• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ne düşünürse düşünsün sen şu an sadece yeni bebişini düşün .gerçi böyle diyorum da benim de aklımda binbir tilki birbirini kovalıyor ama başkalrı şu anda beni hakkaten ilgilendirmiyor çünkü kimsenin bizi anlaması mümkün değil bizim de anlayış beklemememiz gerek .düşük yapanlar bile seninle yaşadığımız aynı diyor anlıyormuş gibi sanki .kimseden anlayış falan beklemiyorum ateş düştüğü yeri yakıyor diğerleri bırak hissetmeyi ateşi görmüyor bile

evet ya ben hiç böyle düşünmemiştim anlamamalarını beklememek en iyisi sanırım... ya bu arada çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş

ben de eşim de itiraf bile etmek istemiyoruz deli gibi kız istediğimizi ama çok korkuyorum ya erkek olursa da ya hissederse kız hissettiğimizi çocuğu küstürmek istemiyoruz (bu da mantık dışı biliyorum ) :)

:1: evet bebeğim sen aşmışsın artık güldürdün beniiiiiiiiiiiiii :1:

geçmiş olsun Allah korumuş aman dikkatli ol.....bende çok dalgınım geçen akşam ertesi güne hazır olsun diye ocağa yemek koydum saat 23 de sonra gidip yattım :)) bi uyandım saat gece 4 yanık kokuyor prizleremi bişey oldu diye fırladım yemek aklıma gelmedi :))) mutfağa girene kadar tabi......

ay yaaa bak hele şuna sen iyi ki bişe olmamış ya geçmiş olsun canım

yaa korkutmak istemiyorum sizleri.. canim gercekten kanama olana kadar cok rahatti ve güzeldi.. kanama olunca o korkularim basa döndü.. simdi heran kanama olacak diye korkuyorum.. sendede digerlerindede farkli olmaz canim bir yanin sevinir diger yanin korkar.. bu korkuyu ne yapsak atamayiz ancak kucagimiza alinca biter gibi geliyor... sonra doktor erkege benzetti ama ikiside olabilir deyince.. kizim öyle bir aklima düstüki sanki onu tam kaybettigimi anladim.. rabbim herseyin hayirlisini versin ama kizim olsa acisi azda olsa hafifler gibi geliyordu bana. simdi erkek olursa aldiklarim hazirliklarim inan hersey pempe ama hersey kendimide tam manasiyla ifade edemiyorum.. sonra sanki erkek olursa üzülürüm gibi saniyor herkes sonra üzüldügüme üzülüyorum karma karisik iste.. ama inan erkek olursa üzülme söz konusu degil.. sanki kizimla ya ne bileyim bak kelimelerle ifade bile edemiyorum icimdekileri. ama siz beni anliyorsunuz degilmi... ben kizimi istiyorum coook özlüyorum onu...hepinizden dua istiyorum. dualarinizdan beni eksik etmeyin ne olur..:14:

cnmm yaaa seni anlıyorum bende daha hamile kalmadan acaba erkek mi olur kızmı die düşüncelere dalıyorum bende oğluşumu kaybettiğim için herşey mavi:( Allahım hayırlı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip eder bize inş ama seni bi konuda çokkk tebrik ediyorum hamile kaldın ama bizi terketmedin yine bizlesin ....:16:

oofff canım ya sorma çok kötü ikilemdeyim gidip gitmeme konusunda :< ben oğlumun mezarına ilk gittiğimde gözüme en çok batan 30965 olmuştu en güzel ismi ararken eraaaayy oğluuum annem die çağırmak varken biz eşimle 30965i arıyorduk eray deildi 30965di oğlum canımın parçası çok koyuyor insana

cnm benimde ilk bebeğimdi benim de oğluşum vardı bende 40. haftamda kaybettim herkeslere haber verdim doğum gidiyorum die hazırladığımız kurabiyeleri evde unuttuk die üzülürken eve boş döndüm bana da ilaç yazdı büssürü konuşmalar ama düşündüm ve direk bıraktım ilacı çünkü bu çok azı bi duurum olsa aslında düşününce Rabbiimizin bize mukafatı bu BİZ ASLINDA ŞANSLI İNSANLARIZ her ne kadar dayanılması çokkkkk zor olsada Rabbimizin mutlak ve mutlak bü hayrı vardır bu olanlarda ........onun için en iyi ilaç bu acı olayın bizlere mukafat olduğunu düşünmek....... :14:

