Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kendisi.. hamile oldugumu ben hastaneye yatinca ögrendi.. bi merakla geldi... bana niye söylemedin falan.. ben o sözünü hatirlattim.. canim o beni anlamazki benden iki ay sonra dogum yapti onunda kizi oldu...onun evladi kucagindayken benim kucagimin boslugunu o nerden bilebilirki... zaten hassasim bide hamile olunca cok üzüldüm iste.. allah esimden razi olsun... en büyük destekcim birde ogullarim tabiki onlar benim asklarim...
biz de seni seviyoss tatlııım. biz de destekçinizz. ben artık bu saatlerde girerim nete. her zaman gel canım beniim.
ohhh iyi etmişsin söylememekle. ne söyleyeceksin ona yaa!sanki söyleyince anlayacak da halinden elti bozuntusu! ay hiç sevmiyorum şu eltileri yahu!!
ay iyiki bulduk birbirimizi. bulma sebebimiz hoş olmasada buluşmamız iyi oldu destek olduk birbirimize...banada hala hayırlı olsun diyen var hamileyken görüp sonra görmeyenler....bakıyolar karnım yok doğurmuş bu diyolar...
ay iyiki bulduk birbirimizi. bulma sebebimiz hoş olmasada buluşmamız iyi oldu destek olduk birbirimize...banada hala hayırlı olsun diyen var hamileyken görüp sonra görmeyenler....bakıyolar karnım yok doğurmuş bu diyolar...
ahh canim benim ne kötü oluyor insan bebegim öldü derken....benim kapima kadar gelen oldu alman komsulardan, doktor yaninda calistigim icin hepsi taniyor beni burda,, bebegin nerde diyen...ilk defa cok taninmanin ne kadar kötü bisey oldugunu ögrendim... bazen cevap yerine sadece agladigimda oluyordu... rabbim hepimize yardim etsin bu acilarimiz elbet birgün son bulacak...
ben çıkıyorum kızlar mesaim bitiyor yarın görüşürüz öptüm sizi...
ben çıkıyorum kızlar mesaim bitiyor yarın görüşürüz öptüm sizi...
en çok da hayırlı olsun bile demeyenlerin bebek nerde demeleri koyuyor bana. bir de uzun süre sonra ilk kez görüştüğüm kişiler bir şey diyemiyorlar ama çaktırmadan karnıma bakıyorlar. o bakışları çok üzüyor beni bir de![]()
ahh ahhh. onlar nerden bilirler bizim icimizdeki yanan atesi.. birde yetmezmis gibi o atesi alevlediriyorlar.... bilmezmiyim... hamile oldugumu söylememistim kimseye duyan ariyor aa senin bekleme süren bitmismiydi doktor biliyormuydu kazamiydi falan.... duymak bile istemiyorum.... sanki bizim aci cekmemiz hoslarina gidiyor yaa... inan alman arkadaslarim daha duyarli... onlar daha cok yardimci oluyor...
öyle valla canım. en iyi biz anlıyoruz birbirimizi gerisi fosss.. canım sen almanya da nerde yaşıyordun?
stuttgarta yakin yani 1saat
kuzum ben kaçıyorum. yemek yapacağım kocama. öpüyorum seni de mercimeği de![]()
akrabalarin varmi burda
kızlar ne zor di mi bebeğimi kaybettim demek, eşim pek belli etmiyordu, ama bazen öyle bişe söylüyor ki onun hep içine atıp beni üzmemek için konuşmadığını anlıyorum bu konuyu. rabbim hepimize hayırlı evlatlar, bizlere bağışlanmış yavrular nasip etsin.