Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çalışıyorum canım ama iş yapasım yok Allahtan bugün yoğunda değilim takılıyorum nette öylesine....az önce haber okudum damat asker yol güvenliği nedeniyle düğününe gelememiş gelin kendi başına düğün yapmış oturdum ağladım yaaa inanamıyorum kendime....

Canım ya sen duygusal günündesin :( Ama canını sıkma bu kadar.Bende geçen cuma günü kötü olmuştum senin gibi :(
Canım banada aynısı olmuş demiştin bu adetle ilgili şimdi başka bir arkadaşımda stres yapma dedi oda benim gibi çok olmuş adet kanaması 14 gün sürmüş doktor bir ilaç vermiş bişeyin yok demiş.Bakalım bana ne diyecek yarın :(
Sen kornmuyodun dimi.

Canım ya sen duygusal günündesin :( Ama canını sıkma bu kadar.Bende geçen cuma günü kötü olmuştum senin gibi :(
Canım banada aynısı olmuş demiştin bu adetle ilgili şimdi başka bir arkadaşımda stres yapma dedi oda benim gibi çok olmuş adet kanaması 14 gün sürmüş doktor bir ilaç vermiş bişeyin yok demiş.Bakalım bana ne diyecek yarın :(
Sen kornmuyodun dimi.

ben korunuyorum canım ama korunma sürem çoktan doldu doktor izin verdi
başka sorunlar var onları halletmem lazım..

ben korunuyorum canım ama korunma sürem çoktan doldu doktor izin verdi
başka sorunlar var onları halletmem lazım..

Anladım tatlım ..Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize.Bende Allahım kısmet ederse ocak ayında düşünüyorum.
Normalde doktorum 1 sene sonra demişti ama ben 6. ayımı doldurduktan sonra düşünüyorum..

Anladım tatlım ..Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize.Bende Allahım kısmet ederse ocak ayında düşünüyorum.
Normalde doktorum 1 sene sonra demişti ama ben 6. ayımı doldurduktan sonra düşünüyorum..

evet her doktor başkaşey söylüyor banada doğum yaptıran 1 sene demişti sonra başka doktor 6. ayda tamam dedi...haftaya 1 senem doluyor..

özel mesaj attım sana ama gelmedimi

Son düzenleme:
slmlar kıslarrr ansılsınızz herkes nerelerde yahuuuuu
hele tubeguk uğra artık merak ediyorum seniiiii arkadaşım
iyiyim ben canım. Haftasonu istanbula gittik eşimle gezmeye, iyi geldi. Bugün bir arkadaşa cevap yazmak için uğramıştım, öyle gördüm yazını. Umarım sen de iyisindir. Kendinize iyi bakın kızlar.

Canım biz buralardayız merak etme :)) Ama tabi sizlerle bi gzel oluyo bu topik :) Bizi yanlız bırakmayın ..
Burdyım canım :)))

hepimizle güzel oluyor buralar tatlım geliyorum aslında ben hepp.. canım doğumdan sonra benim 2. adetimde 15gün falan sürmüştü ama öle çok aktif değildi tam bitti diyordum bakıyorum yine gelmiş ama diğerleri normal artıkın sennde öle olabilirr ama yinede görünmekte fayda var

naber tatlım iyimisin ben bugün fazla duygusalım...bebeğimlede alakası yoık sanki herşeye ağlar oldum..bozuk psikoloji...

ara ara banada geliyor inay aynı senin dediğin gibi herşeyde duygusal oluyorum falan.. toptan bozuğuz yanii:))))))

iyiyim ben canım. Haftasonu istanbula gittik eşimle gezmeye, iyi geldi. Bugün bir arkadaşa cevap yazmak için uğramıştım, öyle gördüm yazını. Umarım sen de iyisindir. Kendinize iyi bakın kızlar.

iyiyim canım ben takılıyoruz işte buralarda, iş yerinde, evde falan rutin yaniii
gördüm resimlerini dedim tubeguk haftasonunu değerlendirmiş iyi yapmışsınız vallaha
daha sık gelll bizede cevap yazmaya gel şekerimmm

hepimizle güzel oluyor buralar tatlım geliyorum aslında ben hepp.. canım doğumdan sonra benim 2. adetimde 15gün falan sürmüştü ama öle çok aktif değildi tam bitti diyordum bakıyorum yine gelmiş ama diğerleri normal artıkın sennde öle olabilirr ama yinede görünmekte fayda var

Canım benimde 2. adetim doğumdan sonra bu gün 13. gün doktorumu aradım gel dedi gidicem artık sevmiyorum muane olmayı ama napalım.İnşallah problem yoktur.Yarın haberdar ederim sizleri.

selam kızlar
bayramınızı şimdiden kutlamak istiyorum..yarın olmayacağım sanırım belki görüşemeyiz...
Allahım inşallah gelecek bayramda hepimizin yüzünü güldürür bebişlerimizin bayramlıklarını konuşuruz...
sizleri seviyorum..

Iyiyim canim tesekkur ederim, cinsiyet bellide ama ben doktoruma soylememesini istedim. Cunku esimde istemiyor cinsiyyetini bilmeyi, ne olursa olsun yeterki saglikli olsun. Allah sizlerede nasib etsin.

aslında en güzeli bende dayanabilsem istemezdim en güzeli doğunca öğrenmek şu saatten sonra Rabbim ne verirse başımızın üstüne sağlıklı olsunda..

aslında en güzeli bende dayanabilsem istemezdim en güzeli doğunca öğrenmek şu saatten sonra Rabbim ne verirse başımızın üstüne sağlıklı olsunda..

Tabiki secim yapacak degilizya ne olursa olsun, saglikli olsun, uzun omurlu olsun. Yarali yuregimize melhem olsun yeter. Sen hamilemisin?

Tabiki secim yapacak degilizya ne olursa olsun, saglikli olsun, uzun omurlu olsun. Yarali yuregimize melhem olsun yeter. Sen hamilemisin?

hayır canım değilim
bi kızım var çok şükür ikinciyi erkek istemiştim kız oldu
şimdi tekrar olursa hem kızımın yerine kız istiyorum hem oğlum yok erkek istiyorum hepsini istiyorum ikiz olurmuş bir kız bir erkek :)))
Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize kız erkek farketmez

Kızlar merhaba doktordan geldim.Muayane oldum ultrasondan baktı karnımdan sağ tarafta 2 tane kist çıktı :(
Gebelik testi yaptı kandan baktı biraz tırstım ama gebelik yok..Kanamamı kesmesi için ilaç verdi.
Kist içinde doğum kontrol hapı verdi.Adetin ilk günü başlayıp üç ay devam edecekmişim off ya :(

sen hep gelirdin noldu nerelerdesin???[/QU

canımcım okuyorum da ben yazamadım, diyetteyim bu ara insallah gidecek bu kilolar azimliyim, gene br bayram ve gene depresyondayım gene

meliss üzüldü canım benimde kocaman bir kistim cıkmıstı bakalım ne durumda merak edyorum, verdiği ilaçlar bitmeden bebek düşünme canım tamam mı

meliss üzüldü canım benimde kocaman bir kistim cıkmıstı bakalım ne durumda merak edyorum, verdiği ilaçlar bitmeden bebek düşünme canım tamam mı

Canım morelim bozuldu ya..İnşallah geçer kistler zaten 3 ay kullanacakmışım doğum kontrol hapını öyle dedi.Bir ay kullandıktan sonra gidicem tekrar kontrole bakalım.

Back
X