Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

slm kızlar.ben bir ara burda sağlık bak. bebek için arıyorlar gibi bir şey okudum sanki.yanlış mı hatırlıorum acaba.

arkadaşım sağlık bakanlığı hiç sosyal güvencesi olmayan hastalara 29 - 39 yaş sınırı dahilinde ve hiç doğum yapmamış ailelere bi şans vermiş bildiğim kadarıyla sosyal güvencesi yeşil kart olmalıymış ama.....

ben varım tatlım....nasılsın
iim canım.Bu gün kızımın amelita girdiği hastanede beraber aynı odada kaldığımız bir abla vardı onu aradım.Onun
kızıda ameliyat geçirdi o çok şükür iyi oldu ve evlerine döndüler.Şimdi kızı 3,5 aylık oldu.Tabi önünde 2 ameliyat daha onu bekliyor.
Bu gün konuştuğumda orda kalan başka bir bayan daha vardı onunda bebeği ameliyat geçirmişti,iyi oldu evlerine döndüler dedi ancak 1,ay sonra bebeğin öldüğünü söyledi.O kadar kötü oldum ki ..Birde iyi olduğuna o kadar sevinmişlerken offfffff...Hatanede öyle çaresiz insanlar vardı ki.Herşeyden
habersiz yaşıyormuşuz.Diyorlar ya başına gelmeyen bilemez aynen öyle.Bütün gün düşüne düşüne bir hal oldum ......

Merhaba Arkadaslar...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz..hepinizi cok özledim.. baska hamile olan varmi...
ben iyim oglumda iyi allaha cok sükür.. birbirimize alisiyoruz derken zaman geciyor...
cok farkli cok güzel yürek yarama merhem oldu oglum...hic gecmez saniyordum kizimin acisi ama inanin azaliyor erkek kiz hic fark etmiyor bunuda ögreniyor insan...
bize bebek lazim sakin benim gibi üzülmeyin beklediginiz cinsiyet olmadigi zaman.. inanin cok farkliymis bunu daha iyi anladim...
biran önce hepiniz bebek yapin bakin o zaman acilarimiz azicikta olsun azaliyor..unutulmuyor ama azaliyor...
hepinizi cok öpüyorum..

Merhaba Arkadaslar...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz..hepinizi cok özledim.. baska hamile olan varmi...
ben iyim oglumda iyi allaha cok sükür.. birbirimize alisiyoruz derken zaman geciyor...
cok farkli cok güzel yürek yarama merhem oldu oglum...hic gecmez saniyordum kizimin acisi ama inanin azaliyor erkek kiz hic fark etmiyor bunuda ögreniyor insan...
bize bebek lazim sakin benim gibi üzülmeyin beklediginiz cinsiyet olmadigi zaman.. inanin cok farkliymis bunu daha iyi anladim...
biran önce hepiniz bebek yapin bakin o zaman acilarimiz azicikta olsun azaliyor..unutulmuyor ama azaliyor...
hepinizi cok öpüyorum..

güzeller güzeli umudumuz nasıl aysem, insallah cok daha mutlu olursunuz, beni cok umutlandırdın, kendi adıma cok sağol canım,insallah bizimde sağlıkla yavrularımız olur senin gibi tez zamanda,kendinize cok iyi bakın

Merhaba Arkadaslar...
hepinizi cok öpüyorum..

ayşem hoş geldin..biz de seni merak ediyorduk.güzel oğlunu sağlıkla büyüt inşallh. allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin. ben problemli bi gebelik süreci geçirdim.belki geçmişte okumuşsundur. bu nedenle 6 aydan daha uzun bi zaman geçsin istiorum. bi de korkum hamile iken dikşlerimin acıması. sen ölyle bir problem yaşadın mı.

cerenim 6 bekledikten sonra korkma öyle seylerden zaten önce su beynimizi bir sıfırlayalım hamile kalmadan önce, hava cok güzel cık bir dolaş, beynimizi hafifletelim, baska seylere yoğunlasalım, zaten inanın insan neden korkarsa aklına ne gelirse basına da gelior sahsen benim öyle oldu, elbette kolay değil ama yapmamız lazım

kızlar karatay diyetine basladım bu sabah hadi bakalım hayırlısı, 2 haftada gecen 2 kilo vermiştim insallah biraz da bu diyetle veririm, 8 kilo fazlam var hala, hele de su göbek kısmında

bayramda ne yapacaksınız

Kızlar ya hala devam ediyor benim reglim devam ediyor.Bu güm tam kesildi derken yine başladı :53: Sezeryanyerlerimde sızlıyor offfff.......
Pazartesi yada Salı günü doktora gidicem .

