ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar
iyi akşamlar görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar
35+5te doğdu. zar zor tuttular bebeği. 24. haftadan beri kanama ve kasılma vardı. kımıldamadan yatıyordu. ama bana da biraz zayıf geldi. çok perişanlar. biz onların kötü örneğiyiz ya sürekli bebek ölecek gözüyle baktıkları için bir şey sorup konuşamıyoruz canım![]()
canım ne olur öyle deme .biz doğumdan sonra kafayı yedik o kadar çok doktor gezip o kadar çok araştırdık okuduk ki ondan sonra karar verdik hemen denemeye bence bebekte ve sende bi sorun olmadan doğurduysan psikolojik olarak hemen olmalı inşallahçok sağolun kızlar. içim evlat acısıyla yanarken inşallah hamile değilimdir dedim ya çok kötü yaaa
yeni psikolog neden arıyorsun ben de değişik birini denedim farklı bi deneyimdi ya bu geleneksel psikologlar sürekli şimdi nasıl hissediyorsun neden böyle hissediyorsun diyip duruyorlar e bunları ben de içimde hesaplaşıyorum zaten neden o kadar para vereyim ki .seninki nasıldı yeni nasıl birini arıyorsunben de yeni psikolog aramalarındayım iyi oldum gibime geliyo sonra bir bakıyorum başa dönmüşüz... evet tek ilacımız yeni bebek ama...
o kadar radikal kararlara gerek yok sanırsam
canım allah hayırlısını versin ve beterinden saklasın hakkaten!
doktorum da aynı şeyi söylemişti amin canımburası bize de iyi geldi herkesin derdi ortak..Allah bu derdimizi unutturacak başka acı vermesin...
öyle deme derken dediğin şeyden pişman olma anlamında söyledim şu psikolojide her an herşeyi söyleyebiliyoruzcanım ne olur öyle deme .biz doğumdan sonra kafayı yedik o kadar çok doktor gezip o kadar çok araştırdık okuduk ki ondan sonra karar verdik hemen denemeye bence bebekte ve sende bi sorun olmadan doğurduysan psikolojik olarak hemen olmalı inşallah
canım ilk bebeğin yaşıyorsa ya da yaşayan çocuğun varsa yapmıyorlarmış zaten bu durum o bebeğe has bi durum diye de, ben de çocuk da yok!!!
ün. hastanesine de gittim, dr gerek yok boynuna kordon falan dolanmıştır ya da anlık tansiyonun yükselmiştir dedi, gene yapmadıııı!!!!
yarın 6 ay oluyor.........
başın sağolsun canım. doktorum bana da kan pıhtılaşması dedi ama test önermedi ama biz yine de başka bi yerde testleri yaptırdık mthfr geninde birleşik heterozigot çıktı.doktoruma bu sonucu gösterdiğimde gerek yoktu başka bir sebep bulunamadığı için her halikarda kan sulandırıcı kullanacağımı söyledi (biz bebeğimizi patolojiye de gönderdik çok sağlıklıydı) şu anda aspirin içiyorum hamile kalınca da iğne olucan dedi. bu mthfr çoğu kadında varmış aslında ama herkeste aynı şeyi yapmıyor .sen patolojiye gönderdin mi bi de başka doktorlara gittin mi onlar ne dedi
canım tamamen aynı yaşadıklarımız inanamıyorum benim gibi birileri daha var yani bu üzücü aslında kimse yaşamasa böyle şeyler ama derde ortak olunca birazcık azalıyor sanki. ben de öğretmenim son güne kadar okula gittim spor yaptım hatta doktorum beni yılın hamilesi seçti kilo almadım bütün değerlerim normaldi ......off birden bire nasıl oldu anlamadık. neyse anormal değiliz canım ya bu pıhtılaşma çoğu insanda varmış zaten ama hamilelik bunu tetikleyen bir etkenmiş günlük hayatımızda çok karşımıza çıkacak bir durum değil yani her an beyin kanaması geçirme ihtimalimiz her insan kadar.bi de doktorlar ne derse desin bu bebek pıhtılaşmadan öldü bu sonuç gelene kadar uyuyamadık biz bu sonuca bağlandık ve gelecek olan bebeğimiz de iğne sayesinde ölmeyecek lütfen sen de böyle düşünteşekkürler..biz patolojiye yollamadık,o konuda kimse yönlendirmedi bizi,biz de o telaşta düşünemedik maalesef,ama şimdi çok pişmanız göndermediğimize,bana da ankarada gittiğim bir profesör bebe asprini ve gebe kalınca düşük doz iğne önerdi. ama gene de kesin sebep pıhtılaşma diyemiyorlar,sadece önlem amaçlı iğneye başlıycaz dediler. bende de şimdi 'hasta mıyım ben ' paranoyası başladı. her an kanım pıhtılaşıcak beyin kanaması geçircem,kalp krizi geçircem gibi acayip şeyler hissetmeye başladım.çok rahat bi gebelik geçiriyordum,öğretmenim ben,son ana kadar çalıştım falan sonuç böyle olmamalıydıneyse bu pıhtılaşma normal hayatımızı etkileyen bir durum mu acaba onu merak ediyorum,doktorlar öyle düşünme falan dediler ama ben her şeyden şüphelenir oldum artık
![]()
