• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan ile ölü doğum

merveocak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar , bir ay önce 28 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim . Her şey o kadar zordu ki . Kızımın hiç bir gelişim geriliği yoktu. Kordonunda , suyunda hiç bir sıkıntı çıkmadı . Plasenta patolojisi temiz çıktı . Şuan bir sebep bulunamadı . Tabi pıhtılaşma testi vs 40ımdan sonra yaptıracagım . Sizler arasında bu durumu yaşayan var mı ? Hangi testleri yaptırdınız ? Tekrar gebe kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getirebildiniz mi ?Sezeryandan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ? İnanın insanın duymaya ihtiyacı oluyor .

Merhabalar , bir ay önce 28 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim . Her şey o kadar zordu ki . Kızımın hiç bir gelişim geriliği yoktu. Kordonunda , suyunda hiç bir sıkıntı çıkmadı . Plasenta patolojisi temiz çıktı . Şuan bir sebep bulunamadı . Tabi pıhtılaşma testi vs 40ımdan sonra yaptıracagım . Sizler arasında bu durumu yaşayan var mı ? Hangi testleri yaptırdınız ? Tekrar gebe kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getirebildiniz mi ?Sezeryandan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ? İnanın insanın duymaya ihtiyacı oluyor .
Çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki ama neden normal doğum yaptırmadilae toparlanman daha kolay olurdu vücut olarak o yüzden soruyorum en yakın çevremde sezeryan dan sonra arkadaşım 9. Ayda tekrar hamile kaldı

Doktor bebeğin konumu ters ve psikolojik olarak çok kötü olduğum için bunu tercih etti ama bende şimdi düşünüyorum normal olsaydı daha kolay toparlardı vücudum .

Allah acınızı hafifletsin , yüreğinize ferahlık versin insallah.

benim bir arkadasım preklemsi sebebiyle bebeğini sezaryen ile ölü doğurdu. 5-6 ay sonra tekrar gebe kaldı. sağlıklı bir kızı oldu

İnşallah bende çok istiyorum , dualarınızı bekliyorum . Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X