cerenim 6 bekledikten sonra korkma öyle seylerden zaten önce su beynimizi bir sıfırlayalım hamile kalmadan önce, hava cok güzel cık bir dolaş, beynimizi hafifletelim, baska seylere yoğunlasalım, zaten inanın insan neden korkarsa aklına ne gelirse basına da gelior sahsen benim öyle oldu, elbette kolay değil ama yapmamız lazım

kızlar karatay diyetine basladım bu sabah hadi bakalım hayırlısı, 2 haftada gecen 2 kilo vermiştim insallah biraz da bu diyetle veririm, 8 kilo fazlam var hala, hele de su göbek kısmında

bayramda ne yapacaksınız
nedense ben korkuorum ya ...aslında senin dediklerine de katılıorum.iyi şeyler düşünmek lazım. bende ilk hamileliğimde aklıma gelen kötü şeler başıma gelmişti. gezdim dolaştım şekerim. hatta güzel bi yerde denize karşı oturduk kocamla.3 ay daha var zaten.daha da toparlarım die düşünüorum.şu karatay dietini bi kısaca anlatsana canım yaaa.bende de bi beş kilo var.
bayramda evdeyim ben ama belki kısa süreli 2 günlük falan şehir dışı yapabiliriz eşimle.daha net bişey yok çünkü ben yeni bi eve taşındım ve çok eksiğimiz var.bakalım nolcak.
sen napacaksın bayramda?

Kızlar ya hala devam ediyor benim reglim devam ediyor.Bu güm tam kesildi derken yine başladı :53: Sezeryanyerlerimde sızlıyor offfff.......
Pazartesi yada Salı günü doktora gidicem .

sezaryenin bu kadar sızlaması üşütmeye de bağlı olabilir mi acaba. bende de sızlama oluo ama yorulunca vs.benimde regl düzenim bozuldu. geçen ay 10 gün sürdü. bu ay 3. günüm yoğun ve pıhtılar var. normalde 3 gün ancak sürerdi.senin normalde kaçtı şimdi kaç gün sürüo?

sezaryenin bu kadar sızlaması üşütmeye de bağlı olabilir mi acaba. bende de sızlama oluo ama yorulunca vs.benimde regl düzenim bozuldu. geçen ay 10 gün sürdü. bu ay 3. günüm yoğun ve pıhtılar var. normalde 3 gün ancak sürerdi.senin normalde kaçtı şimdi kaç gün sürüo?

Normalde 6 gün sürerdi.Pıhtılanmada var arada.11 gün oldu heralde yavaş yavaş düzene giricek.Bakalım doktor ne diyecek.
Amcamın kızıda geçen sene bebeğini kaybetmişti.Oda bu sene başladı tekrar çocuk için ama olmuyor.Dün göğsünden süt gelmiş.
Ben bir yerden okumuştum ki doktorumda aynıısını söylemişti sanırım süt hormonları yüksek olduğunda hamile kalmak zorlaşıyormuş ..
Ona bir hormonlarına baktırmasını söyledim.İnşallah Allahım tez zamanda yüzünü güldürür.Ve bizlerinde zamanı geldiğinde inşallah hamile kalırız..

benden de süt gelmişti gecende yazmıştım benimde süt hormonum yüksektir.ilaç almadan hamile kalamamıştım. süt koruormuş çünkü.baktırsın bencede.sen nasılsın melisse nasıl gidio?

benden de süt gelmişti gecende yazmıştım benimde süt hormonum yüksektir.ilaç almadan hamile kalamamıştım. süt koruormuş çünkü.baktırsın bencede.sen nasılsın melisse nasıl gidio?

İyi sayılırım bende canım.İşe gidip geliyorum.Tekrar işe başlamak iyi geldi en azından kafamı dağıtıyorum.Evet bende öyle düşüyorum canım ya süt korurmuş.Sen nasılsın neler yapıyosun canım..

iim canım.Bu gün kızımın amelita girdiği hastanede beraber aynı odada kaldığımız bir abla vardı onu aradım.Onun
kızıda ameliyat geçirdi o çok şükür iyi oldu ve evlerine döndüler.Şimdi kızı 3,5 aylık oldu.Tabi önünde 2 ameliyat daha onu bekliyor.
Bu gün konuştuğumda orda kalan başka bir bayan daha vardı onunda bebeği ameliyat geçirmişti,iyi oldu evlerine döndüler dedi ancak 1,ay sonra bebeğin öldüğünü söyledi.O kadar kötü oldum ki ..Birde iyi olduğuna o kadar sevinmişlerken offfffff...Hatanede öyle çaresiz insanlar vardı ki.Herşeyden
habersiz yaşıyormuşuz.Diyorlar ya başına gelmeyen bilemez aynen öyle.Bütün gün düşüne düşüne bir hal oldum ......

allah sağlık sıhhat versin arkadaşım. evet başa gelmeyince sanki herkesin hayatı çok güzelmiş gibi gelir demi insan oğluna , meğer başa gelince herşey çok daha iyi anlaşılıyormu, sanki bizle beraber herkes hastanelerde demi, allahım başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. sonn acılarımız oldun kızlar...rabbim çokkk sabırlar versin bizlere

doğaaaa tobeguka selam söyleee

anlaşıldı bu hafta gene bizimkiler görüşmede çokkkkk kıskandık bilesiniz....öpüldünüz şekerler

Merhaba Arkadaslar...
hepinizi cok öpüyorum..

