- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
kızlar sezeryan olup iki doğum arası ne kadar ? Ikıncısı normal olan var mı ? Ve ıkıncı de Ağrı sizi vs oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç ay önce arkadasım denedi ssvd yi. Sare Davutoğluydu doktoru. dikişleri inceldigi için sonradan sezeryana almıslar normal dogum olmadı yani. Asıl sorunuzun cevabı ise ablamın ve kuzenimin çocuklarının arası cok az ve sezeryanla dogum yaptılar. bir sıkıntı yaşamadılar hamd olsuniki doğum arası uzun olursa normal doğum yapılabiliyor ama her doktor yapmıyor bunu bazı doktorlar yapıyor Sare Davutoğlu da bunlardan biriydi mesela . Ama %70 şans veriliyor yani %30 normal doğum masasından kalkıp sezeryana yatabilirsin demek işte bu nedenle her doktor önermiyor yada yapmıyor SSVD yi.. Ağrı konusuda bende olmadı fark ama sadece 2. de sancım çok oldu nedense sanırım bünyem kaldıramadı 74 civarı kilo ile hamile kalıp 68 ile doğuma girdim çünkü
Benim ilk hamileliğim ikiz olduğu için normal doğumu çok istememe rağmen sezeryan oldu, ikizlerim 4,5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. (ilki ikiz olduğu içindir belkide) çok rahattı hamilelik dönemim. yine ısrarlarıma rağmen ilk doğumla arası çok yakın olduğu için iç dikişlerde sıkıntı olabilir dedi dr. ve yine sezeryan oldu. Ama çok şükür sorun olmadı.Hmmm kısmet demekkı . Bende duydum normal yapan arası kısa olup . Nette okudum kadın beş aylıkken bebegı hamile kaldı ve cok kolay doğum yaptı normal