Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba kızlar sizlerde benim gibi aynı acıyı çekmesinz ben 6 ay önce bebegimi kaybettim hemde bi gün bebeğim baktım kokladim emzirdim ikinci günü kaybettim ilk bebegimdi bi de düşüğüm oldu ondan once tarif edilemez bi acı .ama ben normal doğum yaptim
Canm basin sag olsn rabbm tez zamanda kucagini doldursun sabrini versin keske olmasa ama hepimizinde basina geldi allah cekemicegimiz yuk vermesn kucaklarimizi doldursun.

Hayır 2 gün var ben gebe gibi hissettiğim için tahlil yaptırdım çok heyecanlıyım hiç böyle olmamıştım akşama doğru çıkacak sonuç dua edin lütfen
Ayy canım benim hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız :) benim de yarın doktor kontrolü m var korunmayi bırakıyorum bugün itibariyle pes peşe gebe kalalim inşallah dua edelim arkadaşlar :)

Merhaba kızlar sizlerde benim gibi aynı acıyı çekmesinz ben 6 ay önce bebegimi kaybettim hemde bi gün bebeğim baktım kokladim emzirdim ikinci günü kaybettim ilk bebegimdi bi de düşüğüm oldu ondan once tarif edilemez bi acı .ama ben normal doğum yaptim
Gecmıs olsun arkadaşım Allah im tekrarını yaşamanın inşallah evlat tan yana imtihan imiz bitmiştir. Derdi veren rabbim dermanini da verir sabretmek gerek. ALLAH IM en güzel şekilde mulafatlandiracak bizi inşallah. Umudumuz u kaybetmeyelim..

Ç
Hayır 2 gün var ben gebe gibi hissettiğim için tahlil yaptırdım çok heyecanlıyım hiç böyle olmamıştım akşama doğru çıkacak sonuç dua edin lütfen
hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde 3 gün var ama hiçbir şey hissetmiyorum..

basinsagolsun canim nasil kaybettin canim bebgini emzirdim demissin nasil oldu seni uzmek istemem ama rabbim hayirlisiyla saglikli bebis nasip etsin insallah

Kızlar sabah gebelik testi yaptıracağım dua edin inş hamileyimdir ve sağ salim bebeğimi kucağıma alırım..
canim nasil oldun test yaptirdinmii
Hayır 2 gün var ben gebe gibi hissettiğim için tahlil yaptırdım çok heyecanlıyım hiç böyle olmamıştım akşama doğru çıkacak sonuç dua edin lütfen[/QUOTE. insallah hamilesindir canim hayirlisiyla saglikla gelsin insallah bebisin

Gecmıs olsun arkadaşım Allah im tekrarını yaşamanın inşallah evlat tan yana imtihan imiz bitmiştir. Derdi veren rabbim dermanini da verir sabretmek gerek. ALLAH IM en güzel şekilde mulafatlandiracak bizi inşallah. Umudumuz u kaybetmeyelim..
Amin canım şimdi çocuk düşünüyoruz ama korku yorumda bi yandan ya bidaha yaparsam kaldiramayabilirim

herseyimsinnn herseyimsinnn canım b ende çok korkuyorum ama istiyoruz da ya çok iyi olucak bir bebeğimiz olunca ya da kötü ama sanmıyorum yüzünü görüp kokusunu içimize çektikten sonra iyi oluruz heralde. Benim de agustos un 15 de 6. Ayimiz bitecek acı aynı ilk gün ki gibi. Bugün eşimle biraz konuştuk hala atlatamadik malesef ama kucagimiz dolmadan da Psikolojik olarak iyi olamicaz . Çok bekleme bence bekledik ce soguyor insan. Allah in izniyle birsey ol maz. Bende bıraktım bugünden itibaren korunmayi ama içim bir tuhaf. Hakkımızda hayırlısı kader de ola n başa geliyor çok düşünme mek lazım canım. .

herseyimsinnn herseyimsinnn canım b ende çok korkuyorum ama istiyoruz da ya çok iyi olucak bir bebeğimiz olunca ya da kötü ama sanmıyorum yüzünü görüp kokusunu içimize çektikten sonra iyi oluruz heralde. Benim de agustos un 15 de 6. Ayimiz bitecek acı aynı ilk gün ki gibi. Bugün eşimle biraz konuştuk hala atlatamadik malesef ama kucagimiz dolmadan da Psikolojik olarak iyi olamicaz . Çok bekleme bence bekledik ce soguyor insan. Allah in izniyle birsey ol maz. Bende bıraktım bugünden itibaren korunmayi ama içim bir tuhaf. Hakkımızda hayırlısı kader de ola n başa geliyor çok düşünme mek lazım canım. .
Aynen öyle canım takdir allah in bi şekilde korkularımi bastirmaya çalışıyorum ama bundan kurtulamiyorum .eşim konusuna gelince o benden çok daha güçlü ve bebekle ilgili konuşmama izin vermiyor tekrardan tekrardan hatırlayıp uzulmemi istemiyor.bebegimi fotoğraflarını dilemiyor elim gitmiyor

Budamelegim

Eklentiler

• image-ef7a0ea3f05b435c5ecdd04cecbd1b83d0bbb1bcd612ef5fe29cf30127afe665-V.webp
    image-ef7a0ea3f05b435c5ecdd04cecbd1b83d0bbb1bcd612ef5fe29cf30127afe665-V.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 69
Canim bebegimi n kalbinin sol tarafı gelişmemiş ve doğumdan sonra fark edildi tedavisi yok çok ağır kalp hastalığı
rabbim bi daha kine saglikli evlatlar nasip etsin insallah canim inan cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor kimin aklina gelir boyle seyler yasayacagimiz nasip kismet benimde bebgim 3 gun yasadi kuvezde kalhi durdu dediler cok üzüldük yikildik ama rabbim bizlere hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Back
X