- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 40
canım moralini bozma takdiri ilahi ne gelir elimizden ..Keşke zamanı geri döndürebilsek ama olacağı varsa sonra da olurdu hiç üzülme hamilesin şimdi yeni bebeğini de düşün meleğin için de dua et rabbim hayırlısını nasip etsinkızlar bebğimn otopsi sonucu gelmiş cok moralim bozuk beek oksijensiz kalmış galiba tıbbi olarak bir sürü terim yazıyo kardeşim eczacı oldugu için baktı böyle d,iyo dr arkadaşına gösterdi oda aynı demiş..benim yuzumden mi yoksa doğuma geçmi kaldı bilmiyorum çok kötüyüm ya...aslında bir yandan da seviniyorum genetik kötü bi, durm yok ...perinital asfiksi ve gelişen komplikasyonlar sonucu yazıyo ...off allahım yarabbim sen yardım et ne olur hepmize bu sefer ki çocugumu çocuklarımızı bağışla...amin inşallah..
Canım face de grup var ama pek girmiyorum bende. Burdayiz bizde merak etmeSlm canım ya kimse gelmiomuu buraya artikk siz vatsab kurubuu mu kurmustunuzz benide ekleyin mm ben kaldım burda benim face yokk ama vatsabtann ekleyinn
Canim tesekkur ederim şükür biraz daha iyiyim bazen iyi bazen kötü oluyrm dengesiz sen nasilsin ?ayyy canm cok sevindim ins hayirli saglikli bebis tutunur annesine bekletmeden de bizde guzel haberlerle seviniriz :) Allahm hepimize sira sira versin insallah benim 3 ayim kaldi bu arada kilo vermeye calisiyorm folik asite devam arada sogan suyu iciyorm zamann glmesini bekliyrmCanim nasilsin? Biraz daha iyimisin? Onumuzdeki ay ovulasyon testiyle denemeye basliycam insallah :) Allah en kisa zamanda nasip etsin hepimize insallah
Canim ne diyicegimi bilemedim moralini yuksek tutmaya calis herzmn...dedigin gibi en azndan genetik birsey ckmadi şükür...hamilemissin bebegini düşün uzulmemeye calis lutfen sagsalim kucagina alirsin insallah bebeginikızlar bebğimn otopsi sonucu gelmiş cok moralim bozuk beek oksijensiz kalmış galiba tıbbi olarak bir sürü terim yazıyo kardeşim eczacı oldugu için baktı böyle d,iyo dr arkadaşına gösterdi oda aynı demiş..benim yuzumden mi yoksa doğuma geçmi kaldı bilmiyorum çok kötüyüm ya...aslında bir yandan da seviniyorum genetik kötü bi, durm yok ...perinital asfiksi ve gelişen komplikasyonlar sonucu yazıyo ...off allahım yarabbim sen yardım et ne olur hepmize bu sefer ki çocugumu çocuklarımızı bağışla...amin inşallah..
Hadi insallah cabuk gecer zamanda gelir minik kuslar :) bakalim ne zaman hamile kalcam bilemiyorum ama ovulasyon testiyle bi deniyc canim :)Canim tesekkur ederim şükür biraz daha iyiyim bazen iyi bazen kötü oluyrm dengesiz sen nasilsin ?ayyy canm cok sevindim ins hayirli saglikli bebis tutunur annesine bekletmeden de bizde guzel haberlerle seviniriz :) Allahm hepimize sira sira versin insallah benim 3 ayim kaldi bu arada kilo vermeye calisiyorm folik asite devam arada sogan suyu iciyorm zamann glmesini bekliyrm
Evet canim herkes bebeklerine kavustu,seviyorlar buyutuyorlar..Doru soluyosun ayy hayirlisila kazası zz belasiz kalıp inş güzel günler nasip olurrr bizede benim bi arkadas im vardı aynı yerde ikimiz hamile dik o doğum iznini bile bitirdi döndü ise başladı ben ole bakakaldimm eşim de cokk kötü olduu güzel günler bulsun bizidee çok zormuş bolee
Canim gercekten cok uzuldum yaa,benim oglumda kordon dolandigi icin oksijensiz kalmiskızlar bebğimn otopsi sonucu gelmiş cok moralim bozuk beek oksijensiz kalmış galiba tıbbi olarak bir sürü terim yazıyo kardeşim eczacı oldugu için baktı böyle d,iyo dr arkadaşına gösterdi oda aynı demiş..benim yuzumden mi yoksa doğuma geçmi kaldı bilmiyorum çok kötüyüm ya...aslında bir yandan da seviniyorum genetik kötü bi, durm yok ...perinital asfiksi ve gelişen komplikasyonlar sonucu yazıyo ...off allahım yarabbim sen yardım et ne olur hepmize bu sefer ki çocugumu çocuklarımızı bağışla...amin inşallah..
