• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sensizlige bilsen nasil dayandim
verdigim o sozu hic tutamadim
bir seni dusundum bir sana yandim
unutmadim seni unutamadim

minik ellerin nerede Şevvalim
hani aglama seslerin
hani anneni derin uykusundan
uyandıracak o tatlı sesin

uçtu gitti melegim
nasılsın şimdi
annen burda sensiz melegim
Şevval im nerdesin cennettemi

seni benden daha çok seven
Rabbimlemi
cennetle müjdelenen sanslı kızım
cennet bahçesinde kardeşleriyle oynayan kızım

annesinin sevemedigi
babasının koklayamadıgı
Şevval im cennetle müjdelenen melegim
bizi koyup giden kızım
cennetin kapısında bekleyen kızım
Şevval im bizi almadan gitmek istemeyen kızım

nur yüzlüm
nasıl bilmiyorum görmedim ama
seni çok seviyorum
cennet kokulum
annesinin birtanesi
babasının birtanesi
Rabbimin nuru Şevval Fatımam
cennet kuşum SENİ ÇOK SEVİYORUZ

ANNEN SUNA MELEGİM KIZIM ŞEVVAL LE

iyim canim. bebekte iyidir insallah. henüz hissetmiyorum.. sen nasilsin canim...

iyiyim çok şükür işe geldim kahve yaptım kendime uyanmaya çalışıyorum :)))) hissetmen için daha erken ama herkeste farklıdır tabi ama 20den önce hissetmemiştim ben

iyiyim çok şükür işe geldim kahve yaptım kendime uyanmaya çalışıyorum :)))) hissetmen için daha erken ama herkeste farklıdır tabi ama 20den önce hissetmemiştim ben

ben büyük oglumu 16. haftasinda, ikincisi oglumuda sanirim o haftalarda kizimida 17.haftasinda hissetmistim... bakalim hayirlisi. bugün 16.haftadayim. zaman cok cabuk geciyor...
karnim biraz büyüdü. yavas yavas hamile olduguma baya bi inancam...

ben büyük oglumu 16. haftasinda, ikincisi oglumuda sanirim o haftalarda kizimida 17.haftasinda hissetmistim... bakalim hayirlisi. bugün 16.haftadayim. zaman cok cabuk geciyor...
karnim biraz büyüdü. yavas yavas hamile olduguma baya bi inancam...

büyümüştür ya maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun :nazar: :nazar: :nazar:
erken hissetmişsin ne güzel başlar yakında buda ozaman Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla kucağına al hepimizin yerine mıncıkla :)))

büyümüştür ya maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun :nazar: :nazar: :nazar:
erken hissetmişsin ne güzel başlar yakında buda ozaman Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla kucağına al hepimizin yerine mıncıkla :)))

amin canim insallah pesimden hepiniz gelirsiniz... dualarim inan sizinle...

biliyorum canım saol 24kasım da demiş bana ama ben sıramı ona verdim :)))
24kasım özledik kız hallet şu internetini

sorma ya bende göremiyorum 24kasim, geliyor hemen birdaha gidiyor.. herhalde sadece okuyabiliyor, yazmaya zamani yok...

hakikatten ne çabuk geçti 6 ay yaaaaa......zaman akıp gidiyor zaman herşeye çare.....

iyiki geciyor. ya o en aci günlerimizde zaman dursaydi o aciyla yasayabilirmiydik... cok sükür allaha herseyi öyle güzel yaratmiski..

Ankara da Lütfü Önderoğlu ve Selahattin Kükner e gidiyorum ben,senin doktorlarının adı ne acaba?Çnkü burdakilere güvenim artık çok yok açıkçası,memnunsan senin doktoruna da görünürüm geldiğimde.bizim ocağın 14ünde oldu,ben eski kiloma dönmek istiyorum önce,daha 5 kilom var :( aldığım kilolara da çok üzülüyorum,boşunaymış gibi geliyo herşey :( ama muhtemelen temmuz ağustos gibi düşünüyoruz biz de,önce psikolojimin düzelmesi gerek,yaşadıklarımı anlıyosundur sen de:( her şeyiyle tam olan bir oda,emziğinden biberonuna kadar yapılan alışverişler,hazırlanan bebek şekerleri,kapı süsleri..:( her şey rüya gibi geliyo şimdi :( yani öncelikle psikolojimin ve vücudumun kendine gelmesi gerekiyo
benim psikolojim bebeğimi kucağıma alana kadar düzelmeyecek o yüzden beklemek istemiyorum.benim de 4 kilo daha fazlam var ama şu an takmıyorum hamileyken çok takıyordum da şimdi sağlıkla doğsaydı da 30 kilo alsaydım diyorum şu an da zaten normal kilomdayım hamile kalmadan önce zayıftım biraz. off haklısın yapılan alışverişler.... kurulan hayaller...hepsinin bir gecede yıkılması...kimi düşük yapanlar yaşadıklarımız aynı diyor onlara evet haklısın diyorum ama değil .onun hareketlerini hissetmek , onunla her an konuşmak ...hemen hamile kalabilmek için neler yapıyorum bir bilsen evin içi kayna kazanım şeklinde .

merhaba canım, malesef hoşgeldin. allahım sana da sabır versin. ben de ankara dayım, doğa ve senin gibi öğretmenim. benim kızımın ölüm sebebi anlaşılamadı malesef. ama bana pıhtılaşma testi falan da yapılmadı. bu testi siz mi istediniz yoksa dr. mu yaptı?
bu arada 117.sayfayı okuyamadığım için önceden yazdıklarını okuyamadım:50:
pıhtılaşma testini doktor bana da önermedi gerek yok dedi ama bu tip ölümlerde sebep yoksa pıhtılaşma oluyormuş sebep .biz yine de gittik duramadık yaptırdık testi hiçbir sebebin olmaması bizi delirtti çünkü sonunda Zekai Tahir'e gittik yaptırdık testi .heryerde yok zaten üniversite hastanelerinde yapıyorlar bir de. seninki de %100 pıhtılaşmadır .siz patolojiye gönderdiniz mi?

kızlar bi de bu benim ilk bebeğimdi geç kaldık biz .ben 33 yaşındayım ne zaman doğurucam ben ya ... siz kaç yaşındasınız

kızlar bi de bu benim ilk bebeğimdi geç kaldık biz .ben 33 yaşındayım ne zaman doğurucam ben ya ... siz kaç yaşındasınız

canım ben 35 yaşındayım ikinci bebeğimi kaybettim. ilkini 30 da dünyaya getirmiştim. şuan 35 tekrar karar verirsem hamile kalma süresi falan 37 bulabilir belki bilmiyorum..yaşını kafana takma...başka şeyleride takma okuduğum kadarıyla çok takıyorsun herşey olacağına varır diye düşün sen üzerine düşeni yap gerisini Allah bırak.. hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah...

Back
X