sezeryan ile dogum yapanlar kac kilo aldiniz?

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
Sezeryan ile dogum yaptim 17 kilo aldim suan 11 kilo fazlam var nasil gideck bu kilolar n olucak bu gobekk:KK43:

O sezeryandan kaynaklanmazki hamilelikte aldığın kilo onlar. Sezeryanda sadece göbek kaliyo.

O sezeryandan kaynaklanmazki hamilelikte aldığın kilo onlar. Sezeryanda sadece göbek kaliyo.
Evet, kiloların sezeryanla alakası yok, sezeryanda göbek de kalmaz..
Benim ilk çocuğum sezeryan ve doğumdan 3 gün sonra ne kilom ne de göbeğim kalmadı. İkinci çocuğum da sezeryan, şu an 5 aylık ve sadece 7 kilo fazlalığım var, o da stresten kendimi tek bir yiyeceğe verdiğim için..
Yani her bünye farklıdır..

Bebeğim spor yapmama fırsat vermiyor, yoksa ip atlardım..
Size de tavsiyem ip atlamanız, başladıktan 1 hafta sonra bile kendinizdeki değişimi farkedebilirsiniz :-)

sezeryanla alakası yok hamileyken yedinmi normal doğumdada kalıyor
76 kg den ine ine senelerdir diyet yürüyüş bi hal oldum hala göbeğim var
sanırım sıkı spor yapmadanda gitmeyecek :KK43: yani diyetle beraber spor yapman lazım

sezeryanla alakası yok kilonun bence de

2 sezeryan doğum yaptım ilkinde 10 kilo aldım 14 kilo verdim 15 gün içinde

2. hamileliğimde 16 kilo aldım 25 kilo verdim 8 ayda

sezeryanla alakası yok kilonun bence de

2 sezeryan doğum yaptım ilkinde 10 kilo aldım 14 kilo verdim 15 gün içinde

2. hamileliğimde 16 kilo aldım 25 kilo verdim 8 ayda
Peki emziriyormusunuz??

Kanamaniz kac gun surdu bnm dogumdan sonra 1 hafta fln az az dewam etti sonra yaklasik 20 gun kanamm olmadi bir iki gun az az yine leke halinde geldi dr a sordum.norml dedi acaba diyorm kanamm cok olsaydi gobegim yine bu kadar kalirmiydi 3 aylik hamile gibiyim:KK43:

Kanamaniz kac gun surdu bnm dogumdan sonra 1 hafta fln az az dewam etti sonra yaklasik 20 gun kanamm olmadi bir iki gun az az yine leke halinde geldi dr a sordum.norml dedi acaba diyorm kanamm cok olsaydi gobegim yine bu kadar kalirmiydi 3 aylik hamile gibiyim:KK43:
Göbeğin kanamayla da alakası yok, benim ilkinde 1 lt kan ancak gitti, kesinlikle 2. de en az 5 lt gitmiştir, ama kilo ve göbek bu kadar pisliğin çıkmasına rağmen kaldı

Göbeğin kanamayla da alakası yok, benim ilkinde 1 lt kan ancak gitti, kesinlikle 2. de en az 5 lt gitmiştir, ama kilo ve göbek bu kadar pisliğin çıkmasına rağmen kaldı
:KK43:(

daha çok yeni sanırım doğumunuz acele etmeyin, süt olsun diye tatlıya vermeyin kendinizi , bol su ve sağlıklı beslenmeyle hem sütünüz çoğalır hemde kilonuzu rahat rahat verirsiniz

Evet 56 gunluk anneyim emziriyorum gunluk 3 bazen 4 litreye varana kadar su tuketiyorum emzirdikten sonra kan sekerim dusuyo sanirm yulafli biskuvi yiyorum o kadar elma kompostosu yapiyorum sekersz onu yiyorum oyle yanii inslh bu kilolar kalmz ben kizkende cabuk.alip cabuk kilo veriyordum bklim n oluck

18 kilo kendiliğinden gitti aslında :KK48: 7 kiloyu da dikkat ederek vermeye çalıştım , emzirmenin etksi çok büyük tabi

8 aylık oğlum ama ekgıda istemiyor hep emiyor

çok özendim inşallah bende böyle dert etmeden verrim çok dikkat ediyorum bol bol yürüyüş yapıyorum umarım doğum sonrası eski halime gelirim

Benim kck prensesimde emiyo darisi bana inslhhhh ve herkeseee:)))

X