• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

24kasım hangisisin sen. kahküllü olan mı? yanında eşi olan mı?ikisinde de bursa yazıyo..

millet bi tane bulamas bunda iki feys var cixcix

ama napiyim bi tanesi sırf oyun için habire oyun oynuyom sonra ekrana çıkıyo şu oynu oynadı şu rekoru kırdı e büyüklerde var facede eşimin tarafı falan bu gelin habire oyun oynuo demesinler die yeni face açtım:D:D ikisinide kullanıyom:36:

ama napiyim bi tanesi sırf oyun için habire oyun oynuyom sonra ekrana çıkıyo şu oynu oynadı şu rekoru kırdı e büyüklerde var facede eşimin tarafı falan bu gelin habire oyun oynuo demesinler die yeni face açtım:D:D ikisinide kullanıyom:36:

gördün mü şekerim??

evt inaycım burdan özel msjla resim konulabiliyosa öle gönderebilirsin bize :16: ayyy ayşemide görelim bari gelsin bi ona da seslenelim:)

gördüm tobegukum seni:) pek güzel resimlerin maşallah:):54:
sağol şekerim;)) seninkiler de öyle...
ya bende istiyorum bende

canım sana da özel mesaj attım ama pek bi şey anlamayacaksın muhtemelen://

kızlar bu arada ben kaçıyorum. çok bile kaldım. kocam kızacak valla. anca hazırlanırım. çok öpüyorum ikinizi de....

canlarım ben çıkıyorum markete gitmem lazım bi heykel turu yapıp dönerim :) öpüyorum sizi akşama gelirim yine :16:

inayım saol canım... o senin güzel görmen. evet geçen yaz çektirdim. kızım o zaman benimleymiş ama haberim yoktu. özel msj yazamadığım için burdan yazıyorum. ama şimdi acil gitmem gerek. çok öpüyorum seni:))
siz yazışın ben okurum sonra...

Merhaba bugün baya bi muhabbet etmişsiniz burda ne güzel benim işler yoğundu hiç giremedim eve geldim ocağa somon attım pişiyo salatayı da artık eşim yapsın yaa yoruldum bugün:)Haftasonunda da annem ve eşimle tura gidicez ama hava da yağışlı bakalım artık nasıl olcak.Bugün bi arkadaşı gördüm başka bi arkadaşım vasıtasıyla tanıyorum çok samimi de değilim bişey duydum doğru mu dedi benim yine gözler doldu bi de hiç ağlanmayacak bi ortam toplantı vs var kötü oldum gene.Ama yine de sadece gözüm dolarak atlattım ağlamadan bu da bi gelişmedir en azından değilmi.:)

Bu arada ben bu olaydan sonra face imi kapattım arkadaşlarımın bebeklerini vs gördükçe kötü oluyordum sizler ordanmı görüşüyorsunuz kızlar?Yeniden de face falan açmak istemiyorum da o yüzden sordum

inan ayni durumdayiz... cinsiyetini ögrenmek istiyorum bir yandanda eger erkek derse ne yaparim diyorum sonra böyle düsündügüm icin kendime kizip üzülüyorum..
hamile kaldiktan sonrada ovulasyondan önce iliski bebek kiz ovulasyon günü ve 1gün sonrasi erkek oluyormus.. neler ögrendim kk de. kiz kardesim dedi adetten sonra 3gün arka arkaya iliski kiz olma ihtimali daha yüksekmis öyle yaptik görecegiz.. tutarsa size söylerim...gerci hersey allahtan..

aysem selam,Nasılsın görüşmeyeli?
Bunları bende okudum 2 ayım kaldı.6.ayımın dolmasına bende denemeyi düşüyorum.bakalım senin ne olacak? Öğrendiğinde mutlaka yaz.

Back
X