yok özaycım toparlanamıyorum. pazartesi iyi başlamıştım. yine kötüyüm![]()
Neyin var canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok özaycım toparlanamıyorum. pazartesi iyi başlamıştım. yine kötüyüm![]()
Cumanız mübarek olsun arkadaşlarım...
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinizin dualarını kabul eylesin inş. Meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin inş....
Allahım özlele hasretle bekleyen tüm anneleri sevindirsin inş. Rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın....sen cümlemizin yar ve yardımcısı ol allahım yavrumuzla birlikte sana emanetiz yarabbim......
kızlar bu arada ban yediğim için yazamadım
tobeguka kesinlikle katılıyorum
ilk günler eşim lütfen gelenlerin yanında ağlama güçlü dur demişti
kimseye agrım var bile dememiştim
herkes beni görünce şok oldu
arkadaslarım ben anlattıkca karsımda agladı
hatta o gece olayı duyunca herkes akın akın hastaneye koşmus kız arkadaslarım aglama krizlerine girmişlerdi
ama ben hep dik durmaya calıstım
kötü olunca tuvalete kalkıp orda agladım yüzümü yıkayıp yanlarına gittim
yarın kimin dost kimin düşman olacağı belli olmaz
zaten nette benim gibi insanlar varmı derken burayı buldum 3.haftamda sizlere içimi döktüm anlatamadıklarımı içimdekilerini söyledim
bir nebzede olsa sizlerin sayesinde ferahladım
iyi ki varsınız
en kötü gün dostumsunuz hepiniz
keske daha güzel günlerde tanıssaydık
baska sayfalarda bebeklerimizin gazlarından uyumamalarından acıkmalarından sütümüzün yetmemesinden dert yansaydık
ama burda tanısmak nasipmiş
inanıyorum ki aslında inanmak istiyorum ki
güzel günlerde de bulusucaz
cok güzel haberlerimizi vericez birbirimize
benim bile umudum var
hepimizin olsun umudu
insallah yarınlar biziim için hep güzel olsun
ALlahım sabrımızı mükafatlandırsın insallah sağlıklı güzel evlatlarla
hamileliğimden önce 4,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım hap düzene sokuyor adetini,ilk ayın olduğu için olabilir böyle lekelenmeler ilk ayı atlat sonraki ay düzenli olacaktır yine aynı olursa doktora tekrar gitmende fayda olur canım:79:Ben iice sinir oldum bu işe ya yine lekelenmem başladı ama bu sefer kahverengi bazen çamurumsu gibi.Bazen bakıyorum hiç olmamış.
Bu gidişimde sorucam doktorada artık sıkıldım ama ya .Acaba dk hapı mı yapıyor.Valla bırıkıcam en sonunda o olacak offff
noldu nasılsın canım..yok özaycım toparlanamıyorum. pazartesi iyi başlamıştım. yine kötüyüm![]()
iş ortamı ve bitmek bilmeyen dedikoduları. rapor mu alsam diyorum. biraz ara mı versem. baya bi baydı beni ortam.
Cerenball canım bende senin gibi düşünüyorum.Bir hafta izin aldım haftaya evdeyim.Biraz kendimi dinlemem lazım.
Herşeyden çok sıkıldım.İnşallah iyi gelir.
Çok güzel her sözüyle bizi anlatıyor :114:'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..
melisim sen bütün ayı adetli geçirdin sanki dimi
bu arada kistte baktırdınmı ne olmus
benim iiki gündür ara ara sağ kasığımda agrı oluyor dikiş yerlerim hiç olmazdı
bir de sana birsey sorcam
ilişkide agrın oluyormu
kist agrı yaparmıs
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr acil hepinizden cevap bekliyorum
bir arkadasım eşiyle şiddetli kavga ediyorlar
zaten zor bir hamilelik geçirdi
tansiyonu vardı hamileyken
neyse 35.haftalarında asırı bir kavga kıyamet kopmus evde,bize anlatmadı ama malesef bebeğini kaybetmiş
çok kötüyüm hemen gitsemmi yanına daha mı kötü olur beni görünce
sizce ne yapayım
en yakın arkadasına eşiyle kavgasını anlatmıs, o kızda bana sordu acaba kavgadan suyu erken gelmiş olabilir mi dedi
doktor bebek strese girmiş demiş
eger buna eşi sebep olduysa boşanmak istiyormus kız
ailesine anlatmıycakmıs kıyamet kopmasın diye
otopsi yaptırırlarsa zaten ortaya asıl sebep cıkar ama cok kötü oldum ya eşi sebep olduysa adamın suratına bakasım gelmiyor şuan
nasıl 8.5 aylık hamile eşiyle kavga cıkarır ya
Olabilir tatlım.Bende evlendiğim ilk ay kullanıyım dedim baktım lekelenme yapıyor bırakmıştım.Bakalım birdahkine nasıl olucak.Ya aslında içime bir şüphe düştü ama yersiz gibi geliyor çünkü hap kullanmama rağmen korunuyoruz doktor ilk ay korumayabilir demişti.Hamileliğimde ilk ayında lekelenme yaşamıştım hemde bu şekildi.Birde sa ğ göğsüme ağrı girmişti.Dün sağ göğsüm ağrıdı.Acaba dedim ama korunduk sonuçta.Değilimdir herhalde çünkü hap içiyorum ne kadar zararı var bilmiyorum ama yediklerime falan dikkat etmedim hergün çay kahve cola falan .Hayırlısı artık.hamileliğimden önce 4,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım hap düzene sokuyor adetini,ilk ayın olduğu için olabilir böyle lekelenmeler ilk ayı atlat sonraki ay düzenli olacaktır yine aynı olursa doktora tekrar gitmende fayda olur canım:79:
Canım öyle oldu valla.Ama herhalde bu hapı kullanırken normal diye düşünüyoru inşallah öyledir.melisim sen bütün ayı adetli geçirdin sanki dimi
bu arada kistte baktırdınmı ne olmus
benim iiki gündür ara ara sağ kasığımda agrı oluyor dikiş yerlerim hiç olmazdı
bir de sana birsey sorcam
ilişkide agrın oluyormu
kist agrı yaparmıs
Canım Allah sabır versin arkadaşına.Nasıl vicdansızlıktır hamile bir insanla kavga etmek.sağol cnm hastaneye gittim
uyumadım hiç yeni geldim
kız perişan bana gizlice anlattı o halde
çok kötü oldum ya
suan yazarken bile aglıyorum