öyle deme ne olur o sana gelecek erkek olmazsa kız olrak gelecek aynı ruh gelecek sonuçta .ben ona inanıyorum benim kızımın ruhu erkek de olsa kız da olsa o gelecektabi oğlum bana gelmeden ben ona gitmezsem eğer...............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle deme ne olur o sana gelecek erkek olmazsa kız olrak gelecek aynı ruh gelecek sonuçta .ben ona inanıyorum benim kızımın ruhu erkek de olsa kız da olsa o gelecektabi oğlum bana gelmeden ben ona gitmezsem eğer...............
ben iyi olmanın tek yolunu tekrar hamile kalıp o çocuğu kucağa almak olarak düşünüyorum inşallah biran önce kendine gelip yeni bebişine hamile kalırsın24 kasım hoşbulduk Maalesef böyle bir forumda tanışmakmış kaderimiz ...
Tobeguk sanırım hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz sonuçta o yüzden bizi bizden iyi hiçkimse anlayamıyor.Anne olan arkadaşlar bile o kadar kolay konuşuyorlar ki bi daha olur diye bazen haykırasım geliyor bi daha olsada 10 tane olsa da demir bebek öldü işte diye bağırasım geliyor.Kimsenin acısını hafife almak değil ama 3 aylık düşükle benimkini kıyaslayan var ya sonuçta biz bebğimizi gördük...Bneimki 6 gün yaşadı...Cenaze namazı kılndı...Off neyse işte
Doğa2012 Benim bebeğim kakasını yutmuş akciğerlerine kaçmış o nedenle öldü 6 gün yaşatabildiler yavrumu.Hamileliğim herşeyim o kadar sorunsuz geçmişti ki.40 hafta 5 günlükken doğum sancım geldi güle oynaya hastaneye gittik boş pusetle eve döndük işte.evet depresyon için ilaç kullanıyorum psikiyatrist önerdi ama artık kafama göre kesicem yeter diyorum daha iyiyim çünkü ve daha da iyi olmamın tek yolu yeniden hamile kalmak gibi geliyor.Bi de beim ilk bebeğimdi yaşım da oldu 31 daha da geç kalmak istemiyorum artık.
Ayşem cnm o cinsiyet meselesi aynen beim de kafamı kurcalıyor hep allahım bana tekrar bi erkke bebek ver diye dua ediyorum sonra kızıyorum kendime sağ sağlim alıyım önce diyorum tabii ki öyle ama ne biliyim daha doyamadan gitti oğlum belki bi erkek bebek biraz olsun demirimin yerini doldurur.Adını demir koycaktık ama demir gibi sağlam olamadı yavrum.
restore şu an normal süreçlerden geçiyorsun daha kaybın çok yeni bence bi psikiyatristten bi yardım alsan baya faydası olur bilmiyorum ben çok faydasını gördüm.
calakan yaşadığının çok benzerini ben yaşıyorum işyerinden samimi arkadaşım doğum yaptı yeni biz hamileyken konuşurduk onun da kızı olcaktı yok beşik kertmesi yapalım vs diye şimdi o kızını doğurdu maaşallah benim oğlum kara toprağın altında.hayırlı olsun diye arıyorum bi yandan onun için çok mutluyum ama bi yanım da buruk işte.Bebeğine hediye almam lazım ama ayaklarım bebek mağazalarına gitmiyo ki...
off işte kızlar biliyorum yeniden oğlum olsa bile o Demir olmayacak o gitti ama yine de hep allahım bana tekrar bi erkek bebk nasip et diye dua ediyorum.
