Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl geçti bakim dün ve bugün???
çok muhatap olmadım okuldakilerle yine. klasik sıkıntılar başladı canım. sinir etti çocuklar bugün yine beni. çocuk derse 40 ddkalık derse 20dkka geç gelmiş, bana "niye beni yok yazıyorsun ya" diye kafa tutuyor. tövbe yarabbim yaaa
onun dışında iyiyim canım. sen neler yapıyorsun, nasılsın?
iyiyim akşamı zor ettim işte yapmadım fazla ama çok sıkıldım nedense....öğretmenlere Allah sabır versin ben hayatta yapamazdım heralde:)
amin canım.. neyseki haftasonu geldi, havalar güzel. gezer dolaşır sıkıntını giderirsin inşallah tatlım.
amin canım.. neyseki haftasonu geldi, havalar güzel. gezer dolaşır sıkıntını giderirsin inşallah tatlım.
hem seviniyorum hemde evde bir sürü iş var :))))) bizede yaranılmıyor hee
sorma ya benim ev de rezil. ama pazara bırakacağım. yarın gezme tozma eğlenme günüm
![]()
gez toz eğlen kafa dağıt :))) 24kasım gelmiyor nezamandır merak ettim... birde calakan doktora gidicem dedi kayboldu
yarın doğum günüm de şekerim o yüzden gezicem. yoksa ömrümde geçirdiğim en kötü doğum günüm olacak. evde durursam kafayı yer, sürekli ağlarım, biliyorum kendimi. o yüzden yollara vurucam yine kendimi.
ya calakan ı ben de merak ediyorum ama 24 kasım dün gelmiş gitmiş. kendi topiğini öksüz bıraktı haylaz kız![]()
aaa öylemi doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah bebişinle beraberde kutlamayı nasip etsin Allah....
amin canım. inşallah allah cümlemizin sonraki yaşlarını bebişleriyle geçirmeyi nasip etsin...
amin....ben çıkıyorum şimdi görüşürüz öptüm canım kızlar gelirse selam söyle:)
amin canım. inşallah allah cümlemizin sonraki yaşlarını bebişleriyle geçirmeyi nasip etsin...
rabbim hepimize dayanma gücü versin. Evlerimizi çocuk cıvıltısıyla doldursun hayırlı zamanda, hayırlısıyla.
gez toz eğlen kafa dağıt :))) 24kasım gelmiyor nezamandır merak ettim... birde calakan doktora gidicem dedi kayboldu
yarın doğum günüm de şekerim o yüzden gezicem. yoksa ömrümde geçirdiğim en kötü doğum günüm olacak. evde durursam kafayı yer, sürekli ağlarım, biliyorum kendimi. o yüzden yollara vurucam yine kendimi.
ya calakan ı ben de merak ediyorum ama 24 kasım dün gelmiş gitmiş. kendi topiğini öksüz bıraktı haylaz kız![]()
canim dogum günün kutlu olsun nice yillara allah huzur saglik ve mutluluk versin... bizimde bugün nisan ve nikah günümüz tam 9yil oldu nasilda gecti zaman ya...
AAAAAAAA BANA NE DEMİŞ HAYLAZ KIZ DEMİŞ:))) NEYSEE:d DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM NİCE SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM YENİ YAŞIN YENİ UMUTLAR GÜZELLİKLER GETİRİR İNŞŞ YENİ YAŞLARIMIZA YENİ BEBEKLERİMİZLE GİRERİZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......