Sezeryan la iki doğum arası kısa olan var mı ? Mune lütfen taşıma konuyu

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar sezeryan olup iki doğum arası ne kadar ? Ikıncısı normal olan var mı ? Ve ıkıncı de Ağrı sizi vs oldu mu ?

Kuzenimin iki sezeryan doğumunun arası 14 ay.
Bir sıkıntı yaşamadığını hatırlıyorum.

Benim ilk doğumdan 9 ay sonra hamile kaldım. Yani iki doğum arasında 17 ay olacak. Doktorum normal doğumu hiç ihtimal dahilinde görmüyor aralığı kısa olduğu için. Ama arası açık olup da sezaryenden sonra normal doğuma dönebilen bir iki kişi biliyorum. Sanırım vüsucu norml doğuma hazırlayabilmek için bir kısım özel tedavi yöntemleri, daha doğrusu fizik tedavi gibi uygulamalardan geçtiler.
Hamileliğimin 5. ayı içindeyim. Şimdilik bir sıkıntım yok, ağrı falan çok olmuyor, yalnız ilk bebeğimi fazlaca kaldırdığımda veya işte falan zorlandığımda ağrım oluyor. Öte yandan, bir arkadaşımın eşi son ayında bir hayli zorlanmış ve ağrılar yaşamış.

iki doğum arası uzun olursa normal doğum yapılabiliyor ama her doktor yapmıyor bunu bazı doktorlar yapıyor Sare Davutoğlu da bunlardan biriydi mesela . Ama %70 şans veriliyor yani %30 normal doğum masasından kalkıp sezeryana yatabilirsin demek işte bu nedenle her doktor önermiyor yada yapmıyor SSVD yi.. Ağrı konusuda bende olmadı fark ama sadece 2. de sancım çok oldu nedense sanırım bünyem kaldıramadı 74 civarı kilo ile hamile kalıp 68 ile doğuma girdim çünkü

Benim 7 sene var dikişlerim ağırmıyor çok şükür ama başıma geleceği bildiğim için çok korkuyorum

Iki dogumun arasi az ise bebegi normal zamanindan once sezeryanla aliyorlar diye biliyorum, iki arkadasim da oyle yapmisti

Benimde 16 ay var iki sezeryanımın arasında. Arası çok kısaysa normal doğum pek tercih edilmiyor. Dikişlerin kasılmalarla yırtılma ihtimali var.

Doktorum 4 yıl ara verirsen normal doğurabilirsin demişti ama bu kadar kısa olunca konusu bile geçmedi normal doğumun.

Bir kaç ay önce arkadasım denedi ssvd yi. Sare Davutoğluydu doktoru. dikişleri inceldigi için sonradan sezeryana almıslar normal dogum olmadı yani. Asıl sorunuzun cevabı ise ablamın ve kuzenimin çocuklarının arası cok az ve sezeryanla dogum yaptılar. bir sıkıntı yaşamadılar hamd olsun

Eltim özellikle ikincisini sezaryen istemediği için 5 yıl bekledi ama genede sezaryen dediler...

Hmmm kısmet demekkı . Bende duydum normal yapan arası kısa olup . Nette okudum kadın beş aylıkken bebegı hamile kaldı ve cok kolay doğum yaptı normal

Hmmm kısmet demekkı . Bende duydum normal yapan arası kısa olup . Nette okudum kadın beş aylıkken bebegı hamile kaldı ve cok kolay doğum yaptı normal
Benim ilk hamileliğim ikiz olduğu için normal doğumu çok istememe rağmen sezeryan oldu, ikizlerim 4,5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. (ilki ikiz olduğu içindir belkide) çok rahattı hamilelik dönemim. yine ısrarlarıma rağmen ilk doğumla arası çok yakın olduğu için iç dikişlerde sıkıntı olabilir dedi dr. ve yine sezeryan oldu. Ama çok şükür sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…