canım tamamen aynı yaşadıklarımız inanamıyorum benim gibi birileri daha var yani bu üzücü aslında kimse yaşamasa böyle şeyler ama derde ortak olunca birazcık azalıyor sanki. ben de öğretmenim son güne kadar okula gittim spor yaptım hatta doktorum beni yılın hamilesi seçti kilo almadım bütün değerlerim normaldi ......off birden bire nasıl oldu anlamadık. neyse anormal değiliz canım ya bu pıhtılaşma çoğu insanda varmış zaten ama hamilelik bunu tetikleyen bir etkenmiş günlük hayatımızda çok karşımıza çıkacak bir durum değil yani her an beyin kanaması geçirme ihtimalimiz her insan kadar.bi de doktorlar ne derse desin bu bebek pıhtılaşmadan öldü bu sonuç gelene kadar uyuyamadık biz bu sonuca bağlandık ve gelecek olan bebeğimiz de iğne sayesinde ölmeyecek lütfen sen de böyle düşün
canım tamamen aynı yaşadıklarımız inanamıyorum benim gibi birileri daha var yani bu üzücü aslında kimse yaşamasa böyle şeyler ama derde ortak olunca birazcık azalıyor sanki. ben de öğretmenim son güne kadar okula gittim spor yaptım hatta doktorum beni yılın hamilesi seçti kilo almadım bütün değerlerim normaldi ......off birden bire nasıl oldu anlamadık. neyse anormal değiliz canım ya bu pıhtılaşma çoğu insanda varmış zaten ama hamilelik bunu tetikleyen bir etkenmiş günlük hayatımızda çok karşımıza çıkacak bir durum değil yani her an beyin kanaması geçirme ihtimalimiz her insan kadar.bi de doktorlar ne derse desin bu bebek pıhtılaşmadan öldü bu sonuç gelene kadar uyuyamadık biz bu sonuca bağlandık ve gelecek olan bebeğimiz de iğne sayesinde ölmeyecek lütfen sen de böyle düşün
şubatın başında öldü bizim kız .doktor önce 6 ay dedi muayeneden sonra rahmin doğum öncesine dönmüş hemen yapın dedi. 2 aydır çalışıyoruz umutsuzca regl olunca yıkılıyoruz inşallah bu ay bakalım .ben Ankara'dayım doktorumdan çok memnunum ama başka bir doktora daha gidiyorum (aynı şeyleri söylüyorlar gerçi ama amaç sık doktora gitmek bizde doktor bağımlısı olduk) .senin ne zaman oldu ne zaman çalışmalar?ben de pıhtılaşma sonucu çıkınca sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,ama haklısın sebebi buna bağlıyıp en azından tedavisi var diyip içimiz ferah tutmamız gerek.senin hangi ayda oldu bu olay? ne zaman düşünüyosun yeni gebeliği? bir de hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun? ben zonguldaktayım ama ankarada biri profesör biri normal doktor olmak iki doktora gitmeye karar verdim.
çok teşekkürler aysem benim en büyük korkum bu pıhtılaşma daha çok düşüğe sebep oluyormuş niye bizimki bu kadar büyüdü de öldü .eşim bunu okusa kızar gerçi bunun derecelerinin olduğunu bizimkinin derecesinin yüksek olduğunu o yüzden bu kadar büyüdüğünü düşünüyor. bu arada allah ablanın çocuklarını korusun darısı bizim başımızacanim benim ablam senelerdir yani 16yasindan beri kan pihtilasma ilaclarini kullaniyor. 3tanede cocugu var... bebek planladigi zaman ilaclari birakip igne vuruluyordu. söylemek istedigim tedavisi var canim.. korkmana gerek yok. biliyorum yasadiklarimiz kolay degil herseyden korkar olduk ama yinede bunlari yazip biraz olsun rahatlamanizi istedim..
şubatın başında öldü bizim kız .doktor önce 6 ay dedi muayeneden sonra rahmin doğum öncesine dönmüş hemen yapın dedi. 2 aydır çalışıyoruz umutsuzca regl olunca yıkılıyoruz inşallah bu ay bakalım .ben Ankara'dayım doktorumdan çok memnunum ama başka bir doktora daha gidiyorum (aynı şeyleri söylüyorlar gerçi ama amaç sık doktora gitmek bizde doktor bağımlısı olduk) .senin ne zaman oldu ne zaman çalışmalar?
çok teşekkürler aysem benim en büyük korkum bu pıhtılaşma daha çok düşüğe sebep oluyormuş niye bizimki bu kadar büyüdü de öldü .eşim bunu okusa kızar gerçi bunun derecelerinin olduğunu bizimkinin derecesinin yüksek olduğunu o yüzden bu kadar büyüdüğünü düşünüyor. bu arada allah ablanın çocuklarını korusun darısı bizim başımıza
Ankara da Lütfü Önderoğlu ve Selahattin Kükner e gidiyorum ben,senin doktorlarının adı ne acaba?Çnkü burdakilere güvenim artık çok yok açıkçası,memnunsan senin doktoruna da görünürüm geldiğimde.bizim ocağın 14ünde oldu,ben eski kiloma dönmek istiyorum önce,daha 5 kilom varaldığım kilolara da çok üzülüyorum,boşunaymış gibi geliyo herşey
ama muhtemelen temmuz ağustos gibi düşünüyoruz biz de,önce psikolojimin düzelmesi gerek,yaşadıklarımı anlıyosundur sen de
her şeyiyle tam olan bir oda,emziğinden biberonuna kadar yapılan alışverişler,hazırlanan bebek şekerleri,kapı süsleri..
her şey rüya gibi geliyo şimdi
yani öncelikle psikolojimin ve vücudumun kendine gelmesi gerekiyo
yarın 6 ay oluyor.........