Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün sağlık Ocağına gittim. Kan değerlerime baksınlar dedim ama hemşire en az 6ay bekle düşük yapma ihtimalın artar dedi beklemek istemiyorum çok üzülüyorum . Eskiden 40 ı çıkıp hamile kalan bir cok kadın var Allah'ım bize yardım et.evlatsız Bırakma kucaklarımızı

canım sen normal doğum yapmıştın dimi. seni çok iyi anlıyorum şuan çok istemeni bende ilk başta hemen olsun istedim ama zamanla onun yerini korku bırakıyo yada bende öyle oldu bilmiyorum. benim 5 ay oldu tam ve çok korkuyorum. bence en azından 3 ay bekle canım. vücut toparlansın biraz.normal doğum yapman avantaj ayrıca. bize 1 yıl diyorlar. hatta devletteki doktor 2 yıl dedi

Evet canım normal doğum Yaptım.o korku hep oluyor ama iyi düşünmemiz inanmamız Lazım.yeri asla dolmaz unutulmaz meleklerimizin ama en azından acımız hafifler merhem olur ikinci evlatlarımız. Allah'ım izn verirse Şubat'ta düşünüyorum denemeyi.kasımda doğum yapmıştım

niye düşk artarmış ki.

merhaba arkadaşlar.28 ekimde sezeryan ile doğum yaptım ve 9 kasımda bebeğimi kaybettim.tüp bebekten hamile kalmıştım .dün doktoruma gittim yaşım 41 olduğu için kaybedilecek zaman olmadığını ve 3,ayımızı doldurduğumuzda tekrar tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi.bu ayın sonunda adetim geldiğinde tekrar tüp bebek deneyeceğim.bu durumda olan varsa yazabilirmi?

niye düşk artarmış ki.
kızlar düşük olma ihtimalini bana doktor hiç söylemedi.sadece yaşım 40 ı geçtiği için kaybedecek zaman olmadığını söyledi.umarım düşük olmaz.erkenmi sizce 3 ay .ama öyle olsa doktor söylerdi dimi???

Basin sag olsun allah sabir versin cnm.
Bende sezeryanla dogum yaptim ve banada doktorum 3ay bekle basla dedi. 1sene beklemek tabiki daha saglikli ama kucagimiz bos kaldi. Doktorum bu durumu göze alarak fazla bekleme dedi.
Rabbim bize hayirlisiyla anneligi tekrar nasip etsin insallah, bidaha böyle bir aciyla sinamasin.
Senin yasin var, bence doktoruna güven allaha dua et fazla bekleme derim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.sanırım ben hazırım sadece korkuyorum.Allahım yardım etsin hepimize

Doktorun en iyisini bilir canım sen içini ferah tut olumlu düşün hersey güzel olur inşallah. Bnde Allah'ın izniyle 3ayım dolsun başlamak istiyorum. Inanıyorum sıkı sıkı tutunacak evlatlarımız bizi toparlamak için

Canım kardeşlerim hepimiz için dua ediyorum. Allah meleklerini özleyen annelere SABIRLAR versin.cennette ayırmasın hiç biZleri onlardan. Yeniden hamile kalanlara ve kalmak isteyenlere evlatlarını sağlıkla uzun ömürle kucaklarına almayı nasip etsin. Allah yeniden evlat acısı yaşatmasın . Hepimizin melekleri orda birada. Bizde burada birlikteyiz.kalplerimiz hep beraber tanısmasakda

Aynen öyle canım. Hepimizin melekleri birlikte. Birlikte gülüp, oynuyorlar. Ben de hep böyle hayal ediyorum. Cennetin bahçelerinde birlikte koşuyorlar, yaramazlıklar yapıyorlar :) Hüzün, ağlamak ne bilmiyorlar. Çok şükür Rabbime, meleklerimiz olabilecekleri en güzel yerlerde. Varsın bizden uzak olsunlar, iyi olsunlar da... Annelik zaten ne olursa olsun evladı için en iyisini istemek değil mi? Varsın biz hasretlik çekelim, yeter ki onlar mutlu olsun, onlar iyi olsun...

