sezeryan izni

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
Kızlar normal doğumda doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta iznimiz var sezeryan doğumda da bu durum aynı mı acaba?

Sezeryanla doğumda normal doğum Sonrası izine 2 hafta daha eklenir. Doğum sonrası 10 haftalık izinli sayılırsınız.

Aynı değil arkadaşlar, sezeryanla doğum yaparsanız 2 hafta daha ekleyeceksiniz izninize.

resmi sitede sezeryana diğil çağul gebeliklere 2 hafta daha eklebilir diyor kuzum

Sezeryana artı izin verilmez, o 2 hafta çoğul gebelik için kızlar.

şükocum doğum öncesi ve sonrası 8 hafta olayına bend katılıyorum ama doğum öncesi kendini iyi hissedrsen,herhangi bir tehlike yoksa doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışıp kullanmadığın 5 haftayı doğum sonrasında kullanabiliyosun.böylece bebeğinle biraz daha vakit geçirmiş olursun.

Yahu bizim zamanımızda öyleydi sanki, hakikaten çoğul gebelikte +2 haftaymış. Demekki neymiş yanlış biliyorsan doğrusunu öğreneceksin.naniknanik

ben personelciyim kızlar.
bizdeki uygulama
doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta izin (ister ssk ister emekli sandığı ol)
çoğul gebelikte doğum sonrası +2 hafta
ve doğum öncesi doktorun uygun görür çalışabilir raporu verirse 3 hafta kalana kadar çalışıp kalan 5 haftayı doğum sonrasına ekliyorsun.
çocuğun 1 yaşını doldurana kadar da saatine sen karar vereceksin günde 1,5 saat süt iznin var.

bu konu çok muallak.ben 2009 hazıranında sezeyanla doğum yaptım ve 12 hafta rapor verdıler hastaneden.2011 temmuzda arkadaşım doğum yaptı ona da 12 hafta rapor verıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…