Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, kiloların sezeryanla alakası yok, sezeryanda göbek de kalmaz..O sezeryandan kaynaklanmazki hamilelikte aldığın kilo onlar. Sezeryanda sadece göbek kaliyo.
Peki emziriyormusunuz??sezeryanla alakası yok kilonun bence de
2 sezeryan doğum yaptım ilkinde 10 kilo aldım 14 kilo verdim 15 gün içinde
2. hamileliğimde 16 kilo aldım 25 kilo verdim 8 ayda
Peki emziriyormusunuz??
Kanamaniz kac gun surdu bnm dogumdan sonra 1 hafta fln az az dewam etti sonra yaklasik 20 gun kanamm olmadi bir iki gun az az yine leke halinde geldi dr a sordum.norml dedi acaba diyorm kanamm cok olsaydi gobegim yine bu kadar kalirmiydi 3 aylik hamile gibiyim
Göbeğin kanamayla da alakası yok, benim ilkinde 1 lt kan ancak gitti, kesinlikle 2. de en az 5 lt gitmiştir, ama kilo ve göbek bu kadar pisliğin çıkmasına rağmen kaldıKanamaniz kac gun surdu bnm dogumdan sonra 1 hafta fln az az dewam etti sonra yaklasik 20 gun kanamm olmadi bir iki gun az az yine leke halinde geldi dr a sordum.norml dedi acaba diyorm kanamm cok olsaydi gobegim yine bu kadar kalirmiydi 3 aylik hamile gibiyim
(Göbeğin kanamayla da alakası yok, benim ilkinde 1 lt kan ancak gitti, kesinlikle 2. de en az 5 lt gitmiştir, ama kilo ve göbek bu kadar pisliğin çıkmasına rağmen kaldı
Afedersiniz, korkuttum galiba sizi..
sezeryanla alakası yok kilonun bence de
2 sezeryan doğum yaptım ilkinde 10 kilo aldım 14 kilo verdim 15 gün içinde
2. hamileliğimde 16 kilo aldım 25 kilo verdim 8 ayda
maşşallah diyet falan mı yaptın kendiliğinden gitti deme sakın:)
18 kilo kendiliğinden gitti aslında 7 kiloyu da dikkat ederek vermeye çalıştım , emzirmenin etksi çok büyük tabi
8 aylık oğlum ama ekgıda istemiyor hep emiyor