Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah'ım bi daha yaşatmasın inşallah. Bende ilk bebeğimi kaybettim 33 haftalık sezeryanla doğdu. Şimdi ikiz gebelik ama çok korkuyorum
Merak ettim ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Ben de 3.5 ay önce kaybettim 36 haftalık oğlumu ve sezaryan ile aldılar bebeğimi. En az 6 ay diyorlar ama o kadar beklemek istemiyorum. Ama korkuyorum da bi yandan ya yine birşey olursa diye...

9 ay sonunda hamile kaldım. 26 Kasım 2014 te kaybettim. Haklısın zaman geçmek bilmiyor.insan hemen yerine yenisini koymak istiyor avunmak için ama azıcık sabır. Vücudun braz toparlasın kendini. Ben çok fazla kilo almıştım öncelikle o sürede o kiloları vermeyi hedeflemiştim.10 kg verdim daha fazla dayanamadım. Bi 4 5 ay daha bekle bence.sonrasındda hayırlısıyla alırız inşallah yavrularımızı kucaklarımıza

Kızlar diğer bölümede yazdım.perşembe akşam kan verdim sonuç 153 çıktı.cumartesi sabah kan verdim 293 çıkmış .bence daha tam 48 saat olmamıştı .sizce Nasıl

Kızlar diğer bölümede yazdım.perşembe akşam kan verdim sonuç 153 çıktı.cumartesi sabah kan verdim 293 çıkmış .bence daha tam 48 saat olmamıştı .sizce Nasıl
Düşükmü diyorsun yani. Valla canım hüö bilmiyorum kaç olmalıydı diye ama yükselmiş . Doktorun var mı senin . Ona sor istersen en kesin.

Düşükmü diyorsun yani. Valla canım hüö bilmiyorum kaç olmalıydı diye ama yükselmiş . Doktorun var mı senin . Ona sor istersen en kesin.
Daha çok erkenya gitmek istemedim bilmiyorum ki normal bi gidişatmı.tek bildiğince 2 güne bir işi katına çıkmalıymış

48 saatte bir 2 katina cikmasi lazım. Senin 48 dolmamis 293 cikmis bence guzel artmis . Akşam yaptirsaydin 306 cikmasi lazimdi en az. Guzel artmis yani boşuna stres yapma canım

Dilara Ebrar canmm tebrik ederim cok sevindim stres yapma güzel yükselmiş ama yine de doktorunla görüş tedbir alman gerekn biseyde gecikme Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin sorunsuz sekilde guzel hamilelik gecirmen dilegiyle kendine dikkat et :)

Bilmiyorum ki sevinemiyorum bile.çünkü ilk hamileliğimde preeklampsi geçirdim. İkiz olunca tekrarlama ihtimali çok yüksekmiş o yüzden çok korkuyorum.
Saglikla sihatle insallah bebeklerinize kavusursunuz masallah ikizlerinize Allahim korusun sizi...bende malesef 31 agustosta oglumu preeklampsi yuzunden kaybettim hala da cok korkuyorum bu hastaliktan hamile kalmaya bile cesaret bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…