Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar çok cnm sıkkın artık çalışmak istemiyorum isterim çok sorun çıkarıyor ama eşim tek başına götürmez ne yapacağını bilmiyorum çok Yoruldum artık coooook bebeğimi evde büyütmek istyrum işten nefret ediyorum evde oturmak istiyorum allahım yardım etsin insallahh
Canım bende hamıle kalınca calışmak ıstemıyorum okuldayken kanama yasadım bırkac kez ogrencılerı bırakıp gıtmek öyle zor oluyor kı bu psikolojı de etkılıyor ınsanı sureklı wc kontrol stres oluyorsun ne olursa olsun evımde olayım dıyorsun bende heyet raporu alcam kısa surelıgıne denk gelırse yoksa da ucretsiz ızın dusunuyorum yoksa daha hamıle kalmadan dusunmekten kafayı yıycem..sen de rapor almaya calıs allah yardımcın olsun

Canım bende hamıle kalınca calışmak ıstemıyorum okuldayken kanama yasadım bırkac kez ogrencılerı bırakıp gıtmek öyle zor oluyor kı bu psikolojı de etkılıyor ınsanı sureklı wc kontrol stres oluyorsun ne olursa olsun evımde olayım dıyorsun bende heyet raporu alcam kısa surelıgıne denk gelırse yoksa da ucretsiz ızın dusunuyorum yoksa daha hamıle kalmadan dusunmekten kafayı yıycem..sen de rapor almaya calıs allah yardımcın olsun

Canım ben de ögretmenim ilk hamileligimde ilk 3 ay cok yorulunca kanama gelince ben de tüm hamileligi heyet raporuyla evde gecirdim ve cidden cok rahat ettim bebegim güzel gelisti stres yorgunluk olmayinca. Ama tekrar hamile kalirsam ne yaparim bilmiyorum :(

Canım ben de ögretmenim ilk hamileligimde ilk 3 ay cok yorulunca kanama gelince ben de tüm hamileligi heyet raporuyla evde gecirdim ve cidden cok rahat ettim bebegim güzel gelisti stres yorgunluk olmayinca. Ama tekrar hamile kalirsam ne yaparim bilmiyorum :KK43:
canım bende son 1 ay heyet raporu almıştım yaz tatiliyle birleştirip ekimde doğum olcaktı malesef mayıs 17 de doğdu sonrasında da okula hiç gitmedim devlet bize hak vermiş ölü doğum yapanlarda doğum iznini öncesini ve sonrasını kullandırıyor o şekilde yaptım bende bundan sonraki hamileliğimde alayım diyorum bir yandan da canım sıkılıyor bu konuya:((( allah sağlıklı hamilelik ve bebek versin bize inşallah gerisi de hallolur canım ben sınıf öğretmeniyim senin branşın ne:)

ebican_040506 ebican_040506 canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
İyiyim canım regl oldum bitti herhalde azaldı baya. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Spora yazıldım buarada. Bugun basladım. Soyunma odasındayken bir kadın kızıyla geliyordu. Kızının dugunu varmıs 2 ay sonra. Sen nekadarlık evlisin dedi. 1,5 yıl olmak uzere dedim. Cocuk yok mu dedi yok dedim. Aaa neden yok korunuyor musun? Olmuyor mu dedi? Cevap vermedim aglamamak icin. Sonra aaa kızım bak bu arkadastan ogren nasul korunuyorlarmıs dedi. Kızıda sacmala anne felen dedi. Bende evlenmeye karar verdigine gore bunlarıda az cok biliyordur teyzecim olmadıgı yerde sana sorar dedim gittim. Nasıl canıml sktı anlatamam. Hahır yıllardırda evli degilim cocuk dusunmuyorda olabilirdim. Nereden geliyor bu samimiyet bilmiyorum. Yazık ya insanlar cok merhametsiz dusuncesiz. Canımk sktı kadın.