3 ay hemen gececek tatlim sende hemen hamile kalacaksin :) ben ne zaman kalirim bilmiyorum insallah kisa zamanda dogal yoldan olur.tekrar tedaviyle ugrasmak istemiyorum,keske surpriz yapsa hemen :))Canim tesekkur ederim şükür biraz daha iyiyim bazen iyi bazen kötü oluyrm dengesiz sen nasilsin ?ayyy canm cok sevindim ins hayirli saglikli bebis tutunur annesine bekletmeden de bizde guzel haberlerle seviniriz :) Allahm hepimize sira sira versin insallah benim 3 ayim kaldi bu arada kilo vermeye calisiyorm folik asite devam arada sogan suyu iciyorm zamann glmesini bekliyrm
Insallah canim cabuk gecsin gunler...ah ah en zoru da o ya herseyin basina donduk hamile kalmaya calisicz keseyi gorme telasi kalp atisi duyma telasi korkular en ufak bsyde telaslncz 9 ay zor gecick Allah yardmcmz olsun.artik herseye raziyim keske kucagimda bebegim olsa...hep icimde de oglum var hep onu merak edyrm ruyalarmda seviyorum minigimi ins bu sabrimizin mükafatını alicaz kizlar guzel guzel saglikli bebeklerimiz olur insallah hep dua ediyorum hepimize Allahim kabul eder ins hepimizin yuzu gulsunHadi insallah cabuk gecer zamanda gelir minik kuslar :) bakalim ne zaman hamile kalcam bilemiyorum ama ovulasyon testiyle bi deniyc canim :)
Bende oyleyim oglumu cok ozluyorumcok uzuluyorum tekrar hamile kalmaya calismak bile canimi sıkıyor,döndük en basa..
Hayirlisi napalim insallah mutlu oluruz
Testide dene cnm mutlaka kullanip hamile kalan kisileri okudum bnde korunmayi brknca almayi dusunuyrmInsallah canim cabuk gecsin gunler...ah ah en zoru da o ya herseyin basina donduk hamile kalmaya calisicz keseyi gorme telasi kalp atisi duyma telasi korkular en ufak bsyde telaslncz 9 ay zor gecick Allah yardmcmz olsun.artik herseye raziyim keske kucagimda bebegim olsa...hep icimde de oglum var hep onu merak edyrm ruyalarmda seviyorum minigimi ins bu sabrimizin mükafatını alicaz kizlar guzel guzel saglikli bebeklerimiz olur insallah hep dua ediyorum hepimize Allahim kabul eder ins hepimizin yuzu gulsun
Bugun bana yine geldiler..cok tuhaf hisler icersindeyim..istemiyorum artik bebek falan,biktim bu hayattan diye feryat figan oldumolamaazzz tatlim insallah hicbr tedaviye gerek kalmadan bu ay sana süpriz yapar bebisin gelir insallah bizde senin hamis haberinle seviniriz
Tatlim deme byle seyler sabir sabir napalim kaderimizde evlat acisini yasamakta varmis bende kafayi yememk icin kendimi toplamaliyim diyorum eger hepten brakirsam kmse toplayamaz biliyorum hep icime atiyorum hep icimde yasiyorum oglumu o kdar cok istedim ki onu gormeyi koklamayi neden ben dedim yaa naptim da ayri düştüm bebegimden bazen hamileyim saniyrm kendimi ogluma bsyler anlatmak istyrm snra icimi bosluk kapliyor...odasina giriyorum hem dua edyrm hem agliyrm saatlerce ama bsy geri getirmiyor bebegimi kiymetlimi malesef bunu yasadik canim yasadik yapicak biseyimiz yok ki sabir etmekten baska neler hayal etmistim oda takimini bile almistik gemici olucakti oglum herseyini denize ait aldim aksesuarlari bile vardi odasinin ben egeliyim dye oyle istemistm ama kullanamadik nasip olmadi ogluma neler neler heves etmistim simdi herseyde bebegimin hatirasi var kolidordan gecerken ble hizla geciyorum dusunmemeye calisiyrm toplanicam dyrm bir bakiyorm odada buluyorm kendimi toplanmam gerektigini biliyorum ama bende nasil olucagini bilmiyorum tek bildigim oglumu istiyorum...Bugun bana yine geldiler..cok tuhaf hisler icersindeyim..istemiyorum artik bebek falan,biktim bu hayattan diye feryat figan oldumhayattan bir zevk alamaz oldum,oglumun acisi kor gibi daha derinlere isliyor,onu cok ozluyorum,onun icin yaptigim herseyi yeni bir bebegin kullanmasi bile canimi acitiyor..hele en basa donmek beni cok strese soktu..dedigin gibi gecermi o 9 ay yaa..zaten zor gecirmistim,oglumdan sonra akisina birakirim diyordum,pasami cooookk ozledim yaa