Yavrumun mezarına bi kere gidebildim daha ben şimdi gidilip mezar taşı yaptırılması lazım ama ayaklarım gitmiyo biz şimdi oğlumuza bez alacakken mezar taşı mı alacaktık![]()
ne diyeceğimi bilemedim ama geçicek bunlar da geçiyor işte hiç tahmin eder miydin doğundan sonra buralara gelebileceğini? insanlarla konuşabileceğini? ama oluyor işte herşey geçiyor ha ezip te geçiyor o ayrı acını da küçümsemek istemem .canım ya msjını aldım ama hala ben sana yazamıyorum sen bana bi çeşit iletişim bilgini yazsan ben sana ulaşsam özeldenkızlaaaar bıktııımmmkızım öldü! plasenta previa dediler, rahmi alıcaz dediler!! sapasağlam ameliyattan çıktım dedim. endometrit oldum!!! sonra şiddetli kanama, tekrar hastaneye yat, yine tedavi işe yaramazsa rahmini alıcaz lafı!!! onu atlattım rahmi kurtardım dedim, bu sefer de ağrı üstüne ağrı, rahim fıtıklaşması!! o da iyileşti dedim şimdide göğsümden kan gelmeye başladı. yeter artık kaldıramıyorummmmm
bitsin artık bu terslikler 4 ay için çoooook ağır geliyo, taşıyamıyorum artık!!!!!!!
ne olur dua edin kızlar!!hiç bu kadar bunalmamıştım. isyan etme, tırlatma noktasına geldim artııık!!!!
![]()
kızlar raporum bitip işe başladığımdan beri o kadar dalgınım ki filmlerde falan oluyor ya birisi konuşuyor diğeri tamamen başka bir alemde . ben de öyleyim bi bakmışım karşımdaki konuşmuş ben nerelerde bi de araba kullanırken otomatik olarak gidiyorum gideceğim yere sanki o an ben değil de başkası kullanıyor bana da hadi geldik in diyor sürekli ben bu halde iyi kaza yapmıyorum diyordum ki dün çok ciddi bir kaza yaptım araba pert oldu ama bende şükürler olsun hiç birşey yok .herşeye rağmen şükredecek birşeyler var hayatta :)
canim bu sana yasadigim sadece bir olayi anlattim hepsini anlatsam kafayi yersin. o yüzden bunlari düsünüpte üzülmek istemiyorum.. herkesin elbet iyi ve kötü günü olur bu benim kötü aci günüm elbet güzel günlerimde olacak.. hic unutmadigim eltimin kizi dogdugunda öyle bir sevincle gittimki sanki kizima benzeyecekti gibi geldi bana hemen ona baktim benzer yerini aradim. elleri parmaklari benziyordu.. eltim bana benim kizimin saclari senin kizinin saclarindan daha cok demezmi.. inan afalladim ne demek istiyor benim kizim öldü cennette.. aglaya aglaya eve geldim.. kaynanam diyorki oglu icin görme kizini bir seviyorki icime oturdu o sözü benim esimde cok kiz istiyordu ben esimi sevindiremedim mutlu edemedim yani beni berbat edip eve yolladilar.. allah razi olsun esimden üzülme benim icin sen önemlisin... kizimiz yine olur o cennette...simdi tekrar hamileyim simdide cinsiyetini cok merak ediyorlar.. eltim senin icin dua ediyorum insallah kizin olur diyor ona belli etmek istemiyorum rabbim ne verirse o yeterki saglikli olsun kizim var yanimda olmasada bu seferde diyorki ama kizi kucagina alinca baska oluyor. yani ne desem bilemiyorum heryerden canimi acitiyor belki kasten yapmiyordur.. cok hassasim kirilganim ondan diyorum... allahim yardim etsin bize.. anlatmak istemedim bak yine hüzünlendim anlattim..
kızlar raporum bitip işe başladığımdan beri o kadar dalgınım ki filmlerde falan oluyor ya birisi konuşuyor diğeri tamamen başka bir alemde . ben de öyleyim bi bakmışım karşımdaki konuşmuş ben nerelerde bi de araba kullanırken otomatik olarak gidiyorum gideceğim yere sanki o an ben değil de başkası kullanıyor bana da hadi geldik in diyor sürekli ben bu halde iyi kaza yapmıyorum diyordum ki dün çok ciddi bir kaza yaptım araba pert oldu ama bende şükürler olsun hiç birşey yok .herşeye rağmen şükredecek birşeyler var hayatta :)
24 kasım hoşbulduk Maalesef böyle bir forumda tanışmakmış kaderimiz ...
