sezeryan ile dogum yapanlar kac kilo aldiniz?

20kg aldım 1 yıda 3 kg fazlam kaldı sadce onu veremeden 2. Ye hamileyim bakalım bunda kaç alıcam. Ama öyle birşey yapmadım kilo vermek için kendiliğinden gidiyor zaten. Emzirme kilo verdirir diyorlar ama çok acıktırıyor gece gündüz yiyince pek etkisi olmuyor doğrusu. 2. Hamileliğin ilk haftaları kzımı emzirmeye devam ediyordum, aman allahım hiç doymuyordum, yiyordum tokluk hissetmiyordum emzirmeyi bıraktım çok rahatladım.
Bu arada daha çok yeni annesin bırak kiloları bebeğinin tadını çıkar 1 yılda ancak toparlanıyor insan göğüsler filan küçülüyor . Hiç takma kafanı 6 ayda bakmışsın eskisinden daha zayıf olmuşsun..

20kg aldım 1 yıda 3 kg fazlam kaldı sadce onu veremeden 2. Ye hamileyim bakalım bunda kaç alıcam. Ama öyle birşey yapmadım kilo vermek için kendiliğinden gidiyor zaten. Emzirme kilo verdirir diyorlar ama çok acıktırıyor gece gündüz yiyince pek etkisi olmuyor doğrusu. 2. Hamileliğin ilk haftaları kzımı emzirmeye devam ediyordum, aman allahım hiç doymuyordum, yiyordum tokluk hissetmiyordum emzirmeyi bıraktım çok rahatladım.
Bu arada daha çok yeni annesin bırak kiloları bebeğinin tadını çıkar 1 yılda ancak toparlanıyor insan göğüsler filan küçülüyor . Hiç takma kafanı 6 ayda bakmışsın eskisinden daha zayıf olmuşsun..
Sezeryanla doguma karsiydim ama mejbur boyle.oldu hayirlisi boyleymis 30 yasindayim 2.ye cok gec kalmk istemiyorum aslinda ama bu kiloyuda vermeden olmaz diyorum ewet emzirince bende cok yedigimin farkina vardim ozellklede sekerli seyleri cnm cok istyor ayrica size sunu sormak istyrm regl olmusmuydunuz ki 2. Ye emzirirken nasil hamile kaldnz ki?

Sezeryanla doguma karsiydim ama mejbur boyle.oldu hayirlisi boyleymis 30 yasindayim 2.ye cok gec kalmk istemiyorum aslinda ama bu kiloyuda vermeden olmaz diyorum ewet emzirince bende cok yedigimin farkina vardim ozellklede sekerli seyleri cnm cok istyor ayrica size sunu sormak istyrm regl olmusmuydunuz ki 2. Ye emzirirken nasil hamile kaldnz ki?
Emzirirken hamile kalmak mümkün, birçok tanıdığım var böyle. 4. Ayda adet görmüştüm. İlk bebeğim 32 de oldu şimdi 34üm 2. Yolda isteyerek hem de. İlla bütün kiloları vericem diye dert etmedim kızım 1 yaşına gelince 2. İstiyorum diyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.
Ben de normal doğum olarak başladım ama bebek inmeyince acil sezeryana aşındım maalesef. Zaten herşey kısmet istediğin kadar düşün hepsi olacağına varıyor.

Bende sezeryan la doğum yaptım hamileliğimde 25 kilo aldım 5 ayda hepsi gitti 40 ım çıkmadan da yavaş yavaş karın egzersizleri yaptım karnımda çabuk gitti..

Yeni sezaryen olmuşken karin egzersizi yapmayın sakin.en az 6 ay bekleyin.ben de 4 kilo aldım hamilelik öncesine gore.sezaryen oldum spinal.

sezeryanla dogum yaptım
21 kilo almıştım
dogumdan çıktıgımda 13 kilom gitmişti
geri kalan 8 kiloda gitti ama
hafif göbegim var
13 kilo iyi gitmis yaa benim boyum oldugu icin yinede cok belli olmuyor 6. Aydan sonra verirsin diyorlar bklim kismett:)

hamilelik boyunca 8 kilo aldım sonrasinda 10 kilo verdim ama bende de hafif göbek kaldı.

normal yapıcam diye heveslendim bende acil sezeryanla doğurdum çok mutsuzum :(
6 ay spor yasak. emzirdiğim için diyet yapamıyorum. çıldırıcam :KK61:

Back
X