bana da kimse düşük ihtimalini söylemedi. ama ben doktorlar sitesinde yaklaşık 12 doktora sordum farklı cevaplar aldım. yarısı 1 veya 2 yıl dedi sadece. ama diğer yarısı da 6 ay yeterlidir bazıları hemen hamile kalabilrsinz veya 3 ay yeterli olur adetiniz düzene girerse demişti. bunun normal doğum veya sezeryan olması ile ilgisi yokmuş sanırım dikişler zaten 6 aya tamamen iyileşiyor karın şişmeye başlaması da 6 ayı buluyor ben de 29 ağustosta doğum yaptım inşallah şubat gibi planamayı düşünyorum

Aynen canım ben de bir sürü doktora gittim hepsi farklı söylüyor. Senin dediğin gibi 3 ay bekle yeterli diyenler de oldu 2 yıl diyenler de... Ben de Şubat'ta başlamak istiyorum artık. Ocak'ta başlayacaktım ama olur da hamile kalırsam hemen diye korktum çünkü oğluma da Ocak ayında hamile kalmıştım. Sezaryenle olacağı için ikinci bebeğim Ocakta hamile kalırsam abisinin öldüğü zamanlarda doğmuş olacak ve ben bunu yaşamak istemiyorum. Oğlumu kaybettiğim zamanda ikinci yavrumun mutluluğunu yaşamak istemiyorum. O yüzden en azından bir ay geçsin istedim...

ben de ocakta düşnyordum ama dişim çürüdü sanırım doktora gidecem hamilelik planlarken dişçiye gitmeyi tavsiye etmiyor doktorlar dolgu yaparken falan anestezi veriliyor çünkü. bir de kilo veriyim dedim biraz da ne kadar zayıf başlarsam o kadar iyi

Aynen öyle canım. Benim üstümde doğumdan 5 kilo kaldı. 19kg aşmıştım 14'ünü verdim, 5'i kaldı. Şubat'a kadar onu da veririm diyorum. Spor da yapacağım bu ay, daha çabuk gider kilolar. Ne kadar zayıf olursak, o kadar avantajlı oluruz dediğin gibi. Ben de hamilelik düşünmeden bir diş doktoruna kontrol ettireyim diyorum dişlerimi. Malum hamile kaldığımızda bir problem yaşarsak tedavi ettiremeyeceğiz dediğin gibi. Bir de gözlerim bozuldu sanırım, uzağı bulanık görüyorum. Sanırım göz doktoruna gitmeliyim. Sizde de doğumdan sonra görme problemi oldu mu?

yok benim gözlerimde problem olmadı. bir de vitaminlerine baktır b12 iğnesi ol derim b12 bebek gelişimnde çok önemli hamile kalmadan ol. ben b12 iğnesi olmadan önce dizlerimde çok ağrı vardı meğer vitaminsiz kalmışım doğumdan sonra bir de 70 gn süt verdim ben o da beni halsiz bıraktı. d vitamini de ampul şeklinde alınıyor hamileyken almak sakıncalı galiba yani doktora gitmek gerekiyor vitamin için. dişler de hamileikte çok çürüyor zaten diş bakımı yaptırıp hamile kalmka daha doğrudr diye dşnüyorum

bir de şubatta dşnüyorsan folik asite başla hamilelikten 2-3 ay önce başlayın diyorlar

bir de şubatta dşnüyorsan folik asite başla hamilelikten 2-3 ay önce başlayın diyorlar
ALLAH hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip eder inşallah kızlar. biz hiçbişeyi eksik yapmamaya çalışıyoruz da bunlar başımıza geldi. kimi hiç umursamıyo birçok kişi sigara içiyo hamileyken. hiç de bişi olmuyo bebeklerine. takdiri ilahi sadece diyorum . tabiki biz elimizden gelenleri yapalım gerisini ALLAHA bırakıcaz.doktora gitmeden folik aside başlayalımmı kızlar. ben daha net doktorumu bulamadım çünkü. kendi kendime alıp başlayayımmı. ben de bu ay sonu gibi bırakmayı düşünüyorum artık korunmayı. 6 ay olcak ocak sonunda benim nerdeyse...bugün tam 5 ay bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…