- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Bilgilendirme için tesekkur ederiz canım. En son gittiğimdede dr bana aynı seyleri soyledi. Normal hamilelerde 3 aylık donemlerde yapışan testleri heray farklı sonuclar cıkarsa 15 gunde bir bile tahlililerin yapıcaz dedi. İdrar kulturu testi kan testleri proteinlere bakılacak. Ve kesinlikle yeni dogan bakım unitesi veuzmanı olan bir haatane olsun dedi. Sen ihmal etme canım. Herseyine baktır testlerini yaptır. Buarada istanbuldamısım hangi hastaneyi dusunuyorsun?mrb arkadaşlar bende dün ünlü bir kadın doğumcuyla görüştüm akademisyen daha doğru prof . kendisi bu işin en iyisi bana dedi idrar tahlili yaptır protein t. estleri yaptırman lazım tansiyonunuda kontrol ettrmen lazım dedi sürekli kontrol altında olsun dedi bide ameliyta girerken mutlaka yeni doğan uzmanı bulunsn yanında dedi gittiğin hastanede yoksa bile ücretli getir kızım dedi bu çok önemli diyo kızlar sizin aklınızda da olsun bu dr bizim akrabamız istanbul çapada kadın doğumcuların başkanı yani .çok bilgili bu konuda ..yeni doğan uzmanının olmadıgı hastaneyi tercih etmeyin bu çok önemli dedi..allahım yardımcımız olsun inşallah