Çok doluyum kızlar eve gittiğim gibi hemen kendimi odama atıcam![]()
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir mağazaya girdim bu gün doktordan sonra kız yenimi doğum yaptın dedi evet dedim.
Bende kilomu hemen veremedim dedi.Kaç ay oldu dedi benimde 6 yaşında oğlum var dedi.
Ben beniki vefat etti dedim ama boğazım düğüm düğüm oldu.Zaten doğum yaptığım hastneye gittim iyice kötü oldum.
İştede arkadaşımla iş yüzünden tartışma oldu iyice nefessiz kaldım.Göz yaşlarımı tutamıyorum![]()
Ah canim benim aynisi benimde basima.geldi,14 nisanda dogum yapdim asiri kilom yuzumden uzerjme hic biaey olmuyordu hamileyken sk sk gitdiyim bir magazaya gitdim 11mayisda kiz bana neyin oldu diye sorunca dunyam.basima cokdu sanki bogazim dugumlendi sesim kisildi gozumden yas akarak kisik sesle oldu dedim.kix o kadar uzulduki pisman oldu sorduguna hic bisey almadan cikdim ve bi daha hic biyere gitmedim herkedin o soruyu sormasindan korkdum.hala da melegime hamileyken gitdigim magazalara gitmiyorum elimde degil.insallah sendebkisa surede hamile kalirdinda canin yansada en azindan icinde bir umudun olur.bugunler gececek yeterki sabr et.