ayşemmmmmmmmm canımm umudum nasılll allah sen ona sağlık ver rabbim, allahım bu güzelliklerden bizlerede nasip et yarabbim, sen büyüksün allahım sen hakkımızda hayırlısını ver rabbim, çok sevindim iyi olmanıza inş. hep daha iyi olursunuz allah yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla,,,,umudumuzu öppp yerimize her teyzesi için bi öpücük .....

meliss bence de en kısa zamanda doktora gözük bakalım ne diyecek önemsiz de birsey olabilri,ama ihmal etme, doğum zaten dengeyi bozuyor üstüne biz cok büyük acı yasadık doğal olarak adetler ne yapacağını sasıyor

cerencim ben de bayramda ilk kızımın yanına giderim, kayınbaba kayınvalde ziyareti, sonra annemlerin yanına gidicem bakalım kısmetse

nedense ben korkuorum ya ...aslında senin dediklerine de katılıorum.iyi şeyler düşünmek lazım. bende ilk hamileliğimde aklıma gelen kötü şeler başıma gelmişti. gezdim dolaştım şekerim. hatta güzel bi yerde denize karşı oturduk kocamla.3 ay daha var zaten.daha da toparlarım die düşünüorum.şu karatay dietini bi kısaca anlatsana canım yaaa.bende de bi beş kilo var.
bayramda evdeyim ben ama belki kısa süreli 2 günlük falan şehir dışı yapabiliriz eşimle.daha net bişey yok çünkü ben yeni bi eve taşındım ve çok eksiğimiz var.bakalım nolcak.
sen napacaksın bayramda?

canım karatay diyeti diye bir sayfa var bu sitede oraya gel diyet cok rahat yapılacak bbirsey , insallah kilo da verdirir,bulamazsan eger ben sana mesaj atarım ok

allah sağlık sıhhat versin arkadaşım. evet başa gelmeyince sanki herkesin hayatı çok güzelmiş gibi gelir demi insan oğluna , meğer başa gelince herşey çok daha iyi anlaşılıyormu, sanki bizle beraber herkes hastanelerde demi, allahım başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. sonn acılarımız oldun kızlar...rabbim çokkk sabırlar versin bizlere
.

Evet Aynurum ya ..Tüm yaşadıklarım geliyor böyle bazen yanlız kaldığımda düşünüyorum.Bunları ben mi yaşadım diyorum.Ami canım Allah birdaha yaşatmasın hiçbirimize.Zaman çabuk geçse hemen ocak ayı gelsiiin ... Güzel haberlerimizle bizlerde mutlu olalım.

meliss bence de en kısa zamanda doktora gözük bakalım ne diyecek önemsiz de birsey olabilri,ama ihmal etme, doğum zaten dengeyi bozuyor üstüne biz cok büyük acı yasadık doğal olarak adetler ne yapacağını sasıyor

cerencim ben de bayramda ilk kızımın yanına giderim, kayınbaba kayınvalde ziyareti, sonra annemlerin yanına gidicem bakalım kısmetse

Evet canım bir gözükücem doktora..
Bayramlar artık nekadar buruk, ne kadar hüzünlü.Beni mezarında bekleyen bir meleğim var annesi ona çiçek alıp götürücek.Yavrum annesini özlemiştir şimdi.Eşim izin alırsa kızımızın yanına gidicez.Malesef bayramda çalışıcak.Ve ben evde kaldığım için sürekli ağlıycam biliyorum.Artık hiçbirşey mutluluk vermiyor.Zoraki gülüyorum.İçim kan ağlasada yaşıyorum :(

ayşem hoş geldin..biz de seni merak ediyorduk.güzel oğlunu sağlıkla büyüt inşallh. allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin. ben problemli bi gebelik süreci geçirdim.belki geçmişte okumuşsundur. bu nedenle 6 aydan daha uzun bi zaman geçsin istiorum. bi de korkum hamile iken dikşlerimin acıması. sen ölyle bir problem yaşadın mı.

amin insallah rabbim tez zamanda nasip eder insallah... canim benim hamileliklerim hep cok güzel geciyordu gecen yil kizim karnimda öldü... 6 ay bekledim sonra tekrar hamile olunca 3 aylikken kanama gecirdim 5 aylikkende su gelmeye basladi tam 10 hafta hastanede yattim sonra oglumu 32 haftalikken sezeryanla aldilar ve ücüncü sezeryanimdi..
demek istedigim hamileliklerim güzel geciryordu bunda sorunlu gecti seninkide tekrar sorunlu gececek diye birsey yok.. korkma o yüzden..
dikislerim ikisinde hic acimadi ama bu sefer cok acidi fazlar yorulunca aciyordu birde ben hic dinlemedim hastaneye git gel yap derken cok yoruldum ama oglum eve geldikten sonra fazla acimiyor elhamdülillah...
yasayacagimizi öylede böylede yasiyoruz o yüzde 6ay beklemek yada beklememekle alakasi yok bence..
sadace morelini iyi tut en önemli sey morel...

Back
X