Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben o tatlı şeyler yüzünden verdiğim kiloları geri alıyorum 11 kilo vermiştim 1 kilo almışım diyete girdm 2 gündür tatlı yok beyaz ekmek zaten 1 aydr yemiyorum çok şişko hissediyorumBen toplamda 14 kilo almistim hamileligimde. Bebegim 2890 gr dogdu (1 ay erken ) Dogumdan hemen sonra tartilamadim ama 5 gun sonrasinda 9 kilom gitmisti bile.. suan 2 aylik olduk benim 3 kilo fazlam var.. ama korkuyorum çünkü emziriyorum istahim cok acildiii.. zellikle de tatli seyler cekio canim..
ben o tatlı şeyler yüzünden verdiğim kiloları geri alıyorum 11 kilo vermiştim 1 kilo almışım diyete girdm 2 gündür tatlı yok beyaz ekmek zaten 1 aydr yemiyorum çok şişko hissediyorum
emzirdiğimiz sürece galibaOyle oluyo.. evde tatli abur cubur ne varsa araniyorum ki yiyim diye.. ama Allah tan evden cok yok oyle seyler cunku hamilelikte o tarz seylerden hem sogumustum hem de isteyerek uzak durmustum. E esim de yemiyo zaten.. markete gidince de tutuyorum kendimi almamak icin... ne zamana kadar acaba devam eder bu istah patlamasi..
O kadar nasil dayancaaazzz...emzirdiğimiz sürece galiba
bebeğimiz için cnm napalm az yemeye çalışıyorum az ve kaliteli:)O kadar nasil dayancaaazzz...
ben toplam da 18 kilo aldım 81 kilo ile doğuma girdim.
Doğumdan sonraki 5.günde kontrolüm vardı tartıldım ve yalnız 5 kilom gitmişti
40 ımda kontrole gittiğimde 69 kiloydum
şuan 67 kiloyum ve veremiyorum
sıkı bir diyete girmek istiyorumAl benden de o kadar
sıkı bir diyete girmek istiyorum