in_ay sana da çok geçmiş olsun iyiki yangın falan çıkmamış allah korusun
Ya kızlar bilmiyorum hangileriniz çalışıyosunuz ama bazen diyorum acaba işyerindeki stresim mi bebeğime yansıdı da böyle oldu diye bunu bile düşünüyorum ama artık neyse ne....Birdahakine (olursa tabi) işyerindeki hiçbişeyi kafama takmıycam hiçbişey benden ve bebeğimden daha önemli değil.
aynen ben de böyle düşünüyorum son zamanlarda o kadar sinirliydim ki ben bağırdıkça kızcağızım kıpraşıp duruyordu onu çok üzdüm galiba bi dahakine ben de pamuk gibi olucam. bi de trafik te de acayip agresiftim neyime güveniyoduysam adamlarla tersleşiyordum .neyse hepsi geçti yaptık hatalar ama emin ol biz sinirli olduğumuzdan olmadı bu. kimler neler yaşıyo da sapasağlam doğuyor çocukları ( en kabul edemediğim şey de bu ya)

aysem bütün dualarım seninle inan o kadar çok aklıma geliyorsun ki gün içinde allahım diyorum şu kız sağlıkla doğursun acıları son bulsun hepimize umut olsun

aynen ben de böyle düşünüyorum son zamanlarda o kadar sinirliydim ki ben bağırdıkça kızcağızım kıpraşıp duruyordu onu çok üzdüm galiba bi dahakine ben de pamuk gibi olucam. bi de trafik te de acayip agresiftim neyime güveniyoduysam adamlarla tersleşiyordum .neyse hepsi geçti yaptık hatalar ama emin ol biz sinirli olduğumuzdan olmadı bu. kimler neler yaşıyo da sapasağlam doğuyor çocukları ( en kabul edemediğim şey de bu ya)

yani bazen ben de düşünüyorum çok rahat davranıp ne beslenmesine ne doktorun dediklerine çok da takmayıp sapasağlam doğuranları görünce diyorum ben yok şampuanın paraben içermeyeni,yok bezin ilk kıyafetlerinin organiği yok ana kucağının isofixlisi yok doktorun elimizden geldiğince aklımız erdiğince en iyisi yok en iyi yoğun bakımı olan hastanesi....Nerden bilirdim ki o yoğun bakım üniteleri bile kurtaramayacak oğlumu...Bakıyosun 1 kere bile kontrole gitmeden sapasağlam doğuran da çok...Tabii allah onların da evladını bağışlasın ama bu kadar ince ayrıntılara kadar düşünüp de insanın başına bu gelince iyice yıkım oluyo.Yavrumu o kadar isteyerek o kadar hazır olduğumuzda planlamıştık ki...Ama olmadı işte.Candan Erçetin'in şarkısında diyo ya"kul kurar kader gülermiş"diye işte o hesap bizimki

kızlaaaar bıktııımmm:14::14::14::14: kızım öldü! plasenta previa dediler, rahmi alıcaz dediler!! sapasağlam ameliyattan çıktım dedim. endometrit oldum!!! sonra şiddetli kanama, tekrar hastaneye yat, yine tedavi işe yaramazsa rahmini alıcaz lafı!!! onu atlattım rahmi kurtardım dedim, bu sefer de ağrı üstüne ağrı, rahim fıtıklaşması!! o da iyileşti dedim şimdide göğsümden kan gelmeye başladı. yeter artık kaldıramıyorummmmm:14::14::14: bitsin artık bu terslikler 4 ay için çoooook ağır geliyo, taşıyamıyorum artık!!!!!!!:14::14::14::14::14:
ne olur dua edin kızlar!!:14::14:hiç bu kadar bunalmamıştım. isyan etme, tırlatma noktasına geldim artııık!!!!:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

