sezeryan kesisi

pembeseker1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
75
1
13
Antalya
Mrb bir ay once ozel hastanede en iyi dogum doktoru olarak hastane personelinin bile tercih ettigi doktor beni deforme etti kesi kasiktan karina dogru cikmis nerdeyse ve hala cok aciyor neden herkes memnun dumduz cizgisi var benimki bastan savma bunu yasayan var mi

Geçmiş olsun. Kanama , dikislerinizde yırtılma yoksa bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Sizin karnınızdan kasığınıza doğru dikey sanırım dikişleriniz, benim karnımın biraz altında düz çizgi halinde. Çocuğun duruşuna goremi değişiyor yeri bilemedim. Ağrı kolay gecmiyor ben 2 seneyi geçti doğum yapalı hala biraz zorlasam sızlar. Çok derin kesiliyor agrıması normal.

Mrb bir ay once ozel hastanede en iyi dogum doktoru olarak hastane personelinin bile tercih ettigi doktor beni deforme etti kesi kasiktan karina dogru cikmis nerdeyse ve hala cok aciyor neden herkes memnun dumduz cizgisi var benimki bastan savma bunu yasayan var mi

Başka bir doktora gösterip kesiğin bu hali normal mi diye sorun. Böyle olması normal değil. Ağrı olması ama normal, soğuk havalarda zorlayınca da arkadaşın dediği gibi, üzerinden yıllar geçse de sızlıyor. Geçmiş olsun.

Benim kesi de gayet belirgin. Kırmızıyla mor arası bir renkte, dokununca kabartısını hissediyorum. Normal mi ki acaba? Beyaz tenli olduğum için iz daha belirgin olurmuş diye duymuştum. Uzun sürermiş silikleşmesi.

Benim kesi de gayet belirgin. Kırmızıyla mor arası bir renkte, dokununca kabartısını hissediyorum. Normal mi ki acaba? Beyaz tenli olduğum için iz daha belirgin olurmuş diye duymuştum. Uzun sürermiş silikleşmesi.
Ben bugday tenliyim o kabariklik ve kizariklik yaklaşik 3sene sonra gecti.dikisin icinde hep igne unuttular diye dusunmustum boyle hissediyordum:KK53:

Gobeginiz varsa belki o yuzden oyle duruyordur
Iciniz rahat degilse dr a sorun diycem ama olan olmus birkere

Ben bugday tenliyim o kabariklik ve kizariklik yaklaşik 3sene sonra gecti.dikisin icinde hep igne unuttular diye dusunmustum boyle hissediyordum:KK53:
Hadi ya? Bi de sürekli en ufak bişey değse acıyacak gibi. Çok hassas. Korkuyorum valla yanlışlıkla bi yere çarparım falan diye.

2 sene oldu doğum yapalı ilk zamanlar yamuk ve kabarıktı ama zamanla kabarıklıkta yamuklukta kalmadı şimdi sadece çizgi şeklinde yani zamanla düzelir bence

Bir buçuk ay önce doğum yaptım cok korkuyorum o kesiden..ağrir diye korkuyorum.

Beyaz tenliyim 20 ay önce doğum yaptım şuan iz yok 1 mm kalınlığında 10 cm uzunluğunda biz çizgi var ama benim doktorun yaptığı diğer arkadaşlarında böyle i yok

Back
X