mezarına gittim bugün kızımın,önce üstüne yağan yağmurlardan olusan otları yolduk,iş yapmaya üşenen eşim meleğimiz için hızlı hızlı yoldu o otları, sonra dualar okuduk, öptüm topragını sarıldım,oksadım sanki kendisine sarılır gibi,kara bir toprakla avuttum kendimi, ne zaman kızımın yanına gitsem ömrümden 5 sene eksiliyor sanki, birden çöküyorum, mahvoluyorum,salya sümük ağlıyorum, neyse, bir sürü çiçek aldık çiçekciden, ektik hepsini, karanfiller, nergisler,papatyalar, sardunyalar, feslegenler bir sürü cicek, çok güzel oldu, rengarenk oldu kızım, onu en sevdiğim çiçeklerle giydirdim bayram sabahı, hazırdı bayrama yavrum....
kurbanlarımızı kestik,tekrar kızımızın yanına gittik, cok siddetli yağmur yağıyordu, camur olmustu her yer, üstüm basım yüüzüm gözüm ıpıslak hep çamurdu, eşime sen kenarda dur ben kızımla konusucam dedim, yavruma ne kadar acı cektiğimi onu nasıl özlediğimi anlattım, neler hayal etmiştim neler buldum dedim, nurlar yağsın üstüne güzel kızım dedim, eşim bana seslendi, duamı edip kalktım, mezar tasını öperek,oksayarak....
sonra gidemedim ordan,çok canım acıdı, hava kararmak üzere soğuk ve yağmurlu, biz sıcacık evlerimize gidicez, sözde bayramlarımızı kutlamaya devam edicez, ama kızımız orda kalıcak, cok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk cok acım var, dayanamıyorum her saniye aglıyorum ne yapıcaz biz
aynurum duy sesimi şuan hamilesin neler hissediyorsun, anlatsana lütfen, melisse ceren gercekten ocak gelsin bir an önce[/QUOT
wallahi ağlattın beni melekyavrum

güzel günler de gelecek elbet...