Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah senden güzel haberler alıcaz :) Bu arada senin doğum şeklin neydi ?Bana 2 doktorumda 1 sene demişti ama ben 6 ay sonra düşünüyorum ya.Yine kontrollerime gidicem konuşucam doktorumla bu durumuda onlara söylememiştim
canım sezeryan oldum ben.. benim kastamonudaki doktorumda biri1 diğeri 2 yıl demişti
ALLAH BİZLERİDE O GÜZEL GÜNLERE YENİDEN ERİRŞTİRİR İNŞ. ARKADAŞLAR....ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ

EVET ÖZAYIMMM HEYACAN DORUK NOKTASINDSA RABBİM İNŞ. HAYIRLISINDAN VERİR ÇOK İSTEDİĞİMİ BİLİYOSUN RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ. CANIMMMM CÜMLEMİZE RABBİM TÜM MELEK ANNELERİNİ EN TEZ ZMANDA HAYIRLISIYLA SEVİNDİRSİN DİYORUM HİÇBİRİMİZİ BEKLETTİRMESİN İNŞ.... ÖZAY BİZİM LİSTE NERDE KALDI CANISI.......HAYIRLISI DUA ET BENİM İÇİN ...ALLAH HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN İNŞ...NE DİLEĞİNİZ VARSA GERÇEK OLSUN

aminn canımm haırlısı ömürlüsü yüzel yüzlü güzel ahlaklısıyla doldursun rabbim kucaklarımızı inşallah aynurcummmm
bende heycanlıyım özay diyorum rahat ol bukadar heyecan yapma amaaaa olmuyoreeee
doğanın yarın batı sonra sen benn sonrada tubegukk sonra sırayla arkamızdan başlayanlarr allahımm yardımm ettt
akşam evde bulur eklerim listeyi burda bilgisayar yavaşş
allahım dualarımızı kabul etsin öpüyorum şekerim