İyiyim canım regl oldum bitti herhalde azaldı baya. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Spora yazıldım buarada. Bugun basladım. Soyunma odasındayken bir kadın kızıyla geliyordu. Kızının dugunu varmıs 2 ay sonra. Sen nekadarlık evlisin dedi. 1,5 yıl olmak uzere dedim. Cocuk yok mu dedi yok dedim. Aaa neden yok korunuyor musun? Olmuyor mu dedi? Cevap vermedim aglamamak icin. Sonra aaa kızım bak bu arkadastan ogren nasul korunuyorlarmıs dedi. Kızıda sacmala anne felen dedi. Bende evlenmeye karar verdigine gore bunlarıda az cok biliyordur teyzecim olmadıgı yerde sana sorar dedim gittim. Nasıl canıml sktı anlatamam. Hahır yıllardırda evli degilim cocuk dusunmuyorda olabilirdim. Nereden geliyor bu samimiyet bilmiyorum. Yazık ya insanlar cok merhametsiz dusuncesiz. Canımk sktı kadın.
spora yazılmakla çok iyi yapmışsın canım kafan dağılır bende evde internetten videoyla başladım egzersize falan :) hiç canını sıkma kime ne bizim yaşadığımızı biz biliriz kendi kızı hemen çocuk sahibi olmak isteyecek mi hemen olabilecek mi belli değil ona buna laf söylüyorlar milletimiz böyle işte naparsın bende 28 yaşımda evlendim o güne kadar o kadar saçma sorulara maruz kaldım ki buna akraba arkadaş herkes dahil bunu da ona benzetiyorum biri bitip diğeri başlıyor hayat böyle .. Geçen bana da bir teyze sordu düşünmüyoruz dedim kaçtım oradan o da arkamdan inanmamış heralde ablama tekrar sormuş ablamda düşük yaptı falan diye hikayemi anlatmış nasıl kızdım ama içimden ne diiyim kimseye dert anlatmaya gerek yok..

spora yazılmakla çok iyi yapmışsın canım kafan dağılır bende evde internetten videoyla başladım egzersize falan :) hiç canını sıkma kime ne bizim yaşadığımızı biz biliriz kendi kızı hemen çocuk sahibi olmak isteyecek mi hemen olabilecek mi belli değil ona buna laf söylüyorlar milletimiz böyle işte naparsın bende 28 yaşımda evlendim o güne kadar o kadar saçma sorulara maruz kaldım ki buna akraba arkadaş herkes dahil bunu da ona benzetiyorum biri bitip diğeri başlıyor hayat böyle .. Geçen bana da bir teyze sordu düşünmüyoruz dedim kaçtım oradan o da arkamdan inanmamış heralde ablama tekrar sormuş ablamda düşük yaptı falan diye hikayemi anlatmış nasıl kızdım ama içimden ne diiyim kimseye dert anlatmaya gerek yok..
Kafam dagılsın fiye yazıldım ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim:) dusun ben 26 yasıma daha yeni girdim kızıyla hemen hemen aynı yastayız. Ama iste dusuncesizlik ben kimseye cocougun neden yok olmuyor mu demedim. Anlatmak isterde dinledim. Birde inanamayan tipler var onlar ayrı ayrı herkese sorar yine de kendi kafasından gecene inanır. Aman bunca olaydan sonra insanlar bile umrumda degil.
Harika videolarda ise yarıyormus. Ama senin zaten cok ihtiyacın yoktu diye hatırlıyorum: ) ameliyata az kaldımısın heyecanlı mısın

