aysemcim bebişine de sana da maşallah canım
inşallah bebişin kollarında da kıpraşır sağlıcakla
in_ayım gittim canım. bu dr. diğerlerinden farklı konuştu. çok rahattı. benim yaklaşık 3 ay olmasına rağmen bana "amaaan boş ver 1-2 ay sonra gebe kalabilirsin dedi":44: rahimi gevşek mi ne bırakmışlar ameliyatta o yüzden fıtıklaşma yapmış dedi. o yüzden çok ağrım oluyormuş, normalmiş. (bu arada ilk kez duydum böyle bir şeyi!) zamanla geçecek dedi. adam benim göbüşü görünce eşime eşiniz biraz spor yapsın demişbozuldum. üniversite hastanesi diye genetik ve kan testi talep ettim. ilk kayıpta yapmıyorlarmış. yapmadılar. sizin testleri nasıl yaptılar kızlar yaa! ben istiyorum hiçbiri yapmıyo. ne yani 1-2 tane daha mı kayıp yaşamam gerekiyor? ne saçma! çok mu kolay sanıyorlar bu yaşadıklarımızı? anlamadım gitti. zaten dr. daha ziyade psikolog gibiydi. sürekli moral vermeye çalıştı.
kuran okuttum evde, çok kalabalıktı. 2 gündür dr, temizlik vs. derken haşatım çıktı resmen. benden haberler böyle canım. sen neler yapıyorsun?
sagol canim. darisi yakinda senin basina insallah. bak doktor 1-2ay sonra hamile kalabilirsin demis.. sevindim.. insallah hersey hepimiz icin bundan sonra güzel olur. özlemlerimiz biter.. hep birlikte burda yine güzel seyler yazariz....