Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Iyiyim canim tesekkur ederim, cinsiyet bellide ama ben doktoruma soylememesini istedim. Cunku esimde istemiyor cinsiyyetini bilmeyi, ne olursa olsun yeterki saglikli olsun. Allah sizlerede nasib etsin.

böcüküm nasip olursa yeniden hamilelik bende öğrenmek istemiyorum cinsiyetini,dayanırmıyım bilmiyorum ama kesinlikle süpriz olsun istiyorum,zaten doğuma kadar çöp bile almak istemiyorum bu sefer

kızlar kışlık patlıcan közlemesi yaptım,domates tursusu yaptım, pek hamaratım:))

Hepimize iyi arifeler canlarım, maalesef bugün canımız biraz daha yanacak ama tez zamanda biter acılarımız gelecek bayramları Bayram gibi yasarız insallah yeniden bebek sahibi oluruz, Allah hepimizin gönlünden gecen güzellikleri kaderimize yazdırsın yüzlerimiz gülsün melek yavrularımız huzur icinde yatsın cennette şimdi bayram telaşı sarmistirr meleklerimizi, ahhh ahh sabır versin Rabbim hepimize kızımın mezarına elini opmeye gidicez bugün biraz cnm şıkkın

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım sizleri sevgiyle kucaklıyorum .....kocaman kocaman öpüyorum....allah sizleri ve sevdiklerinizi sizlere bağışlasın inş...

kızlar size hayırlı bi haber vermek için buraya geldim inanıyorum ki benim kadar si,zlerde merak içerisinde benden haber bekliyorsunuzdur, allahıma hamdolsun ki bu arefe gününde bu bayram gününde bizleri hayırlısıyla sevindirdi rabbim inş. hayırlısıyla tez zmanda sizleride sevinderecek inş.. ümidinizi asla kaybetmeyin arkadaşlar allah büyükkk. .biraz şaşkın biraz farklı duygular içerisindeyim keseyi hala göremedik ama inş. rabbim hayırlısıyla göstermeyi nasip eder, geç olsunda güç olmasın inş... yarın tekrar gidecem bta hgc yaptırmaya yükselmiş baya ama tekrar çağırdı ben bira pinpirikliyim yaaa , daha önce dış gebelik geçirmiş olmam beni rahatsız ediyor inş. rabbi,m kimselere birdaha kötülüklerle karşılaştırma ...

benden haberler böyle kızlar ....kızımın mezarından meleğimin yanından geldim biraz önce kardeşinimi gönderdin anneciğim diye söylenip durdum annem çok üzülmesin diye allahım sana şükürler olsun meleğimin kardeşini hayırlısıyla ver rabbim....

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun inş...allah daha nice bayramlar yaşatsın çorlu çocuklu cümlemize inş..... hepinizi öpüyorum rabbim tüm melek annelerini sevindirsin inş....

canım arkadaşlarım sizleri sevgiyle kucaklıyorum .....kocaman kocaman öpüyorum....allah sizleri ve sevdiklerinizi sizlere bağışlasın inş...

kızlar size hayırlı bi haber vermek için buraya geldim inanıyorum ki benim kadar si,zlerde merak içerisinde benden haber bekliyorsunuzdur, allahıma hamdolsun ki bu arefe gününde bu bayram gününde bizleri hayırlısıyla sevindirdi rabbim inş. hayırlısıyla tez zmanda sizleride sevinderecek inş.. ümidinizi asla kaybetmeyin arkadaşlar allah büyükkk. .biraz şaşkın biraz farklı duygular içerisindeyim keseyi hala göremedik ama inş. rabbim hayırlısıyla göstermeyi nasip eder, geç olsunda güç olmasın inş... yarın tekrar gidecem bta hgc yaptırmaya yükselmiş baya ama tekrar çağırdı ben bira pinpirikliyim yaaa , daha önce dış gebelik geçirmiş olmam beni rahatsız ediyor inş. rabbi,m kimselere birdaha kötülüklerle karşılaştırma ...

benden haberler böyle kızlar ....kızımın mezarından meleğimin yanından geldim biraz önce kardeşinimi gönderdin anneciğim diye söylenip durdum annem çok üzülmesin diye allahım sana şükürler olsun meleğimin kardeşini hayırlısıyla ver rabbim....