Esigul6061 Esigul6061 senin bebein kaç kilo doğmuştu dün riskli gebelik uzmanıyla görüştümde genetikten bişey çıkacağını düşünmüyorum dedi kan pıhtılaşması olsa bebekte gerilik görülürdü seninki 32+6 da 2300 doğmuş çok iyi dedi asğirine falan da gerek yok %30-40 ı sebepsiz olur dekolmanın dedi 12 . hafta da kontrole gelirsin o zaman belli eder zaten sorun görürsek o zaman da aspirine başlanabilir dedi ve artık korunmayı bıraksanda sorun olmaz dedi ama ben daha bırakmayı düşünmüyorum ve hamile kalana kadar zayıflayabildiğin kadar zayıfla bu çok önemli dedi bende diyete başlamıştım 1 hafta 3 kilo vermişim inşallah 10 kilo veririm de zayıf hamile kalmış olurum
Canım benım bebeğim 34. Hafta bitti 35. Te doğuma girmiştim en son doktor kontrolünde 33. Hafta da 2370 gr di 1 hafta sonra doğum yaptim işte. Seninle aynı nerdeyse. Bebekte bir sıkıntı yoktu doktor benden kaynaklı olduğunu söyledi tedbir amacli iğne ve ilaç kullanacakmisim..
Hayırlısı herseyin bende neye kime inanamadım şaşırdım valla. Çok iyi 1 hafta da 3 kilo vermen çokta bekleme böyle giderse bir ayda ulaşırken istediğin rakama sonra bırak bence korunmayi canım. .

Kafam dagılsın fiye yazıldım ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim:) dusun ben 26 yasıma daha yeni girdim kızıyla hemen hemen aynı yastayız. Ama iste dusuncesizlik ben kimseye cocougun neden yok olmuyor mu demedim. Anlatmak isterde dinledim. Birde inanamayan tipler var onlar ayrı ayrı herkese sorar yine de kendi kafasından gecene inanır. Aman bunca olaydan sonra insanlar bile umrumda degil.
Harika videolarda ise yarıyormus. Ama senin zaten cok ihtiyacın yoktu diye hatırlıyorum: ) ameliyata az kaldımısın heyecanlı mısın
valla 63 kiloya çakıldım kaldım veremiyorum nedense yürüyüşlerde azaldı ondan sanırım bide haftasonu bir yere gitsek diyet miyet kalmıyor..Sorma canım hem heyecanlı hem de ağlak bir vaziyette bekliyorum anneme gecelik al ameliyat için dedim ağlıyodum nerdeyse telefonda bebeğime mi üzüleyim ameliyata mı bilmiyorum aklıma geldikçe unutmak için çabalıyorum resmen :(( neyseki doktorum çok çok iyi gözüm kapalı güveniyorum inşallah boşa çıkmaz onun konuştuğu sözleri aklıma getirince mutlu umutlu oluyorum yoksa çok daha zor olurdu benim için..senin adet bitmiş oh süper bir haber bu :) doktor randevusu alabildin mi

valla 63 kiloya çakıldım kaldım veremiyorum nedense yürüyüşlerde azaldı ondan sanırım bide haftasonu bir yere gitsek diyet miyet kalmıyor..Sorma canım hem heyecanlı hem de ağlak bir vaziyette bekliyorum anneme gecelik al ameliyat için dedim ağlıyodum nerdeyse telefonda bebeğime mi üzüleyim ameliyata mı bilmiyorum aklıma geldikçe unutmak için çabalıyorum resmen :KK43:( neyseki doktorum çok çok iyi gözüm kapalı güveniyorum inşallah boşa çıkmaz onun konuştuğu sözleri aklıma getirince mutlu umutlu oluyorum yoksa çok daha zor olurdu benim için..senin adet bitmiş oh süper bir haber bu :) doktor randevusu alabildin mi
Kıyamam ya:( insaallah hicbirsey olmadan kazasız belasız atlatıp bebegine kavusursun canım. Ayy bazen hic misafirlige gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum cunku o olmazsa esim sagolsun yiyoruz surekli :)
Ben dr randevu alamadım hala. Ama esim kesinlikle ameliyat istemiyoum diyor. Dr kesin miyom sebep degil dedi ya tekrar neyelim diyor. Dr son konusmamızdada pek ameliyat taraflı degildi ya iyiyce kafası bulandı. Annemde oyle ameliyat olma diyor. Napıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak.