tobegukummmmm deme öle şeylerrr:(((:14:

cnmm yaaa seni anlıyorum bende daha hamile kalmadan acaba erkek mi olur kızmı die düşüncelere dalıyorum bende oğluşumu kaybettiğim için herşey mavi:( Allahım hayırlı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip eder bize inş ama seni bi konuda çokkk tebrik ediyorum hamile kaldın ama bizi terketmedin yine bizlesin ....:16:

sizi nasil birakirim beni anlayan sizsiniz.. bundan sonra insallah hersey güzel olacak... hepiniz kendinize iyi bakin tekrar bebek icin cok iyi olmaniz gerekiyor.. morelinizi yüksek tutmaya calisin..

sizi nasil birakirim beni anlayan sizsiniz.. bundan sonra insallah hersey güzel olacak... hepiniz kendinize iyi bakin tekrar bebek icin cok iyi olmaniz gerekiyor.. morelinizi yüksek tutmaya calisin..

evt cnm morelleri yüksek tutmak lazım arada çakılsak da umut güldürüyor yüzümüzü inş herşey güzel olucakkkkkkkkkkkk:)

ben de eşim de itiraf bile etmek istemiyoruz deli gibi kız istediğimizi ama çok korkuyorum ya erkek olursa da ya hissederse kız hissettiğimizi çocuğu küstürmek istemiyoruz (bu da mantık dışı biliyorum ) :)

inan ayni durumdayiz... cinsiyetini ögrenmek istiyorum bir yandanda eger erkek derse ne yaparim diyorum sonra böyle düsündügüm icin kendime kizip üzülüyorum..
hamile kaldiktan sonrada ovulasyondan önce iliski bebek kiz ovulasyon günü ve 1gün sonrasi erkek oluyormus.. neler ögrendim kk de. kiz kardesim dedi adetten sonra 3gün arka arkaya iliski kiz olma ihtimali daha yüksekmis öyle yaptik görecegiz.. tutarsa size söylerim...gerci hersey allahtan..

evt cnm morelleri yüksek tutmak lazım arada çakılsak da umut güldürüyor yüzümüzü inş herşey güzel olucakkkkkkkkkkkk:)

insallah canim. inan cok önemli tekrar bebek icin..yasayarak insan daha iyi ögreniyor.. ben hamile olunca hersey biter zannediyordum..daha kuvvetli olmam gerekiyormus..

Ay okudum tek tek cevap yazayım istedim ama tembelliğim üzerimde sanırım....Topluca yazmaya karar verdim :))
Herkes kaybettiği bebeğin yerine aynı cinsiyetten istiyor bende dahil ama aynı cinsiyettende gelse o başka bebek bilmiyorum farklı da gelse evlat nasıl farklı birşey canından parça onu da çok seveceğiz tabiki :)) ama meleklerimizin yeri başka kalbimizde hep başka kalacak....calakan seni çok karamsar görüyorum kızıcam bak heeeee.....Geçecek hepsi inan...

birde sebep aramayın arkadaşlar ya stres şu bu (gerçi benimde büyük sebebi stres biliyorum ama) Allah öyle istemiş öyle yazmış sadece bunu düşünün yoksa sebep ararken kafayı yeriz hepimiz....Geçenlerde doktora gittim farklı bir hastaneye bana dedi bebeğin kilosu iyiymiş keşke bize gelseydin sonra ben düşün düşün kaç gün deli oldum o hastaneye gitseydim farklı olurdu ama yavrumun ömrü okadarmış ne yapsam değiştiremezdim....Kaderden öte birşey yok....

doga2012 çocuğu küstürmekten bahsetmişsin ya mantık dışı demişsin ben buna inanıyorum hiçte mantık dışı değil bence anlıyor hissediyor gibi geliyor...

Ayşem :52: eltine hala sinir oluyorum hele o benim kızımın saçı senin kızından çok demesine :41: ve bende sana bizi bırakmadığın için teşekkür ediyorum...

Allah herkese önce hayırlı sağlıklı bebek sonra da gönlündekini versin :)))

Öpüyorum hepinizi kader arkadaşlarım...

Son düzenleme:
Back
X