oo tebegukum afet olursun şimdi sen keşke görme şansımız olsa:)![]()
dimi kız :))) süslen püslen güzelce eğlen düşünme bu gece bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo tebegukum afet olursun şimdi sen keşke görme şansımız olsa:)![]()
allah iyilik versin fıstıklar...ceeeee demeyemi geldin kız..ben iyiyim valla 24kasımda iyiymiş
kız ne afeti yahuuuu, koca toto, koca göbüşle ne afet olurum ne afet!oo tebegukum afet olursun şimdi sen keşke görme şansımız olsa:)![]()
dimi kız :))) süslen püslen güzelce eğlen düşünme bu gece bişey
seninde aklına gelio mu cnm acaba nasıl bi görüşüne sahip olduğumuz:)
allah iyilik versin fıstıklar...
napıyım canım ya anca hazırlanırım. offff k.valideme de dedim gitmek istemiyorum diye. o da mazeretini söyle gitme sen dedi. ama karşı taraf anlamıyor kiiiii...
kız ne afeti yahuuuu, koca toto, koca göbüşle ne afet olurum ne afet!doğal afet, gezdiğim yerleri yıkar geçerim
maşallah siz baya verdiniz ama. ben 1,5 kilo verdim toplamda. bravo bana değil mi???
seninde aklına gelio mu cnm acaba nasıl bi görüşüne sahip olduğumuz:)
vericez güzel güzel fazla kilolarımızı hepimizin fazlası bolsonra güzel mi güzel hamişler olcaz inş :)
kuzu ben şimdi bu ameliyatta yatınca yine kilo almam inşallah. biz eşimle bebiş işini aralık ayına bıraktık. tabi bu dr. bir şey demezse. ufff bir an önce gelse keşke aralık ayıııııı:///
ben çok merak ediyorum sizi[/QUOT
faceden görebilirsin beni dur özel msj çekeyim sana:)
hayırlı zmn da nasip olur inş cnm bi bakmışın aralık olmuş müjdeli haber veriyosun :))
önce sen vereceksin hayırlı haberi inşallah. sonra ben. ben inaydan ümidimi kestim, pek bi isteksiz davranıyo bee.olmaz böylee
bu arada faceden de görüşebiliriz kıslaar..
belli olmaz inayın işi sessiz sesiz düşünüyo :))) bende doktordan sonra bakalım ne düşürsem Allahım hayırlı zmnda nasip etsin inş bu arada tebegukum sana özel msj yazayım sende gör beni :))
bekliyorum şeker. bu arada kocam hazırlanıyosun dimi diye aradı az önce ben de eet dedim. çooook yalançıyııım![]()
bu ay regl olurum inşallah kara kara düşünüyorum şu ara :))
bu arada gördüm seni 24kasımcım maşallah diyeyim
ama benim facem yok![]()
anaaaaam, inaay sen daha regl olmadın mııı? dırıdım dırıdırım, dırı dım dır dımdımbu ay regl olurum inşallah kara kara düşünüyorum şu ara :))
bu arada gördüm seni 24kasımcım maşallah diyeyim
ama benim facem yok![]()
istersen ben yollayım sana face i sen ekle şekerim. olur mu?aha kimden gördün beni e face yok yazınca göremessin dedim çok teşekkür ederim cnm bbu arada ama bende seni göreydim:S:26:
aha kimden gördün beni e face yok yazınca göremessin dedim çok teşekkür ederim cnm bbu arada ama bende seni göreydim:S:26: