Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Günaydın canlarım.
Nasılsınız?
Dün çok problemli bir gündü benim için.
Okadar çok ağladım ki.Dün kendimi çok yanlız hissettim.
Kızıma seslendim bak kızım annen yanlız.Sen yanımda ol hep dedim.
Meleğimi çok özledim yavrum yok yanımda hayatım darmadağan oldu.
Kendimi toparlamaya çalıştıkça bir yerden kopukluk veriyor.
İşle ilgili, arkadaşlarımla ilgili çok hayal kırıklığı yaşadım yaşıyorum.
Bazı şeylere boşvermeyi o kadar çok istiyorum ki.
Bu arada güzel olan tek şey lekelenmem geçti çok şükür.
Allahım hepimize sabır ,sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Bundan sonra herşey bizim için çok iyi olsun.

Gunaydin canim. Yaa niye kendini yanliz hiss ediyorsunki, melegin hep senin yaninda. Bir siir vardi daha once paylasdigim, simdi hesini hatirlamiyorum ama bir misrasinda oyle diyordu. Melek annesine diyor, anne niye agliyorsun, ben hergun senin yanindayim. Basini yasitiga koydugunda ben ordayim, senin yaninda uzanip, yanagina opucuk konduryorum. yani canim benim biz yanliz degiliz onlar hep bizimle. Bizi goruyorla, uzunutumuzu, sevincimizi herseyi goruyorlar.

slm kızlaar, bugün kötü bir günü daha ardımda bıraktım. Işyerimde bikaç arkadaş telefondan bebeklerinin resmini gösterip "aaaa bak ne kadar tatlı değil mi"yapıp durdular. Sanki ben bilmiom bebeklerin ne kadar tatlı olduğunu:( alınmamaya çalışıorm. Umarım bilerek yapmıolardır.tecrübeli arkadaşlara sormak istiorum ben bebğimi kaybedeli 3,5 ay oldu. Hala bu hassasiyet fazla değil mi? Bebek lafını yanımda ederlerse sinir oluorum. Bu algıda secicilik durumu geçici mi kızlar????????

Bir de benim göğüslerim sızlamaya başladı. Süt gelmio ama fazlaca sızlıo sanki???yine prolaktin mi acaba??????

canım benim insanlar anlayışlı olsalar yaparlarmı butür davranışları görmezden gel diyecem ama , bu tür şeylerden kendini uzak tut seni üzecek şeylerden hemen kalk git derim ben öle yapıyorum, bana zarar verecek olana yaklaşmam dene sende başarabilirsin, takma insanları dostmu düşman mı çoğunun amacı belli değil, yalan mı arkadaşım. Bize bizlerden başka kimse dostluğunu gösteremez saf temizli yürekli melek annelerim can yoldaşlarım kadar arkadaşlarım bu hayat çok kısa kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin....

günaydın canlarım.
Nasılsınız?
Dün çok problemli bir gündü benim için.
Okadar çok ağladım ki.dün kendimi çok yanlız hissettim.
Kızıma seslendim bak kızım annen yanlız.sen yanımda ol hep dedim.
Meleğimi çok özledim yavrum yok yanımda hayatım darmadağan oldu.
Kendimi toparlamaya çalıştıkça bir yerden kopukluk veriyor.
Işle ilgili, arkadaşlarımla ilgili çok hayal kırıklığı yaşadım yaşıyorum.
Bazı şeylere boşvermeyi o kadar çok istiyorum ki.
Bu arada güzel olan tek şey lekelenmem geçti çok şükür.
Allahım hepimize sabır ,sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Bundan sonra herşey bizim için çok iyi olsun.

canım benimmmm üzülme herşey güzel olacak allah nasip ederse sende en yakın zmanda anne olacaksın bak görr sabır sabırrrrr herşeyin başı sabır biz anneler çok sabırlı olup herkese örnek olmalıyız,

Gunaydin canim. Yaa niye kendini yanliz hiss ediyorsunki, melegin hep senin yaninda. Bir siir vardi daha once paylasdigim, simdi hesini hatirlamiyorum ama bir misrasinda oyle diyordu. Melek annesine diyor, anne niye agliyorsun, ben hergun senin yanindayim. Basini yasitiga koydugunda ben ordayim, senin yaninda uzanip, yanagina opucuk konduryorum. yani canim benim biz yanliz degiliz onlar hep bizimle. Bizi goruyorla, uzunutumuzu, sevincimizi herseyi goruyorlar.
Yavrum benim sen hep yanımda ol.Ben seninle iyi olurum.Kokunuda bana getir.
Kızlar emdiği emzik ve ağzını sildiğim mendili hala çantamda.
Kullanmıyorum o çantayı onun içinde öylece duruyorlar.
Bu gün kızım sürekli gözümün önüne geliyor.
Allahımm önce hayırlısını istiyorum sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah.
canım benim insanlar anlayışlı olsalar yaparlarmı butür davranışları görmezden gel diyecem ama , bu tür şeylerden kendini uzak tut seni üzecek şeylerden hemen kalk git derim ben öle yapıyorum, bana zarar verecek olana yaklaşmam dene sende başarabilirsin, takma insanları dostmu düşman mı çoğunun amacı belli değil, yalan mı arkadaşım. Bize bizlerden başka kimse dostluğunu gösteremez saf temizli yürekli melek annelerim can yoldaşlarım kadar arkadaşlarım bu hayat çok kısa kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin....
canım benimmmm üzülme herşey güzel olacak allah nasip ederse sende en yakın zmanda anne olacaksın bak görr sabır sabırrrrr herşeyin başı sabır biz anneler çok sabırlı olup herkese örnek olmalıyız,
Herkes çok anlayışsız encil.İnan ki artık kimseden bişey beklemiyorum.Kimsenin umrunda değilmiş yaşadıklarım.
Kendimi bazıkişilerin yerine koyuyorum sonra boşver diyorum.Artık boşveriyorum insanları.Meğer ne kolaymış dostluk.Adı yok artık bende İnanmıyorum kimseye artık.Sen üzgün olduğum bebeğimle hastanee olduğumuzu bile bile tatile gidip eylenebliyorsan
kusura bakmada sen beni anladığını beni düşüdüğünü söyleyemezsin.Diğerlerine hiç birşey demiyorum bile....
Sabır diliyorum hepimiz için.Umarım canım inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalıp yavrularımızı kucağımıza alırız.

her şey üstüne gelip
seni dayanamayacağın
bir noktaya getirdiğinde,
sakın vazgeçme!!!!!
İŞTE ORASI
KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR'

yavrum benim sen hep yanımda ol.ben seninle iyi olurum.kokunuda bana getir.
Kızlar emdiği emzik ve ağzını sildiğim mendili hala çantamda.
Kullanmıyorum o çantayı onun içinde öylece duruyorlar.
Bu gün kızım sürekli gözümün önüne geliyor.
Allahımm önce hayırlısını istiyorum sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah.

Herkes çok anlayışsız encil.inan ki artık kimseden bişey beklemiyorum.kimsenin umrunda değilmiş yaşadıklarım.
Kendimi bazıkişilerin yerine koyuyorum sonra boşver diyorum.artık boşveriyorum insanları.meğer ne kolaymış dostluk.adı yok artık bende inanmıyorum kimseye artık.sen üzgün olduğum bebeğimle hastanee olduğumuzu bile bile tatile gidip eylenebliyorsan
kusura bakmada sen beni anladığını beni düşüdüğünü söyleyemezsin.diğerlerine hiç birşey demiyorum bile....
Sabır diliyorum hepimiz için.umarım canım inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalıp yavrularımızı kucağımıza alırız.

ne demek istediğini pek anlayamadım ama sanırım bana karşı bişey demiyorsundur... üstüme alınmak istemiyorum.....
Saçma olur zaten...

yüreğini yakan felaketler varsa,yangınını söndürecek mucizeler de var elbet...

çok güzel bi söz......yerinde söylenmiş...

ne demek istediğini pek anlayamadım ama sanırım bana karşı bişey demiyorsundur... üstüme alınmak istemiyorum.....
Saçma olur zaten...
çok güzel bi söz......yerinde söylenmiş...

Tatlım olur mu sana demedim tabiki.Sen güzel olacak dedin ya herşey.
Sürekli herkes üstüme geliyor.İnsanların yaptıkları aklıma geldikçe çok üzülüyorum.
Sana yaşadığım bişeyi paylaştım.Çok yakın dostum en ihtiyacım olan dönemde benim hastanede kaldığım dönemde o tatile gitti.
Hem akrabam hem en yakın dostum diye düşündüğüm biriydi.Dün beniarıyor nasılsın canım falan diyo iyi değilim dedim bu gün ben seni anlıyorum diyince o yaptıkları aklıma geldi.
O kadar hırslanmışım ki kusura bakma canım:50:Çok öpüyorum seniii ...

Tatlım olur mu sana demedim tabiki.Sen güzel olacak dedin ya herşey.
Sürekli herkes üstüme geliyor.İnsanların yaptıkları aklıma geldikçe çok üzülüyorum.
Sana yaşadığım bişeyi paylaştım.Çok yakın dostum en ihtiyacım olan dönemde benim hastanede kaldığım dönemde o tatile gitti.
Hem akrabam hem en yakın dostum diye düşündüğüm biriydi.Dün beniarıyor nasılsın canım falan diyo iyi değilim dedim bu gün ben seni anlıyorum diyince o yaptıkları aklıma geldi.
O kadar hırslanmışım ki kusura bakma canım:50:Çok öpüyorum seniii ...

Melisse boş ver canım. Bana da işyerindekiler o kadar kötü davranmışlardı ki izin sonrası işe çooook zor döndüm. Sağolsun buradaki kızlar çok destek oldular. Resmen her gün onlara anlatıp rahatlıyordum.
Tabi Senin acın bizimkinden daha büyük canım. Sen kucağına da aldın.. Ama boş ver herkesi her şeyi. Ben hayatımdan o kadar çok insan çıkardım ki tahmin bile edemezsin. ( Ki biri de abim!!!) Sen de seni mutsuz edenleri hayatından çıkarmaya çalış canım. Aynı ortamda iseniz bile muhatap olmamaya çalış mümkün olduğunca. Görmezden gel, yalandan gülümse geç!! İnan çooook daha mutlu olacaksın tatlım.... Lekelenmen için de hayırlı olsun diyelim canım..

Melisse boş ver canım. Bana da işyerindekiler o kadar kötü davranmışlardı ki izin sonrası işe çooook zor döndüm. Sağolsun buradaki kızlar çok destek oldular. Resmen her gün onlara anlatıp rahatlıyordum.
Tabi Senin acın bizimkinden daha büyük canım. Sen kucağına da aldın.. Ama boş ver herkesi her şeyi. Ben hayatımdan o kadar çok insan çıkardım ki tahmin bile edemezsin. ( Ki biri de abim!!!) Sen de seni mutsuz edenleri hayatından çıkarmaya çalış canım. Aynı ortamda iseniz bile muhatap olmamaya çalış mümkün olduğunca. Görmezden gel, yalandan gülümse geç!! İnan çooook daha mutlu olacaksın tatlım.... Lekelenmen için de hayırlı olsun diyelim canım..

Canımmm zaten sizler olmasanız kime anlatıcam.İnanın burda herkes o kadar samimiki zaten hepimiz aynı şeyleri yaşadık.Hayatımızdaki en önemli canımızı kaybettik.Bu verdiğiniz destekler benim için o kadar önemli ki.Bazen gözlerim yaşla dolu dolu yazdığım oluyor.Hiç yaşadıklarımı anlatamıyorum kimselere.İyi ki varsınız.Evet içimdekileride saydım söyledim şimdi o kadar rahatım ki.Ama ağzını açıp tek kelime söylemedi.Yüz yüe konuşalım dedi.Hiç bişey söylemedim bende.Dediğin gibi yapıcam bundan sonra herkes ederi kadar.
Çok şükür geçti lekelenmem.Çok sağol canım benim.

dostlarımız, arkadaşlarımız ve iş arkadaşlarımız var.
herkes bizim arkadaşımız değil.
iş arkadaşları ki bunlar en çok acıtan grup; çünkü çıkarları için yapamayacakları şey yok. ve maalesef iş hayatında kişisel çıkarlar ön plandadır.

bu nedenle bende bugünden itibaren karar alıyorum. bana benden daha fazla değer verecek beni benden daha fazla anlayacak hiç kimse yok. özellikle iş yerimde ağlamayacağım ve daima güçlü görüneceğim. çünkü iş arkadaşları malesef hüzünlendiğim zamanlarda mutlu oluorlar. beni öldürmeyen acı güçlendirecek arkadaşlar. iş yerimde sanki hiç hamile olmamışım hiç bunları yaşamamışım tavrı içinde olacağım.

dostlarımız, arkadaşlarımız ve iş arkadaşlarımız var.
herkes bizim arkadaşımız değil.
iş arkadaşları ki bunlar en çok acıtan grup; çünkü çıkarları için yapamayacakları şey yok. ve maalesef iş hayatında kişisel çıkarlar ön plandadır.

bu nedenle bende bugünden itibaren karar alıyorum. bana benden daha fazla değer verecek beni benden daha fazla anlayacak hiç kimse yok. özellikle iş yerimde ağlamayacağım ve daima güçlü görüneceğim. çünkü iş arkadaşları malesef hüzünlendiğim zamanlarda mutlu oluorlar. beni öldürmeyen acı güçlendirecek arkadaşlar. iş yerimde sanki hiç hamile olmamışım hiç bunları yaşamamışım tavrı içinde olacağım.

Çok haklısın canım aslında politik olmak lazım ama bizim şu durumumuzda biraz zor.Çok canım yandı insanların anlayışsızlarından dolayı.
İyimser olmaya çalışan hep ben oldum şu halimle.Bide insanlara karşı çok anlam yüklediğimi anladım karşımdaki çok açık anladım ki haketmiyormuş.İnşallah bizde kendimizi toparlayacaz.Allahım hepimize yardım etsin...

bebegimin cantasini hazirlayib evden cikmisdim, ve o eve onunla girmeyi hayal etmisdim, tam 10 gun sonra geri dondum. Ve sarkida da soyledigi gibi ellerim bombos, yureyimde bir sizi. O gunu hic ama hic unutamiyorum. O kadar mutsuz, ve umudsuzdumki. Esimle ikimiz elimizde ayni canta ama icinde onun icin hazirladiklrimin bazilari eksik, el ele tutmus kirik bir kalple geri gelmisdik, ne umudlarla cikidgimiz o evden. Neyse sukurler olsun rabbime, cok fazla surmedi, bizi tekrar sevindirdi. Allah butun kalbi kirik, elleri bombos kalmis melek annelerini sevindirsin. Amin...

amiiiiiiin cnm ah o eve boş dönmek yokmuuu herkese doğuma gidiyorum die haber vermek evden çıkarken gelenlere ikram için hazırladığım bebek süslerini unuttum die üzülürkeeen başıma neler geldi o hastaneden öle boş çıkmak çok acı anlarrrr ama """ya sabır ya selamet diyorum"" .....hep tekrar oluyo ama halimize şükürler olsun Allahım beterlerinden korusun tüm isteyenlerle birlikte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş Allahım.....(AMİN)

Son düzenleme:
Canımmm zaten sizler olmasanız kime anlatıcam.İnanın burda herkes o kadar samimiki zaten hepimiz aynı şeyleri yaşadık.Hayatımızdaki en önemli canımızı kaybettik.Bu verdiğiniz destekler benim için o kadar önemli ki.Bazen gözlerim yaşla dolu dolu yazdığım oluyor.Hiç yaşadıklarımı anlatamıyorum kimselere.İyi ki varsınız.Evet içimdekileride saydım söyledim şimdi o kadar rahatım ki.Ama ağzını açıp tek kelime söylemedi.Yüz yüe konuşalım dedi.Hiç bişey söylemedim bende.Dediğin gibi yapıcam bundan sonra herkes ederi kadar.
Çok şükür geçti lekelenmem.Çok sağol canım benim.
Ben artık hiçbir şeyimi anlatmıyorum insanlara. Çünkü anlamıyorlar ve anlamadıkları gibi bir de üstüne insanı üzmeye çalışıyorlar. Bence o arkadaşınla çok laf dalaşına falan da girme. Yine üzebilir seni. Yüz yüze geldiğinizde konuşmak isterse de " konuşacak bir şey yok, selametle" der, yürür gidersin... Ben insanlara öyle yapıyorum. İnan bana gün oluyor devran öyle bir dönüyor ki!!!! Bana terbiyesizlik yapan bir kız vardı hamileyken ve ne oldu biliyor musun? Aynı terbiyesizliğin daha beterini ona bir başkası yaptı ve o kız o kadar çok ağladı ki!!! ben de bir arkadaşa bana da aynısı yapılmıştı dedim. Arkadaş da topluluk içinde " tobeguk' e de birisi aynısını yapmış" dediğinde o kız o bendim demiş!!! Yani işin özü arkadaşım merak etme devran dönüyor, insanlar bunu görüyor. Allah da bunu görmemizi nasip ediyor...
dostlarımız, arkadaşlarımız ve iş arkadaşlarımız var. herkes bizim arkadaşımız değil. iş arkadaşları ki bunlar en çok acıtan grup; çünkü çıkarları için yapamayacakları şey yok. ve maalesef iş hayatında kişisel çıkarlar ön plandadır.
:1::1::1:ay canım yanlış anlama. "Beni öldürmeyen acı güçlendirir" diye bir karikatür var ya. hani fare kapanı kaldırıp indiriyor kol kaslarını geliştirmek için... O geldi aklıma güldüm...
Canım, dostlarım ve arkadaşlarımın büyük bir bölümünü değiştirdim. Sadece 2 dostum beni hiç şaşırtmadı. Resmen düştüğümde iki elimden tutup beni ayağa kaldırdılar...
Bir de biraz bencilce biliyorum ama babamın bir lafı var: "5 kuruşluk insanlara 3-4 kuruşluk değer vereceksin ki seni üzemesinler" der hep ve hakikaten babam o kadar güçlü, :nazar:kimsenin üzemediği :nazar:ve o kadar sevilen bir insandır ki:nazar: haklı olduğunu zamanla öğreniyorum maalesef.
Sen de böyle ol canım. Gel burada ağla ama dışarıda güçlü görün tatlım. Şahsen ben öyle yapmaya çalışıyorum...

karikatürü aradım internette bulamadım ama şu söz vardı:beni öldürmeyen acı güçlendirir diye diye van damme gibi oldum:)hedefim kesinlikle bu değil:) alalhın yardımıyla güçlü bi insan olmak.

karikatürü aradım internette bulamadım ama şu söz vardı:beni öldürmeyen acı güçlendirir diye diye van damme gibi oldum:)hedefim kesinlikle bu değil:) alalhın yardımıyla güçlü bi insan olmak.
Bacım valla Van damme gibi oluruz olmaya benim için sakıncası yok da bendeki bu göbekle biraz komik durur. Göbekli Van damme tobeguk:49::60::60::60::60:

Back
X