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun inş...allah daha nice bayramlar yaşatsın çorlu çocuklu cümlemize inş..... hepinizi öpüyorum rabbim tüm melek annelerini sevindirsin inş....

Canım bizlere o kadar güzel bir haber verdin ki.Gözünüz aydııınn :)İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.Darısı bizlerin başına artık.

Ben bu gün hiç iyi değilim.Çok üzgünüm.Herşey sanki üstüme geliyor.
Herkes bebeğine çocuğuna kıyafetler alıyor.Ben evde kızımı düşünüyorum.
Çok yorgunum,kırgınım.Sürekli ağlıyorum.
Az önce eşim geldi ona belli etmiyim diyorum ama agrasif davranıyorum onada.
Bile bile kırıyorum.
Yarın bayram eşim çalışıyor ve ben yine evde yanlız olucm.Hiçbir yere gitmek istemiyorum

çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm:46::46::46:
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah aynurcummmmmmmmmmmm:49::49::49:
çok şükür yarabbimmmm
bizede nasip et yarabbimmmmmmmmmmmmm:4::4::4::4:
inşallah çok güzel gebelik çok güzel doğum geçirir sonrasında da heppp mutlu olursunuzzzz:46::46:

herkese iyi bayramlar arkadaşlarrrrr inşallah burdaki güzel haber sayısı arttarr bayram vesilesiyleeeeeeee
aminnnnnnnnnnn

Aynurummmm cok sevindim cnm benim o kadar iyi ve guzel bir insansinki Allah gönlüne göre verdi cnm arkadasım Bayram şekerine. Cok iyi bak gecmisi sil keyfine bak arkadasım İnan kendim gibi sevindim hep diyordum sen bunu hakediyorsun insallah cok rahat bir hamilelik ve guzel günler sizin olsun dualarım seninle olucak, bize de dua et cnm hamislerin duası kabul olur kocammmannnnn öpüyorum seni

ne kadar güzel bir haber verdin aynurrrrrr, bugün duyduğum en güzel şey,
onu sımsıkı sar annesi ona çok ii bak...hamileliğin çok güzel geçsin her anın tadını çıkar işallh sonra çok kolay bir doğum nasip etsin allah sağlıkla kucağına al inşalllaaaaaahhhhhhh.....
rabbim bize de nasip etsin...kızlar yaaaa bizim de olacak mı, ocak ayı ne zaman gelecek?sanki günler geçmio gibi.

Ben bu gün hiç iyi değilim.Çok üzgünüm.Herşey sanki üstüme geliyor.
Herkes bebeğine çocuğuna kıyafetler alıyor.Ben evde kızımı düşünüyorum.
Çok yorgunum,kırgınım.Sürekli ağlıyorum.
Az önce eşim geldi ona belli etmiyim diyorum ama agrasif davranıyorum onada.
Bile bile kırıyorum.
Yarın bayram eşim çalışıyor ve ben yine evde yanlız olucm.Hiçbir yere gitmek istemiyorum[/QUOT

içimden geçenleri yazmışsın...bende bugünlerde ii değilim.eşimi kırıorum.onu umursamıorum.bi tuhafımm ya.bu nasıl bi acı.yanıo içim.allahım nolur, zaman geçsin bir an önce biz de bebeklerimizi kucağımıza alalım....

tebrik ederim allah sağ salim kucağına nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun...

Kurban bayramınız mübarek olsun hepinize iyi bayramlar.İnşallah seneye bu bayramı bebeklerimizle geçiririz.Amin.

mezarına gittim bugün kızımın,önce üstüne yağan yağmurlardan olusan otları yolduk,iş yapmaya üşenen eşim meleğimiz için hızlı hızlı yoldu o otları, sonra dualar okuduk, öptüm topragını sarıldım,oksadım sanki kendisine sarılır gibi,kara bir toprakla avuttum kendimi, ne zaman kızımın yanına gitsem ömrümden 5 sene eksiliyor sanki, birden çöküyorum, mahvoluyorum,salya sümük ağlıyorum, neyse, bir sürü çiçek aldık çiçekciden, ektik hepsini, karanfiller, nergisler,papatyalar, sardunyalar, feslegenler bir sürü cicek, çok güzel oldu, rengarenk oldu kızım, onu en sevdiğim çiçeklerle giydirdim bayram sabahı, hazırdı bayrama yavrum....