Gecsin,bitsin bu iskence ben oglumu istiyoruummmm
Cok iyi anliyorum canim seni bende de isteksizlik tukenmislik korku cesaretszlk var tekrar bebegimin olmasini o kadar cok o kadar da cok istiyorum ki Allahim biliyor...ama yne ayni seyler olursa dyede korkuyrm hamile ble olsam icimde hep korku olur acabalarm olur devamli kucgima alickmiym dye sorular doner durur cok zor olucgini cok iyi biliyrm ne hevesim var ne cesaretim...ruhumun iyilemeye ihtiyaci var...suan kendimi yarim hissedyrm parcam yok yanimda cok zorlanyrm...Butun herseyim bosa gitmis gibi hissediyorum..dünya kadar masrafim ( hem tedavilere hem oglum icin yaptigim seylere ) uzerimde kalan fazla kilolar,bacagimdaki damar catlamalari...gecirdigim 37 hafta 2 gunluk surec, kullandigim dunya kadar igne ve ilac, cektigim acilar...yaa kabus gibi,kotu bir saka gibi..keske uyansamda bu kabustan, oglum yanimda olsa
Inanin hic bir seyi onemsemiyorum ne masrafini ne de butun cabalarimi, sadece ogluma cok uzuluyorum,icimde cirpindi demekki ve ben anlayamadim
Kendimi avutmaya calisiyorum,yeniden olsa biraz rahatlarim belki diye ama,olmuyor iste,yeni bir bebegi dusunmek bile uzuyor beni,icimde o istek, o heves kalmamis..anlatabiliyor muyum kizlar
Ameliyattan cıkısım hep aklimda unutamyrm beni uyandirdiklarnda kendimi yatagmda uyuyor sandm sbahmsta uyanicm o an hemen zar zor elimi kaldrp karnima gtrdum cok fena aci vardi bebegim dye dokundum noldu bana dye narkozun etkisiyle anlayamadm br sure kafam baya karismisti hemsireler kiyamam dyrlrdi duyyrdm seslerini o an kafam yerine geldi bebegimden ayrildigim koparildigim andi o hic unutamyrm atlatamyrm bebegimin yuzunu bir kere goreyim dye yalvardim kmse gstermedi guzel melek oglumu dayanilmaz
Yurek dayanirmi canim birisine vermeye onlari hep bebeklerimizi hayal ederek aldigimiz seyler hepsi meleklerimizin bende hicbirini vermedim veremem de odasini teyzemler topladi carsaflarla besiklerini dolaplarini kapatmislar herseyini dolabini kaldirmislar sonra odaya girdigim de buz gibiydi oda...oysa biz byle hayal etmemistik mavi hosgeldin bebegim balonlarimiz bile hazirdi mavi tulleri susluycektim her yeri ne kadar cok istendigini bilsin bebegim eglenceli odasi olsun istedim dikkatini hersey ceksin istedim benim en kiymetlim minigim oglum kanim yok kucagima bile alamadim yuzunu bile goremedim...cok canm acyorrrrrrrBen de bugün oğlumun odasını, eşyalarını topladım. Hiçbirini giyemese de kokusu vardı sanki üzerlerinde. Ağlaya ağlaya öpe koklaya topladım. Sanki hala hamileyim ve bekliyorum gibi düzgünce yerleştirdim eşyalarını. Gelecek miniğim ve giyecekmiş gibi. Hiçbirşeyini atmaya vermeye kıyamadım.
Ellerimle hazırladığım lavanta keselerini kokladım. Atsam dedim, kıyamadım...
Mezarına gittim bugün. Diktiğim ağaca bağladım. Bi de nazar boncuğu taktım keseye. Daha ne nazar değecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?