allaahıııım, inşallah canım yaa:)) aynı şehirde olsaydık valla buluşmuştum sizinle çoktan...
canim istanbulda bulusuruz...orda toplaniriz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaahıııım, inşallah canım yaa:)) aynı şehirde olsaydık valla buluşmuştum sizinle çoktan...
in-aycim nasilsin istemisin...
valla arkadaş mayısta doğum yapacak. doğumu biraz tehlikeli olduğu için gelicez doğuma. eğer eşimin izni 2-3gün olursa kesin görüşürüm in_aycım seninle. ama günü birlik gelirsek başka bahara kalır bizim buluşma.
aysem, cici gebem nasılsın? kızlar net açık ama ben kaçıyorum. çoook işim var. alışverişe gidicem, valiz hazırlayacağım vs. siz yazışın ilk fırsatta girip ben de yazarım canlar. öpüyorum sizi.![]()
evet canım işteyim öğle paydosuna çıktık arkadaşla hava güzel kapalıçarşıya gittik :))) sen nasılsın yakında belli olur sanırım bebişin cinsiyeti hayırlısıyla gelsin inşallah hepimiz sahiplendik senin bebişi heee kızma sakın![]()
bende iyim canim... hayirlisi insallah, cinsiyetini ögrenince hemen size yazarim... hersey güzel olur insallah hepimiz icin... bende sizin haberlerinizi bekliyorum....
ben sıramı 24 kasıma verdim :))) hele yerleşsin bi evine alışsın sonra kontrole gitsin 6 aydan sonra izin verirse 2 aya başlar çalışmalara :))
seninde az kaldi ama....
1 ay sonra 6 doluyor benim ksmet bakalım
insallah canim hayirlisiyla seninde tekrar olur... güzel olacak hersey allahin izniyle...hepimiz kollari tekrar bebislerimizi sarar insallah....
inşallah.. başka bebeklere özlemle bakmak başka türlü geçmeyecek sanırım
merhaba kızlar nasılsınız?
valla imkansız değil senin bursadaarkadaşın varmış e aysemde bursaya geliyor olabilir birgün yani :)))
iyim canim ya sen???
bencede.. benim iki oglum olmasina ragmen sanki hic bebegim olmamis gibi... özlem cok büyük... rabbim hayirlisiyla tekrar nasip eder insallah bebek özlemimiz sona erer...
ahhhh aysem ah! biz ne yapalımkucağımız hiç evlat tutmadı, evimiz çocuk sesi duymadı
inşallah dualarımız yerini bulur canım. önce sen sonra biz alırız bebişlerimizi kucağımıza.
bu arada hakkaten seninbebişi
hepimiz baya bi benimsedik. bir sürü teyzesi oldu şimdiden
dua et burada yaşamıyorsun. yoksa hepimiz gelip sırasıyla mıncırırdık bebişini
![]()