kurbanlarımızı kestik,tekrar kızımızın yanına gittik, cok siddetli yağmur yağıyordu, camur olmustu her yer, üstüm basım yüüzüm gözüm ıpıslak hep çamurdu, eşime sen kenarda dur ben kızımla konusucam dedim, yavruma ne kadar acı cektiğimi onu nasıl özlediğimi anlattım, neler hayal etmiştim neler buldum dedim, nurlar yağsın üstüne güzel kızım dedim, eşim bana seslendi, duamı edip kalktım, mezar tasını öperek,oksayarak....

sonra gidemedim ordan,çok canım acıdı, hava kararmak üzere soğuk ve yağmurlu, biz sıcacık evlerimize gidicez, sözde bayramlarımızı kutlamaya devam edicez, ama kızımız orda kalıcak, cok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk cok acım var, dayanamıyorum her saniye aglıyorum ne yapıcaz biz

aynurum duy sesimi şuan hamilesin neler hissediyorsun, anlatsana lütfen, melisse ceren gercekten ocak gelsin bir an önce

kızlar herkesin bayramını kutlarım:119: şehir dışında olduğumdan giremedim bayramdan sonra bol bol görüşürüz yine herkesi öpüyorum tek tek:16:

mezarına gittim bugün kızımın,önce üstüne yağan yağmurlardan olusan otları yolduk,iş yapmaya üşenen eşim meleğimiz için hızlı hızlı yoldu o otları, sonra dualar okuduk, öptüm topragını sarıldım,oksadım sanki kendisine sarılır gibi,kara bir toprakla avuttum kendimi, ne zaman kızımın yanına gitsem ömrümden 5 sene eksiliyor sanki, birden çöküyorum, mahvoluyorum,salya sümük ağlıyorum, neyse, bir sürü çiçek aldık çiçekciden, ektik hepsini, karanfiller, nergisler,papatyalar, sardunyalar, feslegenler bir sürü cicek, çok güzel oldu, rengarenk oldu kızım, onu en sevdiğim çiçeklerle giydirdim bayram sabahı, hazırdı bayrama yavrum....

kurbanlarımızı kestik,tekrar kızımızın yanına gittik, cok siddetli yağmur yağıyordu, camur olmustu her yer, üstüm basım yüüzüm gözüm ıpıslak hep çamurdu, eşime sen kenarda dur ben kızımla konusucam dedim, yavruma ne kadar acı cektiğimi onu nasıl özlediğimi anlattım, neler hayal etmiştim neler buldum dedim, nurlar yağsın üstüne güzel kızım dedim, eşim bana seslendi, duamı edip kalktım, mezar tasını öperek,oksayarak....

sonra gidemedim ordan,çok canım acıdı, hava kararmak üzere soğuk ve yağmurlu, biz sıcacık evlerimize gidicez, sözde bayramlarımızı kutlamaya devam edicez, ama kızımız orda kalıcak, cok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk cok acım var, dayanamıyorum her saniye aglıyorum ne yapıcaz biz

aynurum duy sesimi şuan hamilesin neler hissediyorsun, anlatsana lütfen, melisse ceren gercekten ocak gelsin bir an önce

Bitanem çok zor ...Onu orda bırakıp dönmek yüreğimi yakıyor.Ben daha gidemedim biliyomusun :( Eşim çalışıyo mezarlık çok uzakta tek başıma gidemiyorum inşallah pazar günü gidicez meleğimizin yanına.Biliyorum bizi bekliyor dün akşam rüyamda bir mezarın önünde oturduğumu gördüm.Çok kötüyüm:( Duygularım darma dağan.Ablamlara gittim bu gün yiğenim 1 aylık oldu nasıl davranıcağımı bilmiyorum.Kucaklayamıyorum kendi bebeğimde böyle ürkek yaklaşmıyodum ama.İnsanın kendi çocuğu olunca bambaşka.Dua edicem bu akşam hepimiz için tek tek ..İnşallah bizde meleklerimize kavuşuruz.Yüce Rabbim bize yavrularımızı nasip etsin..

