistim Dualar a Allaha yöneldi m sanki meleklerimiz bize cennetten dua ediyor koruyor gibi hissediyorum tabi Allah bilir. Kirkin ciksin inan daha iyi olacaksin tatile cikmanda iyi olmus birde korkularinin uzerine git kendini daha iyi hissedeceksin
Burda yazmak bana iyi geliyor yankiz degilim burda yeniden saglikla cocugunu kucagina alip hamile kalanlarin hikayeleri umut olucak bize. Bende degistim guclendim mi gucum mu tukendi bilmiyorum. Bazen kendimi cok guclu hisedereken bazende cok aciz oldugumu dusunuyorum ;( kimse acimasin istiyorum bana kimse uzuntuyle bakmasin sizde olmayan bi evlat var bende benim melegim var demek istiyorum. Bu herkese nasip olmaz demek istiyorum. Bazende oyle gucsuzlesiyorum ki isyan etmiyorum ama biraz daha yanimda kalsaydi diyorum o kuveze 5 gun hic almasaydilar benimle kalsaydi yavrum anne sutu antibiyotik derler bebegi korurmus benim sutum ilac olurdu zaten diyorum. Rabbim biliyorum zaman her seyin ilaci ilk gunki gibi degiliz hic birimiz bende inaniyorum zamanla daha iyi olucagimiza kaldiramayacagimiz yukler vermez bize mevlam.
Zaten bu inanc bOnlar bizim meleklerimiz,en hayırlı evlatlarımız.eminim hepimiz hayırlı evlat olmalarını diledik.Allah öyle bi hayırlı etti ki bize cennetin kapısını açtı kuzularımız.Rabbim dayanma gücü versin de isyan etmeden bize şefaatçi olmalarına engel olmayalım.hiçbirimiz doyamadık.kucağında bebekleri olanlara imrenerek bakıyoruz.ama cennette de ınlar bize öyle imrenecek.burası yalan gerçek dünyada sonsuzlukta doyacağız kuzularımıza. Onlar bizim en hayırlı evlatlarımız
O inanc zaten bizi ayakta tutan. Bi gun yavrularimiza kavusacak olmamiz. Ben hamile kalmadan oncede rabbim hayirliysa yuvamiza bi bebek ver dedim. Hamile oldugumu ogrendigim gunden beride duam rabbim once sana hayirli bi kuk olsun sonra bize hayirli bir evlat. Son gune kadarda bu duayla uyudum. Oyle hayirli oldular ki bizi sonsuzlukta karsiliyacaklar.Onlar bizim meleklerimiz,en hayırlı evlatlarımız.eminim hepimiz hayırlı evlat olmalarını diledik.Allah öyle bi hayırlı etti ki bize cennetin kapısını açtı kuzularımız.Rabbim dayanma gücü versin de isyan etmeden bize şefaatçi olmalarına engel olmayalım.hiçbirimiz doyamadık.kucağında bebekleri olanlara imrenerek bakıyoruz.ama cennette de ınlar bize öyle imrenecek.burası yalan gerçek dünyada sonsuzlukta doyacağız kuzularımıza. Onlar bizim en hayırlı evlatlarımız
Allah sabir versin canim sanirim bir hafta arayla kaybetmisiz yavrularimizi benim 39.haftamda 25 temuza gun verildi bi gun once aksamfan suyum sizinti seklinde gelmeye basladi hastaneye gule oynaya gittim bizimki bi gun bekleyemedi dedim ebe kontrol etti kalp atislari normaldi sancimda yoktu. Sabah doktoru beklediler o ara hep ntsye baglandim her set normal olunca sabah sezaryan saati beklendi. Doktor normal yapamazsin demisti cati dar bebek iri dedi zaten sabaha kadarda acilmam olmadi. Sabah saglucakla aldim kucagima cok guzeldi yavrum odaya getirdiler emzirmeye calistim sutum gelmedi mama yedirin dediler mama yedi sonlara dogru tikanir gibi oldu panikledi annemler doktora goturduler enfeksiyon var dediler. O nedenle yorulurmus emwrken bebek basit bi enfeksiyon antibiyotik tedavisi icin kuveze aldilar degerleri dusmus bize teslim ediceklermis cuma gunu persembe gunu fenalasmis yavrum nedeni belli degil doktor sokta hic bi seyi yoktu demis ;( kendi savci cagirmis hata benimse cezami cekerim demis. Adli tip sonucunu bekliyorum insalah bi sey cikmaz. Kalitsal bi sorun olmaz insallah olaylar farklu ama acilarimiz hep ayni rabbim evlat acisi kimseye vermisin bizim gibi acili annelerede sabir versin. Meleklerimiz allaha emanet insallah kavusacagiz vakti gelince