Tobeguk sanırım hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz sonuçta o yüzden bizi bizden iyi hiçkimse anlayamıyor.Anne olan arkadaşlar bile o kadar kolay konuşuyorlar ki bi daha olur diye bazen haykırasım geliyor bi daha olsada 10 tane olsa da demir bebek öldü işte diye bağırasım geliyor.Kimsenin acısını hafife almak değil ama 3 aylık düşükle benimkini kıyaslayan var ya sonuçta biz bebğimizi gördük...Bneimki 6 gün yaşadı...Cenaze namazı kılndı...Off neyse işte
Doğa2012 Benim bebeğim kakasını yutmuş akciğerlerine kaçmış o nedenle öldü 6 gün yaşatabildiler yavrumu.Hamileliğim herşeyim o kadar sorunsuz geçmişti ki.40 hafta 5 günlükken doğum sancım geldi güle oynaya hastaneye gittik boş pusetle eve döndük işte.evet depresyon için ilaç kullanıyorum psikiyatrist önerdi ama artık kafama göre kesicem yeter diyorum daha iyiyim çünkü ve daha da iyi olmamın tek yolu yeniden hamile kalmak gibi geliyor.Bi de beim ilk bebeğimdi yaşım da oldu 31 daha da geç kalmak istemiyorum artık.
Ayşem cnm o cinsiyet meselesi aynen beim de kafamı kurcalıyor hep allahım bana tekrar bi erkke bebek ver diye dua ediyorum sonra kızıyorum kendime sağ sağlim alıyım önce diyorum tabii ki öyle ama ne biliyim daha doyamadan gitti oğlum belki bi erkek bebek biraz olsun demirimin yerini doldurur.Adını demir koycaktık ama demir gibi sağlam olamadı yavrum.
restore şu an normal süreçlerden geçiyorsun daha kaybın çok yeni bence bi psikiyatristten bi yardım alsan baya faydası olur bilmiyorum ben çok faydasını gördüm.
calakan yaşadığının çok benzerini ben yaşıyorum işyerinden samimi arkadaşım doğum yaptı yeni biz hamileyken konuşurduk onun da kızı olcaktı yok beşik kertmesi yapalım vs diye şimdi o kızını doğurdu maaşallah benim oğlum kara toprağın altında.hayırlı olsun diye arıyorum bi yandan onun için çok mutluyum ama bi yanım da buruk işte.Bebeğine hediye almam lazım ama ayaklarım bebek mağazalarına gitmiyo ki...
off işte kızlar biliyorum yeniden oğlum olsa bile o Demir olmayacak o gitti ama yine de hep allahım bana tekrar bi erkek bebk nasip et diye dua ediyorum.
Yavrumun mezarına bi kere gidebildim daha ben şimdi gidilip mezar taşı yaptırılması lazım ama ayaklarım gitmiyo biz şimdi oğlumuza bez alacakken mezar taşı mı alacaktık![]()
olamaz yaaa vallaa senin bi sınavında onlarmış canım ya dinlerken sabredemiyorum sen yaşarken nasıl sabrediyorsun canım benim ya görüşme ya mesafe koy bence araya yinede sen bilirsin ama canım üzüyorlar seni... ah o eşler yokmu ben kendim kadar eşime bir bebek veremedim die de ağladım hastanede ağlarken özür dilerim aşkım özür dilerim tutamadım bebeğimizi die ne çok ağlamıştım eşime resmen hepimiz aynı olayları yaşıyoruz ya sadece yerler ve zamanlar farklı ne garip üzülme sen canım aklına getirme Rabbim mükafatını verir inşallah sabrının
kızlaaaar bıktııımmmkızım öldü! plasenta previa dediler, rahmi alıcaz dediler!! sapasağlam ameliyattan çıktım dedim. endometrit oldum!!! sonra şiddetli kanama, tekrar hastaneye yat, yine tedavi işe yaramazsa rahmini alıcaz lafı!!! onu atlattım rahmi kurtardım dedim, bu sefer de ağrı üstüne ağrı, rahim fıtıklaşması!! o da iyileşti dedim şimdide göğsümden kan gelmeye başladı. yeter artık kaldıramıyorummmmm
bitsin artık bu terslikler 4 ay için çoooook ağır geliyo, taşıyamıyorum artık!!!!!!!
ne olur dua edin kızlar!!hiç bu kadar bunalmamıştım. isyan etme, tırlatma noktasına geldim artııık!!!!