öncelikle geçte olsa hepinize iyi bayramlar arkadaşlar
allahım sonraki bayramlarda yavrularımızla olmayı nasip eder inşallahhh

kızlar herkesin bayramını kutlarım:119: şehir dışında olduğumdan giremedim bayramdan sonra bol bol görüşürüz yine herkesi öpüyorum tek tek:16:

görüşelim şekerim batın geçti hiçç bişey sölemedin innnnnşalllahhhhh güzel haberlerin vardır bize aynur gibi yoksada yeni ay yeni umut demek hakkımızda hayırlısı değilmiiiiii.. arkadaşının bebeğinide merak ediyorum nasıl oldu ne çıktı haberdar et lütfennn sanada iyi bayramlar öpüyorumm

Bitanem çok zor ...Onu orda bırakıp dönmek yüreğimi yakıyor.Ben daha gidemedim biliyomusun :( Eşim çalışıyo mezarlık çok uzakta tek başıma gidemiyorum inşallah pazar günü gidicez meleğimizin yanına.Biliyorum bizi bekliyor dün akşam rüyamda bir mezarın önünde oturduğumu gördüm.Çok kötüyüm:( Duygularım darma dağan.Ablamlara gittim bu gün yiğenim 1 aylık oldu nasıl davranıcağımı bilmiyorum.Kucaklayamıyorum kendi bebeğimde böyle ürkek yaklaşmıyodum ama.İnsanın kendi çocuğu olunca bambaşka.Dua edicem bu akşam hepimiz için tek tek ..İnşallah bizde meleklerimize kavuşuruz.Yüce Rabbim bize yavrularımızı nasip etsin..

bebeğimin mezarına ilk gideceğimde beni beklediğini orda göreceğimi falan düşünüyordum gittim taş toprak bebeğim ordada yok yeniden bir hayal kırıklığı olmuştu bana çok üzülmüştüm nasıl bıraktık buraya diye ne haldedir diye insan yavrusuna yakıştıramıyorki sonrakilerde daha mantıklıydım yine beni beklediğini düşünüyorum yavrumun öldükten sonra beni karşılayacağını düşünüyorum elimden tutup götüreceğini....
ablanlara bir süre gitme bence seni anlayacaklardır hazır olduğunda gidersin bebişi seversin çok fazla yorma yıpratma kendini daha çok taze acımızz

Kizlar bayranimiz kutlu olsun.Mutlu, huzurlu, saglikli bir sekilde nice bayramlara. Onumuzdeki bayram hepimiz kucaklarimizda bebeklerimizle kutlayalaim insallah. Tum dualariniz, dilekleriniz kabul olsun.

bebeğimin mezarına ilk gideceğimde beni beklediğini orda göreceğimi falan düşünüyordum gittim taş toprak bebeğim ordada yok yeniden bir hayal kırıklığı olmuştu bana çok üzülmüştüm nasıl bıraktık buraya diye ne haldedir diye insan yavrusuna yakıştıramıyorki sonrakilerde daha mantıklıydım yine beni beklediğini düşünüyorum yavrumun öldükten sonra beni karşılayacağını düşünüyorum elimden tutup götüreceğini....
ablanlara bir süre gitme bence seni anlayacaklardır hazır olduğunda gidersin bebişi seversin çok fazla yorma yıpratma kendini daha çok taze acımızz

Bilmiyorum insanlar çok anlayışsız geliyor bana.Herkes toparlandığımı sanıyor heralde.Bir bilseler içimde ne fırtınlar kopuyor.Bide bu bayramda evde tek kaldığım için daha bir kötü oldum.Annemler aradı çağırdılar gerçekten hiçbiryere gitmek istemiyorum.Ablam biliyorum çok üzüldü hala üzülüyor ama anlamıyor beni.Sürekli çağırıyor.Kalbini kıracak bişeyde söylemek istemiyorum.Ama bilmiyor ki o bebeğini sarılıp öpünce benim neler düşündüğümü dün bayramlıklarını giydirmiş.Ağlıycaktım kendimi zor tuttum.Benim içim gitti kızıma bayramlıklarını giydirmeyi bu dünyadaki herşeyden çok isterdim.O kadar çok özledim ki bebeğimi.Allahım diyorum inşallah tekrar bana geri gelir kızım.Hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde Allahım nasip etsin bizlere ..Amin.

Back
X