canım bende son 1 ay heyet raporu almıştım yaz tatiliyle birleştirip ekimde doğum olcaktı malesef mayıs 17 de doğdu sonrasında da okula hiç gitmedim devlet bize hak vermiş ölü doğum yapanlarda doğum iznini öncesini ve sonrasını kullandırıyor o şekilde yaptım bende bundan sonraki hamileliğimde alayım diyorum bir yandan da canım sıkılıyor bu konuya:((( allah sağlıklı hamilelik ve bebek versin bize inşallah gerisi de hallolur canım ben sınıf öğretmeniyim senin branşın ne:)

Ben de ilkokulda ing ögretmeniyim şu an için yeni bi hamileliğe bedenen de ruhen de hazir degilim ama olursa nasil olur diye de sıkıntısı icimde. Kolay degil derinden yaralandık. Burasi iyi geliyo bana :)

A aysem ne kadarlik hamilesin canm allah kucagina almayi nadip etsin saglikla ben yanlismi hatrliyorum senin ikinci bebekmi? @in-ay yalniz degilsin canm birde ben kaldim...
Hakkinda hayirlisi böyle imis demekki. Nasip kimbilir hic beklemedigin bir anda birde bakmissin Rabbim göndermis.. bu arada bende hamileyim

Teşekkür ederim canım plansız aniden ciktik esim sürpriz yapmis tam adet söktürücü icmeye baslamistim tatile cikinca biraktim ama 3 gun once adet oldum şükür. Insanlardan uzaklasmak cok iyi geldi bizi en cok yipratan çevremizde ki kisilermis bunu anladim devamli savunma halinde gibiyim canimi iyice acitmasinlar diye güçlü durmaya calismak beni asiri yipratti.

Istanbul avrupa yakasindaym canm kanuni sultan suleyman unv hastanesinde oldum butun muayenemi bu hafta memleketime gidiyorum dogumu orda olcam allah nasip ederse. Ilk gebeligimde ozele gittim en ii dedikleri doktorlara ama kaderin onune gecemiyoruz.butun ayrintili ultrasonumu profosorle birlikte uzman doktor yapti hep ben cok memnun kaldm imkanin varsa oneririm bu hastaneyi

Inşallah sagsalim kucağına alirsin canim sayılı zamanin kaldi Allah bizlerede nasip eder inşallah. Çevre ndeki insanlar hamileligini farkettiler mi? Bende Allah izin verirse söylemeyi düşünmüyorum

Ya varya resmen sinavdan geciyoruz smdi arkadasimdaym bi kac arkadasi geldi kadin israrla ustume geliyo tanimiyorum ilk defa tanistm. Depresyona girdin mi hayr diyorum aa nasil girmezsn nasi unutabilirsn cocugun ölmüş diyo. Hey allahm ya benden de en az on yas buyuk uc cocugu var. Ne cevap versen bos bolelerine.guluyorum artk

Depresyona girdim deseydin yemiyor um icmiyorum cok mutsuzum deseydin mutlu olacakmi acaba. Insan toparlanmissin ne güzel hersey Allah tan deyip teselli etmeye c alisir sadece anne o galiba manyak mi ne ben bile sinir oldum. Yaşadıklarımı z cok zor ama bu dunya geçici insallah cennette yavrularimiza kavusacagiz doya doya onlari koklamak bizlere nasip olur insallah

Kıyamam ya:KK43: insaallah hicbirsey olmadan kazasız belasız atlatıp bebegine kavusursun canım. Ayy bazen hic misafirlige gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum cunku o olmazsa esim sagolsun yiyoruz surekli :)
Ben dr randevu alamadım hala. Ama esim kesinlikle ameliyat istemiyoum diyor. Dr kesin miyom sebep degil dedi ya tekrar neyelim diyor. Dr son konusmamızdada pek ameliyat taraflı degildi ya iyiyce kafası bulandı. Annemde oyle ameliyat olma diyor. Napıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak.
senin için hangisi iyi olacaksa onu yapacak güveneceğin bir doktorla görüş o seni ikna etsin inşallah gerek kalmaz başlarsın denemeye :)

Back
X