ben de ii canım
dün regl olmam gerekiyordu olmadım hala :26:
canim senin ne kadar oldu... hamile olabilirmisin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ii canım
ah canim insallah rabbim sanada kisa zamanda nasip eder o kucagin dolar. benim cok samimi arkadasimin bebegi olmuyor 3 defa tüp bebek yapti olmadi. benim kizim öldügünde her gece hastaneye geliyordu tabi ben agliyorum o bicim sonra bana dönerek yeter artik ben ne yapayim senin iki tane oglun var deyince bu sefer ben onu sakinlestirmeye basladim... dogru diyorsun canim rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin... hayirlisiyla bir kucagima alayimda istediginiz kadar minciklayin... aslinda türkiyede olmak isterdim.. hepinizi görmek tanimak cok istiyorum...insallah kismet.. belkide birgün görüsürüz...
tobeguk canim sen kac yasindasin?
ben de ii canım
amiiin canım. evet yaaa. benim de rahmimi zor kurtardılar ya! acaba nankörlük mü ediyorum? şu an en azından bir umudum var!(allaha şükür) eğer rahmim gitseydi hiç umudum olamayacaktı ki bütün bir geceyi rahmim alınacak diye ağlayarak geçirmiştim. çok çabuk unutuyor insan yaşadıklarını. bak şimdi kendimi nankör gibi hissettim![]()
merhaba canım. hamilelik gibi bir durumdan mı şüpheleniyorsun? daha erken değil mi canım sağlığın için?![]()
nankörlük degil bizimki canim. bana bile cok kisi dua et rahmin var ya hic birdaha doguramazsan ne olurdu iki tane oglun var diyorlar ama inan hicbirini duymak bile istemiyordum. cünkü icim öyle yaniyorduki o an tekrar bebek bile düsünemiyordum... bak simdi hamileyim bile... nasil gecti zaman... beterin beteri var. yasin daha kücük zamanin var allahin izniyle 1 degil 2-3 cocugunda olur allahin izniyle...umudunu allaha inancini asla yitirme rabbim dilerse hersey olur..
haklısın canım beterin beteri var!! ben de ilk zamanlar duymak istemiyordum o teselli sözlerini( zaten allah inancım olmasaydı o dönem kesin kafayı yerdim diyorum kendi kendime. rabbime sığınıp dua ediyorum. tek endişem sezeryanın sınırlı sayıda yapılabilmesi. 2 çocuğum daha olursa 3 kez sezeryan olucam demektir. geçen gün dra gittiğimde bana "bu saatten sonra kimse diplomasını tehlikeye atıp seni normal doğurtmaz"dedi. yani bundan sonrakiler de kesin sezeryan. ama diyorum ya en azından umudum vaaar
dilşad arkadaşın aşağı yukarı 2-2.5 ay olmuş. dediğin gibi olabilir.
canim benim bu ücüncü sezeryan olacak. ilk oglum karnimda ters oldugunda sezeryanla aldilar.. ikinci oglum normal dogumla oldu... cok korkuyordum ama cok güzel bir dogum olmustu... ücüncü kizim sezeryan. buda sezeryan. ama 1 sezeryandan sonra normal dogum yaptiriyorlar ama ikiden sonra yasak. hem belki normal dogum olur kimbilerbilirki.. simdiden bunlari düsünüpte üzülme. hayirlisiyla ilk bebisini kucagina al... belki ikizin olur...
ayy canım, eşimde ikiz olmaz mı diyor? ben de bir taneyi doğuramadım 2 taneyi birden nasıl doğuracağım diyorum.benim rahatsızlık yüzünden normal doğum olmazmış artık. amaaan zaten sağlıklı olsun bebeğim, sezeryan falan umrumda değil zaten canım. kafaya takıp da üzülmüyorum da ya 2. bebeğe de bir şey olursa.. işte tek korkum bu
![]()
amaan hayırlısı. bu yaşadığımdan öğrendiğim tek şey "hiçbir şey bizim elimizde değil, her şey olacağına varıyor" o yüzden aslında endişelenmem de hata da işte insan kendine engel olamıyor
haklisin canim. o yüzden güzel seyler düsünelim... bundan sonra hersey güzel olur insallah... allah yardimcimiz olsun...
amin canım. kk da bir topic var 21 günde olumlama gibi bir başlığı var. pozitif düşünmek için 21 gün olumlu bir cümle kurup bu düşünceyi bilinçaltına yerleştiriyormuşsun. onu denemeyi düşünüyorum şimdi. daha önce de dedim çok pesimistimdir aslında.
neyse sen bebişi alınca kucağına benim de korkularım dinecek nasıl olsa![]()
insallah canim.. bende bir deneyeyim bakalim ise yarayacakmi... :44:
benim bu ayki cümlem: ben çok sağlıklıyım
aslında bizim buraya yazdığımız olumsuz mesajlar silinmiyor ya, evrene kalıcı olarak olumsuz mesajlar yollamış oluyoruz. o yüzden buraya yazdıklarımıza bile dikkat etmemiz gerekiyor aslında.
calakan nasılsın?
dogru aslinda. bundan sonra güzel seyler yazmaya calisalim.... neyse canim ben cikiyorum... hayirli geceler sana.
benim bu ayki cümlem: ben çok sağlıklıyım
aslında bizim buraya yazdığımız olumsuz mesajlar silinmiyor ya, evrene kalıcı olarak olumsuz mesajlar yollamış oluyoruz. o yüzden buraya yazdıklarımıza bile dikkat etmemiz gerekiyor aslında.
calakan nasılsın?
canim senin ne kadar oldu... hamile olabilirmisin...
merhaba canım. hamilelik gibi bir durumdan mı şüpheleniyorsun? daha erken değil mi canım sağlığın için?![]()
yeni kaybetmisti bebegini dimi... o zaman regl tam düzenli olmuyorki zaten. düzene girene kadar 3 ay geciyor...
mrb kızlar
bebeğimi kaybedeli dün 3 hafta oldu, doğum yapalı da hemen hemen 2 buçuk ay diyelim.
dün regl oldum
evet çok erkendi ama gecikince insan acaba diyor işte. zaten aile hekimime gittim bugün gerekli tahlilleri yaptırdım vücutta eksik olan ne varsa tamamlıycaz hamilelik düşünmeden önce ve en az 3 ay daha korunmayı düşünüyorum. folik asite başlıcam. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda bebiş versin.[/QUO
mrb canım hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmışız... evt bende geçen hafta regl olduğumda gecikmeliydi tuhaf bi duygu kapladı sevinmek istemiyorum hem seviniyorum hem üzülüyorum karmaşık bişeydi anlıyorum duygunu.. bende folbiol kullanıyorum şuan sana doktorun folikplusmı verdi yoksa folbiolmu?