![]()
yaşadıkların inan çok acı sana nispet yaparmış gibi konuşmalar falan . onlarla görüşmesen olmaz mı kıskanıyor desinler diğer insanların ne dediği şu an evlat acısı yaşarken önemli değil bence. ne olacak ki ne derlerse desinler . tabi şu an dışardan benim için konuşması kolay diyebilirsin aile içi çok farklı
okudukça tamamen aynı şeyleri yaşayıp , hissettiğimizi görünce hem çook üzülüyorum hem çok şaşırıyorum , hem de seviniyorum .yalnız olmadığımı görmek ve paylaşmak bana psikologdan daha iyi geldi valla .
çok sağol canım sana da geçmiş olsun iyi bişey olmamış . valla aklımızı başımıza almamız lazım yoksa bilemiyorum daha neler olacakgeçmiş olsun Allah korumuş aman dikkatli ol.....bende çok dalgınım geçen akşam ertesi güne hazır olsun diye ocağa yemek koydum saat 23 de sonra gidip yattım :)) bi uyandım saat gece 4 yanık kokuyor prizleremi bişey oldu diye fırladım yemek aklıma gelmedi :))) mutfağa girene kadar tabi......
öyle deme ne olur o sana gelecek erkek olmazsa kız olrak gelecek aynı ruh gelecek sonuçta .ben ona inanıyorum benim kızımın ruhu erkek de olsa kız da olsa o gelecek
ne düşünürse düşünsün sen şu an sadece yeni bebişini düşün .gerçi böyle diyorum da benim de aklımda binbir tilki birbirini kovalıyor ama başkalrı şu anda beni hakkaten ilgilendirmiyor çünkü kimsenin bizi anlaması mümkün değil bizim de anlayış beklemememiz gerek .düşük yapanlar bile seninle yaşadığımız aynı diyor anlıyormuş gibi sanki .kimseden anlayış falan beklemiyorum ateş düştüğü yeri yakıyor diğerleri bırak hissetmeyi ateşi görmüyor bileçok isterdim görüşmemeyi ama akraba da olduğu için mutlaka bir yerde bir ortamda görüşülecek canım ya o zaman daha kötü olur yoksa tlfla konuşmaya bile dayanamıyorum önceden haftada bir mutlaka görüşürdük tlfla ama şimdi arayamıyorum hiç içmden gelmiyor kimbilir ne düşünüyordur hakkımda mümkün deil beni anlaması
ben de eşim de itiraf bile etmek istemiyoruz deli gibi kız istediğimizi ama çok korkuyorum ya erkek olursa da ya hissederse kız hissettiğimizi çocuğu küstürmek istemiyoruz (bu da mantık dışı biliyorum ) :)birde ben inansam canım ya sadce erkek olursa acılarım dinecek gibi geliyor sanki dindiremezsen ölmek istiyorum çok derin düşündükçe sen çok güzel düşünüyorsun keşke bende o kadar mantıklı olabilsem
amin canim. inan artik takmiyorum.. böyle üzüldügüm anlar aklima geliyor iste o zaman daha kötü oluyorum.. hepimizin duygulari hisseleri ayni... ve paylasmak cok güzel.. bugün arkadasim geldi beraber hamileydik aramizda 1 hafta vardi.. gecmis olsuna gelmis.. sagolsun.. artik kiz erkek hic fark etmez diyor saglikli olsun yeterki... aklima senin yazdiklarin geldi.. dogru onlar benim ne hissettigimi nerden bileceklerki.. rabbim ne verirse hayirli saglikli versin... rabbim herkesten iyi bilir icimdekileri.. artik düsüncelerimi kimseye söylemek istermiyorum. zaten anlamiyorlar...eltime gelince inan ne yapsam diyorum aslinda kötü bir insan degil sadece lafini hic bilmiyor teselli vereyim derken canimi cikariyor öyle yani..